Jump to content

Trolerotuto

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Trolerotuto


  1. 29 minutes ago, Trolerotuto said:

    1) Nickname in joc:   Trolerotutos.
    2a) Varsta:  20 ani .

    2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:  1990716 .
    3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu .
    4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am inceput sa  ma joc Minecraft acum  patru ani , dar cu  o scurta perioada in care am luat o mica pauza in preajma "Evaluari Nationale "  .
    5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu deoarece in trecut nu m-a interesat genul acesta de functii .
    6) Ai citit regulamentul serverului?: Da .
    7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 4 zile , 8ore si 55 de minute .
    8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:  Sunt  o persoana calma si prietenoasa, imi place sa construiesc si sa comunic cu  alti membri de pe server , atunci cand nu am ce face ajut  playeri de pe server cu constructi sau cu iteme ori le dau idei pentru casele lor pentru a fi cat mai  frumoase .
    9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da , deoarece sunt  o persoana calma si imi place  sa  ascult ideile  tuturor .
    10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Sunt o persoana care ajut foarte mult imi place sa lucrez in echipa si sa  ajut oameni din jurul meu pentru ca sa fim seriosi cu toti am fost incepatori si cu toti a trbuit sa intrebam o anumita persoana care stia mai multe  informatii .
    11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:  Experienta si informatiile pe care le-am  acumulat in cei patru ani . Astfel as putea ajuta restul mebrilor care au intrebari despre diferite  lucruri despre server sau  despre  Minecraft si astfel fiecare player ar primi un raspuns cat mai repede .
    12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Membri care fac parte din grupul actual de helperi ajuta fiecare jucator al serverului cat de  repede  pot si cat de  mult . Dar nu uita sa ii sanctioneze atunci cand  gresesc sau  nu folosesc  limbajul adecvat sau intrec limita .
    13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Sincer as vrea sa  ofer ajutor serverului  deoarece mi-a atras atentia si chiar este  unic in felul sau si as vrea sa  ajut serverul pentru a  creste  in  numarul de  playeri care intra  pe  el , iar un alt factor sunt  membri staffului care au un comportament  impecabil si se  observa ca se  implica in acest server
    14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9  voturi .
    15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:  Avand in vedere vechimea in acest  joc  as spune ca o sa  ajut  orice jucator si o sa  raspund la orice intrebare  .
    16) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem  in continuare .  (Scuzati pentru  postare anteriora)

     

×
×
  • Create New...