Jump to content

DeuceAdy

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About DeuceAdy

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 07/11/1994

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1) Nickname in joc: Ady 2a) Varsta: 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 3) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper inainte 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: 3 zile 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
  2. 1) Nickname in joc: Ady 2a) Varsta: 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 3) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper inainte 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: 3 zile 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
  3. 1) Nickname in joc: Ady 2a) Varsta: 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 3) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper tot pe MC.EGAMING,RO 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: O zi si 17 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
  4. 1) Nickname in joc: Ady 2) 23 3) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1940711 4) Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 5) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 4 ani cu pauze. 6) Ai citit regulamentul serverului? Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: O zi si 17 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez cam toata ziua. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Sunt on aproape mereu si imi place sa ii ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Faptul ca intru de dimineata in fiecare zi cand posibil ca restul din staff sa nu fie on,si marim Stafful de Helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Intelegatori si de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este serverul de care m-am tinut tot timpul si il joc in mod fregvent. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 6 voturi (mai mult sau mai putin) am folosit comanda si imi arata linkul de vot dar nu cate am. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma? Nu 17) Alte mentiuni: Imi cer scuze pentru ce s-a intamplat inainte cand am fost Helper,nu mai fac prostia sa imi dau parola altcuiva.Multumesc pentru intelegere.
  5. 1) Nickname in joc. Ady 2)Varsta. 23 2b)Primele 7 cifre ale CNP-ului. 1940711 3)Detii cont de Minecraft cumparat? Nu 4)Ce experienta de joc ai ca si jucator Minecraft. 4 ani de joc 5)Ai avut vreodata alte functii pe alte servere de Minecraft? Nu 6)Ai citit regulamentul serverului? Da 7)Cat timp ai activ pana acum pe server? 11 zile si 18 ore 8)O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Minez toata ziua. 9)Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor de grup? Da 10)Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Varsta si faptul ca sunt activ sa le pot raspunde mereu.... 11)Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului? Sunt activ foarte des incat le pot raspunde mereu,marim personalul de helperi... 12)Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi? Sunt de treaba,intelegatori.. 13)De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? Ca e singurul server pe care as vrea sa mai joc.Imi place serverul. 14)Cate voturi ai acordat pana acum serverului? 28 15)Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Da,cred,sa speram... 16)Ai vreo donatie VIP efectuata? Inca nu.. 17) Alte mentiuni? SLIPKNOT_THE DEVIL IN I.
  6. 1) Nickname in joc: Ady 2) Varsta: 23. 3) Detii cont de minecraft cumparat: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft : 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? : Nu pentru ca nu am vrut sa depun cereri desi am avut ocazii. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Fiind obligatoriu,regulamentul trebuie citit de orice player.Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: Am 9 zile jucate pe server. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi: Facultate. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da pot lucra alaturi de ei,sunt oameni minunati,care isi fac datoria. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina? Imi place sa ofer ajuror altora,o fac indiferent daca devin Helper sau nu. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Sunt activ pe server 6-7 ore pe zi si pot raspunde oricand celor ce au nevoie.Rezolvam problemele impreuna. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt niste oameni minunati ce isi fac datoria foarte bine si sper sa ma alatur lor curand. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca este singurul server care mi-a atras atentia,imi place acest server si sper sa ajunga cat de departe posibil. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: Voturile s-au resetat tot timpul,daca ramaneau sa se acumuleze strangeam cu aproximatie 150-170. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator? Sa speram,eu sunt sigur ca da avand 4 ani de experienta,daca nu pot invata pe parcurs,omul cat traieste invata. 16) Alte mentiuni: Sper sa fie totul ok,de restul daca o sa trec de teste si iau "examenul" pentru Helper o sa fiti multumiti,va asigur.
×
×
  • Create New...