Jump to content

[RO]Dusmanu

Members
  • Content Count

    1,132
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by [RO]Dusmanu


  1. Asta ar insemna sa se faca spam in prostie , pe oriunde apuci , ba chiar daca te intelegi cu un moderator , iti zice el ce si cum sa postezi. Deci sunt contra.

     

    Subscriu.

     

    Ar fi ceva bun, un concurs de posturi dar in alta maniera: Cine posteaza, in acelas timp, si corect, si interesant si ajutator, in fiecare seara sau nu stiu, cel ce se ocupa de concurs, se uita la posturile membrului pe profil si poate observa ultimele 5 posturi ale sale. Asa va observa daca a postat ceva inteligent, care sa ajute membrii. Si deci, v-a castiga. Puteti schimba chestii .. am dat doar o idee de la care sa plecati.


  2. Nick: Andrada

    Level: 21

    Vreau mod/skin pentru: Patriot si skin NG

    Sa arate gen(poza - optional; sau descriere): -

    Skin feminin :D nu e de NG ca nu am gasit, dar e asa cam ca pt tine :)):

    Poza: 4kxlq8.png

    Download: Link

     

    Patriot din GTA IV, nu am poza, baga-l direct: Link

     

    Le bagi cu IMGTool2, pe care il iei de aici.. Deschizi IMGTool2.exe dai sus File > Open > Cauti unde ai instalat tu San Andreas/models/gta3.img > dai Open. Apoi dai F2 de pe tastatura > scrii ce vrei tu sa inlocuiesti (inlocuiesti skinul spre exemplu) Ex: swat.dff , apoi dai Enter, astepti, dai click dreapta pe swat.dff apoi apesi REPLACE. Cauti swat.dff care l-ai luat de mai sus si dai OPEN.

    Asa faci cu TOATE !!

     

    Sper ca ai inteles.


  3. Nick: WayNNe

    Level: 10

    Vreau mod (cred) pentru arme, mai multe detalii mai jos .

    Sa arate ca in video`ul de mai jos :

     

    Deci, as dori sa mi se vada si mie la fel in dreapta sus , acele imagini ale armelor , in locul celor vechi . Imi puteti da skinuri de la arme ca sa aiba si acel mod inclus ? Sau macar mod'ul ... Sper ca ati inteles, multumesc anticipat ! Sa imi spuneti va rog si cum se instaleaza:) .

     

    Stiu ca mai aveau cativa de pe aici, gen CryTeK . Am cautat mai sus dar nu am gasit, daca mai e postat undeva, imi cer scuze, poate nu am fost atent :) . O zi buna !

     

    As vrea si eu tinta din video daca o are cineva. Multumesc.


  4. -Nick: Dusmanu

    -Varsta: 18

    -Steam Id (Obligatoriu): Ady_Busteni

    -Intervalul orar in care puteti fi activ pe server: intre 17:00 - 22:00 in fiecare zi

    -Ce expereinta ai ca admin? : Am fost admin pe multe server, sincer imi e greu sa le spun pe toate[CS 1,6] + am fost admin in ESL, supraveghetor la meciuri [DOAR CS : Source]

    -Experienta CS ( Low/Medium/Pro) : PRO


  5. Va rog sa mutati discutia voastra la Probleme / Nelamuriri / Intrebari Resurse SA. Nu transformati acest topic intr`unul de postare a problemelor. Multumesc.

     

    Daca nu, va voi servi cu warn-urile cuvenite.

×
×
  • Create New...