Jump to content

Bannyxon_102rus

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About Bannyxon_102rus

  • Rank
    Joiner

Contact Methods

  • Discord
    Array
  • Facebook
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1) Nickname in joc: Bannyxon_102rus 2a) Varsta: 17 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5 0 0 0 3 3 0 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Experienta ca jucator.. hmm ma consider un player priceput cat de cat pe o scara de la 1 la 10 ar fi cam 8, deci cred ca e ok. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, am avut. Operator/ Moderator/ Helper/ VIP etc 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1day si 20 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) La inceput am grifat un desert intreg doar pentru a face niste bani, dupa acea am facut o platforma mare si incep sa imi fac ce am nevoie pe acolo, scopu ar fi sa intru in top1 la $ 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Pot spune ca da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt foarte activ si imi place sa ajut ceilalti playeri care sunt noi si nu stiu bazele asa cum am fost si eu la randu meu. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activitatea ar fi un lucru mare mai ales intre orele 00:00 si 07:00. Ne`am putea ajuta reciproc si am rezolva problemele playerilor mult mai usor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt de mare ajutor, iti raspund imediat cand ai nevoie de ei si nu te lasa cu problema nerezolvata. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pentru ca imi place cum este format acest server, mai ales survivalu. De prima data cand am intrat mi`a placut si am zis sa aplic cu o cerere de helper. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: vreo 18 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu zic ca da. 16) Alte mentiuni: Mi-am cumparat VIP. Si sper sa fi modificat VRazvan warnu ala.... ca sa pot fi acceptat
  2. 1) Nickname in joc: Bannyxon_102rus 2a) Varsta: 17 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5 0 0 0 3 3 0 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Experienta ca jucator.. hmm ma consider un player priceput cat de cat pe o scara de la 1 la 10 ar fi cam 8, deci cred ca e ok. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, am avut. Operator/ Moderator/ Helper/ VIP etc 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1day si 20 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) La inceput am grifat un desert intreg doar pentru a face niste bani, dupa acea am facut o platforma mare si incep sa imi fac ce am nevoie pe acolo, scopu ar fi sa intru in top1 la $ 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Pot spune ca da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt foarte activ si imi place sa ajut ceilalti playeri care sunt noi si nu stiu bazele asa cum am fost si eu la randu meu. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activitatea ar fi un lucru mare mai ales intre orele 00:00 si 07:00. Ne`am putea ajuta reciproc si am rezolva problemele playerilor mult mai usor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt de mare ajutor, iti raspund imediat cand ai nevoie de ei si nu te lasa cu problema nerezolvata. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pentru ca imi place cum este format acest server, mai ales survivalu. De prima data cand am intrat mi`a placut si am zis sa aplic cu o cerere de helper. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 8 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu zic ca da. 16) Alte mentiuni: Mi-am cumparat VIP.
  3. 1) Nickname in joc: Bannyxon_102rus 2a) Varsta: 17 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5 0 0 0 3 3 0 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Experienta ca jucator.. hmm ma consider un player priceput cat de cata pe o scara de la 1 la 10 ar fi cam 8, deci cred ca e ok. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, am avut. Operator/ Moderator/ Helper/ VIP etc 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1day si 10 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) La inceput am grifat un desert intreg doar pentru a face niste bani, dupa acea am facut o platforma mare si incep sa imi fac ce am nevoie pe acolo, scopu ar fi sa intru in top1 la $ 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Pot spune ca da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt foarte activ si imi place sa ajut ceilalti playeri care sunt noi si nu stiu bazele asa cum am fost si eu la randu meu. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activitatea ar fi un lucru mare mai ales intre orele 00:00 si 07:00. Ne`am putea ajuta reciproc si am rezolva problemele playerilor mult mai usor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt de mare ajutor, iti raspund imediat cand ai nevoie de ei si nu te lasa cu problema nerezolvata. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pentru ca imi place cum este format acest server, mai ales survivalu. De prima data cand am intrat mi`a placut si am zis sa aplic cu o cerere de helper. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 8 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu zic ca da. 16) Alte mentiuni: O sa imi cumpar vip si am o nelamurire cu el la beneficiul acela cu parcela creata in World Edit. De cate cuburi este si daca pot prelungi o parcela facuta de mine deja cu acel beneficiu.
×
×
  • Create New...