Jump to content

FuNNkye

Members
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by FuNNkye

  1. 1) Nickname in joc: FuNNkye 2a) Varsta: 14 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030712 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Am o experienta de 4 ani jumatate ! Si Stiu tot ce trebuie stiut despre Minecraft 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da. Co-Owner, Ultra si Operator 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, si l-am tratat cu atare 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: http://prntscr.com/g765ix 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Intru pe server stau oleaca AFk sa ma acomodez, dupa ma duc si imi fac case sau ma plimb o ora doua sau mai vorbesc cu ceilalti 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, deoarece ma inteleg bine cu ei ! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Am atitudine comportament decent si incredere in cea ce fac! 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Un Chat curat si bine ingrijit, indrumarea altor playeri ! Ajutarea acestora ! 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai prima data mi sau parut cam duri :))) dar cu timpul mi-am dat seama ca sunt niste persoane care chiar te poti baza pe ele si sunt foarte oke! 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) As vrea sa ajut deoarece simt ca vreau sa ajut acesti playeri ! Chiar daca voi lua respins sau acceptat eu tot ii voi ajuta ! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: http://prntscr.com/g769o0 AM 9 vot-uri 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da, cred a il am! 16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu. 17) Alte mentiuni: Astept in pace :)))
  2. Nickname in joc: FuNNkye 2a) Varsta: 14 ani! 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030712 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da! + dovada : http://prntscr.com/g22m9g 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) sunt un jucator de Minecraft de mai bine de 4 ani ! Am avut si 2 servere hostate si configurate ! + am mai avut servere in alte comunitati 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, am avut Co-Owner pe RoCr**** timp 6 luni , Pe serverele lui zz ultra . si operator pe mcx.bigger*****.ro ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Am citit regulamentul serverului si l-am luat in considerare cu atare! 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: deocamdata am 1 day ! 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Uneori intru pe la 7-8 dimineatza si imi fac case + ferma + alte treburi imi place sa fac case si dupa sa le parasesc si sa-mi fac altele :))) Mai vorbesc cu playerii sau mai cer cate ceva ! Si tot asa ! 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Consider ca am sanse sa lucrez cu restul ! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) As dori sa ajut cu mare drag serverul sau actionez atunci cand un membru are nevoie de ajutor si sa-l indrum catre bine ! Si mai ales sa am grija de chat ! 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai beneficiile ar fi sa am grija de playeri sa-i ajut ! sa ii invat ce nu stiu ! sa am grija de Chat etc. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Helperi actuali de pe server sunt foarte bine pusi la punct, actioneaza atunci cand e nevoie de ei si ajuta foarte mult 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) As dori sa ofer ajutor serverului deoarece, deoarece cred ca sunt in stare de aceasta functie! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 7 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Daca voi fi acceptat pentru testele de Helper! Voi fi foarte pregatit pentru acesta! Am la cunostinta toate responsabilitatile ! 16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu 17) Alte mentiuni: Multumesc pentru ca ati citit aceasta cerere!
  3.  

    La multi ani!

     

  4. La multi ani!

  5. ) Nickname in joc: FuNNkye 2a) Varsta: 14 ani! 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: Nu am voie la actul de indentitate ! Doar cand apare o problema! 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da! + dovada : http://prntscr.com/g22m9g 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) sunt un jucator de Minecraft de mai bine de 4 ani ! Am experienta in Bukkit si Spigot + configurare + Tradus plugin-uri ! Nu sunt un incepator ! Stiu despre ce este vorba in minecraft si cat de greu este sa faci un server bine configurat ! 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, am avut Co-Owner pe RoCr**** timp 6 luni , Pe serverele lui zz ultra . si operator pe mcx.bigger*****.ro ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Am citit regulamentul serverului si l-am luat in considerare cu atare! 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: deocamdata am 5h ! 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Eu de obicei intru cu fratele meu PizzaHart pe server si stam pe survival ! Am un comportament decent si pus la pucnt ! Nu fac scam! Nu fac trap! Nu injur! Nu jignesc! 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Consider ca am sanse foarte mari de a ma intelege u restul staff-ului ! sunt o persoana sincera! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) As dori sa ajut cu mare drag serverul sau actionez atunci cand un membru are nevoie de ajutor si sa-l indrum catre bine ! Si mai ales sa am grija de chat ! 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Acuma depinde de voi daca va place de mine find un membru staff si daca va place cum ma comport ! Beneficiile ar fi : Indrumarea playerilor, ingrijirea chat-ului 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Helperi actuali de pe server sunt foarte bine pusi la punct, actioneaza atunci cand e nevoie, ajuta foarte mult playeri la nevoie si au un comportament decent! 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) As dori sa ofer ajutor serverului deoarece, deoarece cred ca sunt in stare de aceasta functie! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 4-5 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Daca voi fi acceptat pentru testele de Helper! Voi fi foarte pregatit pentru acesta! 16) Ai vre-o donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu, nu am donat deoarece nu sunt inca pregatit financiar ! 17) Alte mentiuni: Multumesc pentru ca ati citit aceasta cerere!
  6. Nick-ul tau: FuNNkye Nume: Anghelescu Prenume: Robert Andrei Varsta: 14 Locatia: Roman. jud. Neamt - Romania Jocul/rile Preferat(e): Pai cel mai mult ma bazez pe Mineraft !! Si dupa CS:GO O scurta descriere despre tine: Salut eu sunt Robert, am 14 ani, sunt din Roman, si imi place sa joc Minecraft, imi plac oamenii sinceri care nu au 2 fete ! si imi place sa-mi fac multi prieteni cu care sa vorbesc si sa-i inteleg! Imi place culoarea Albastru si Verde. De unde ai aflat de eGaming: Am cautat pe Google de plictiseala un server si am aflat de Mc.Egaming.Ro si am zis hai sa incerc sa vad cum e, si sa ajuns aici! O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): http://imgur.com/kyXp65F
×
×
  • Create New...