Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Everything posted by 1North4Side

  1. Intrati pe cs.egaming.ro 5 playeri on hai la joaca

  2. Baga si Nortenos - Surenos nu fi zgarcit ca altii. Ms. 

  3. Aproximativ cand se deschide serverul de samp ? Ca de stiut se stie ca se va deschide , ms .

  4. Pro friend list pro credit pro statistica pro bariera
  5. Nick server: 1North4Side Descriere: Am jucat un timp pe un server italian care ma atras foarte mult prin niste idei foarte bune dupa parerea mea care le voi impartasi cu voi . 1. Complex de apartamente ( bloc ) Mi se parte foarte tare sa ai vecini sa stai la acelasi etaj cu prietenii etc. Puteti vedea in videoclipul urmator , nu ar fi rau ca pe viitor sa avem si noi asa ceva , si cu o parcare amenajata sau alte idei . >>>>>> 2. "Vama" intre orase . Sa trebuiasca sa platesti cand vrei sa intri / iesi dintr-un oras in altul , asta in functie de lvl sau alte minuni . Daca treci ilegal vama [ fara sa platesti ] sa primesti automat wanted 2 sau o amenda , nu am idee , si aici v-am lasat un video >>>>>> https://youtu.be/e7ATqge-HMI 3.Strazi mult mai RP , bineinteles nu peste tot , doar in zonele frecventate . Dupa cum se vede si in video ar fi o idee buna sa se adauga niste indicatoare STOP , obligatoriu inainte/stanga/dreapta , limitatoare de viteza etc. https://youtu.be/qnGRUny7-E4 4.Ar fi frumos sa nu mai poti fura orice masina care apartine unui player daca aceasta este deschisa , sa o poti porni doar cu ceva [Toolkit] care poate fi cumparat de la 24/7 de exemplu . Deja un loc din LS se ofera pentru a gazduit punctul nr. 1 >>> http://imgur.com/a/nct3X Acum ca suntem mai multi playeri ar fi misto sa fie un bloc sau doua , sa ai vecini , lumea cauta case sunt playeri noi avem nevoie de asa ceva. O parcare subterna gen PD , sa poti rezerva loc de parcare si sa platesti ( pentru proprietarii de apartamente ).
  6. Tocmai prin aceste lucruri noi care mai elimina plictiseala am creste activitatea si am fi " aia mai multi " online.
  7. Adica in afara de rank 5 si 6 sa poti avansa pe baza misiunilor , dupa indeplinirea lor liderul sa poata vedea daca le-ai facut si el va da acceptul pentru rank up . De exemplu timp de 7 zile pentru rank 2 sa ai niste misiuni , pentru rank 3 din nou mai multe misiuni pentru o perioada mai mare.. Gang / mafie - sa faci x materiale , sa omori 1 cop , sa jefuieste bank / 24/7 etc chestii legate de gang / mafie . PD / FBI - Sa opresti un jaf ( banca , 24/7 ) , sa prinzi x suspecti etc. Hitman - sa indeplinesti un numar de contracte pe civili pe ganguri , cops , iar la final sa ai contract pe un lider al unei factiuni News Reporter - sa vinzi x ziare , sa dai x anunturi , sa faci live . ( Un fel de mini-job pentru distribuirea ziarelor la case astfel cand intra proprietarul sau chiriasul sa poata citi ziarul ) M/F - sa vinzi un numar de pills , sa dai de x ori heal sa stingi x incendii ( pentru medici ar fi frumos sa se poata implementa ceva de exemplu cand moare cineva el sa aiba timp 5 secunde sa-l poata readuca la viata printr-o comanda ) Sunt factiuni ca taxi , nr , mf care mai mult de 2-3 lucruri ei nu pot face , pentru taxi se putea adauga misiuni "fantoma" cu clienti etc. Idei pot fi daca se vrea , astfel macar mai eliminam din plictiseala si chiar avem o metoda de rank up corecta si eficienta.
  8. Nick server: 1North4Side Descriere: Stiu ca exista un sistem cu 2 misiuni pe zi pentru fiecare player insa ideea mea este ca fiecare factiune in parte sa aiba in functie de activitatea pe care se bazeaza factiunea cateva misiuni pe zi astfel indeplinind aceste misiuni sa poti avansa in rank , liderul sa poata avea acces la o comanda prin care sa vada daca X si-a indeplinit misiunile si poate fi avansat in rank , astfel am spori activitatea dar am aduce si un plus in monotonia de care are parte fiecare factiune. De exemplu la rank 1 sa ai timp de 7 zile un numar de misiuni pe zi iar dupa indeplinirea lor sa poti fi eligibil pentru rank up , la rank 2 numarul de zile sa creasca si sa se adauge misiuni relativ mai grele si tot asa ..
  9. Nick server: 1North4Side Descriere: Am jucat un timp pe un server italian care ma atras foarte mult prin niste idei foarte bune dupa parerea mea care le voi impartasi cu voi . 1. Complex de apartamente ( bloc ) Mi se parte foarte tare sa ai vecini sa stai la acelasi etaj cu prietenii etc. Puteti vedea in videoclipul urmator , nu ar fi rau ca pe viitor sa avem si noi asa ceva , si cu o parcare amenajata sau alte idei . >>>>>> 2. "Vama" intre orase . Sa trebuiasca sa platesti cand vrei sa intri / iesi dintr-un oras in altul , asta in functie de lvl sau alte minuni . Daca treci ilegal vama [ fara sa platesti ] sa primesti automat wanted 2 sau o amenda , nu am idee , si aici v-am lasat un video >>>>>> https://youtu.be/e7ATqge-HMI 3.Strazi mult mai RP , bineinteles nu peste tot , doar in zonele frecventate . Dupa cum se vede si in video ar fi o idee buna sa se adauga niste indicatoare STOP , obligatoriu inainte/stanga/dreapta , limitatoare de viteza etc. https://youtu.be/qnGRUny7-E4 4.Ar fi frumos sa nu mai poti fura orice masina care apartine unui player daca aceasta este deschisa , sa o poti porni doar cu ceva [Toolkit] care poate fi cumparat de la 24/7 de exemplu . Deja un loc din LS se ofera pentru a gazduit punctul nr. 1 >>> http://imgur.com/a/nct3X
×
×
  • Create New...