alex231

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About alex231

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick-ul tau : alex231 Nick-ul celui reclamat:vlad123vlad Reclam pentru: constructii nepotrivite Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) are o constructie neadecvata pentru un server de minecraft Data / Ora: 27.08.2018/22:23 O dovada (Poze clare):
 2. 1) Nickname in joc: alex231 2a) Varsta: 17 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5010521 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: o experienta de aproximativ 4 ani .Am fost helper pe acest server vara trecuta 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: doar pe acest server am detinut functii. 6) Ai citit regulamentul serverului?: da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 4 days 4 hours and 25 minutes 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): imi place sa construiesc , sa ajut jucatorii incepatori si de obicei cu iteme. Imi place sa fac bani si de aceea contruiesc si vand diferite constructii sau ajut la ridicarea lor 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) dorinta de ai ajuta pe restul playerilorcu tot ce pot si cunostintele acumulate in ceea ce priveste minecraft 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Un helper responsabil , serios , dar care stie sa si glumeasca cand i se cere asta 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) saritori , adica te ajuta mereu cand ai nevoie , si cu simtul umorului. Pot spun ca fac o atmosfera placuta pentru jucatori 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Pentru ca am mai fost helper pe acest server si pentru ca imi place experienta de voluntar serios 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 27 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: nu 17) Alte mentiuni: nu 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: da 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord) ale231
 3. 1) Nickname in joc: alex231 2a) Varsta: 16 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5010521 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc Minecrat de aproximativ 3 ani, am jucat si pe alte servere. Pe acest server am gradul Addict si am multi prieteni intalniti in joc. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu , nu am mai avut vreodata functii pe alte servere 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 days and 20 hours 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pe server incerc mereu sa am multe iteme, sa am case si constructii frumoase, dar deasemenea imi place sa ajut jucatorii noi sau cei care sunt in dificultate.Spre exemplu am ajutat pe cineva sa isi faca fereme automate , casa si sa isi amenaje un spawner pe care il pusese gresit. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Cred ca sunt menit pe tru aceasta sarcina deaorece am mentionat simai sus ca imi place sa ajut playeri si sa le rezolv probleme pe care le au.Deasemenea imi place sa fiu important pe un server si sa fac parte din ehipa 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Un helper activ care rezolva cu succes problemele jucatorilor si prin acesta implicit si promovare adusa serverului in cadrul real al jucatorilor ce pot aduce in comunitate mai multi playeri. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Destul de vigilenti si implicati in ceea ce fac astfel incat reusesc sa faca placut serverul dar si pe ei insisi. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Imi place sa fiu activ si doresc sa ajut cat de mult pot . Implicit de aici imi voi trage si eu beneficii. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 2 dar sau resetat 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da consider ca sunt destul de capabil sa ajut orice jucator 16) Alte mentiuni: Ma descur cu jucatorii care vorbesc engleza si sunt un camarad de incredere.
 4. 1) Nickname in joc: alex231 2a) Varsta: 16 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5010521 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc Minecrat de aproximativ 3 ani, am jucat si pe alte servere. Pe acest server am gradul Addict si am multi prieteni intalniti in joc. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu , nu am mai avut vreodata functii pe alte servere 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 days and 7 hours 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pe server incerc mereu sa am multe iteme, sa am case si constructii frumoase, dar deasemenea imi place sa ajut jucatorii noi sau cei care sunt in dificultate.Spre exemplu am ajutat pe cineva sa isi faca fereme automate , casa si sa isi amenaje un spawner pe care il pusese gresit. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Cred ca sunt menit pe tru aceasta sarcina deaorece am mentionat simai sus ca imi place sa ajut playeri si sa le rezolv probleme pe care le au.Deasemenea imi place sa fiu important pe un server si sa fac parte din ehipa 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Un helper activ care rezolva cu succes problemele jucatorilor si prin acesta implicit si promovare adusa serverului in cadrul real al jucatorilor ce pot aduce in comunitate mai multi playeri. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Destul de vigilenti si implicati in ceea ce fac astfel incat reusesc sa faca placut serverul dar si pe ei insisi. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Imi place sa fiu activ si doresc sa ajut cat de mult pot . Implicit de aici imi voi trage si eu beneficii. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 20 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da consider ca sunt destul de capabil sa ajut orice jucator 16) Alte mentiuni: Ma descur cu jucatorii care vorbesc engleza si sunt un camarad de incredere.
 5. 1) Nickname in joc: alex231 2a) Varsta: 16 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5010521 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc Minecrat de aproximativ 3 ani, am jucat si pe alte servere. Pe acest server am gradul Addict si am multi prieteni intalniti in joc. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu , nu am mai avut vreodata functii pe alte servere 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 days and 9 hours 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pe server incerc mereu sa am multe iteme, sa am case si constructii frumoase, dar deasemenea imi place sa ajut jucatorii noi sau cei care sunt in dificultate.Spre exemplu am ajutat pe cineva sa isi faca fereme automate , casa si sa isi amenaje un spawner pe care il pusese gresit. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Cred ca sunt menit pe tru aceasta sarcina deaorece am mentionat simai sus ca imi place sa ajut playeri si sa le rezolv probleme pe care le au.Deasemenea imi place sa fiu important pe un server si sa fac parte din ehipa 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Un helper activ care rezolva cu succes problemele jucatorilor si prin acesta implicit si promovare adusa serverului in cadrul real al jucatorilor ce pot aduce in comunitate mai multi playeri. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Destul de vigilenti si implicati in ceea ce fac astfel incat reusesc sa faca placut serverul dar si pe ei insisi. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Imi place sa fiu activ si doresc sa ajut cat de mult pot . Implicit de aici imi voi trage si eu beneficii. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 20 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da consider ca sunt destul de capabil sa ajut orice jucator 16) Alte mentiuni: Ma descur cu jucatorii care vorbesc engleza si sunt un camarad de incredere.