RobbYTzu

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Hei! Astazi am intrat pe server si nu am nici o casa! nici o masina! Am auzit ca ieri a fost un bug si ca un admin a bagat o salvare de acum cateva zile. Toti prietenii mei au casele din nou dar eu nu mai am nimic! Daca se poate sa ma ajutati cu ceva! Am avut 3 case. si aveam un tanc limuzina sultan tir remorca! nu mai am nimic!
  2. RobbYTzu k1nder.eXe Limbaj obscen la adresa mai multor playeri inclusiv la adresa mea! Dovada: Ora este precizata in poza. Pai cam atat sper sa fie sanctionat sau ceva!
  3. Deci trebuie să mai aștept păreri de la admini înainte să intru pe sv?
  4. RobbYTzu iSoUuNdz Am folosit SpeedHack (chiar adevarat) Vreau sa precizez ca eu inca pot intra pe server si iSoUuNdz mi-a spus ca la dovezi sa nu pun nimic.....si sa nu mai intru pe server pana nu fac un topic pe forum.. asa ca nu vreau sa pierd tot ce aveam...uitati topicul...eu nu o sa mai intru pe sv pana ce acest topic nu o sa fie acceptat....imi pare rau Promit ca nu o sa mai folosesc Hack-uri Sper sa fiu acceptat din nou pe Sv ! Va rog ..vreau inapoi pe sv. Daca imi dati contra macar sa am tempban pentru 7 zile.....Chiar vreau sa mai joc pe acest SV.... 86.126.59.64 (ip meu)
  5. Victor30 face DM in timp ce eu am work la ora 1:00 PM....si nu ma lasa sa joc Va rog sa il faceti sa inceteze!! Daca vreti imagini/dovezii trimite-ti-mi un mesaj ceva Email [email protected] Discord RobbYTzu