Jump to content

imAjax

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

imAjax last won the day on 20 November 2018

imAjax had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

8 Followers

About imAjax

 • Rank
  I’ve been here since the start.
 • Birthday 03/04/2002

Contact Methods

 • Website URL
  Array
 • Steam
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Recent Profile Visitors

9,092 profile views
 1. Craciun fericit 💪

 2. Era popular, prim-ul in Romania daca nu, dar s-a dus in jos, wipe-uri din an in an poti zice, staff inactiv de multe ori (nu ma refer la toti). Gameplay-u’ e unic, doar ca vechi.... Ar fi mai bine un update, playerii au plecat si din cauza ca gm-ul era vechi si deja “outdated”... Era bine in 2010 - 2012.... btw frumos video :3
 3. Welcome! Propun si eu sa incerci MTA :). Sper sa-ti placa aici la noi, Dom’ Roberto.
 4. Dupa cum stiti, sunt oamei englezi pe server, eu propun o sectiune aparte, numita “English Forum”, unde oamenii pot vorbi unii cu altii, v-a fi o schimbare mica, si nu v-a ajuta cu mult, asa sa atragem si playeri englezi, si poate pun-ti so voi o obligare la staff sa stie engleza macar pe o scara de la 0 la 10, sa fie 6 sau genu’. Daca e nevoie v-oi ajuta cu ce pot, pot eo’ sa fac unele dintre sectiune, insa nu pot realiza nimic fara un vot, nu? Am insumi idei in care consist intre sectiuni, sper sa va ganditi, si propun si aici sa fie un model. O sugestie nu stralucita, si nici prea buna, dar prinde cu incetul.
 5. Aplicatia doar iti da de stire la ce se v-a intampla pe servere si notifocari in advans. Nu am zis ca v-a fi un forum...
 6. Dupa cum vedeti si in titlu, propun o aplicatie facuta de staff-ul egaming-ul-ui, unde poti vedea noutati despre comunitate, starea serveril-or si multe altele. Aceasta este o oportunitate sa facem parteneriar cu developeri, si oameni care sunt buni dispusi de aceasta propunere. Este o sansa la un “nou inceput”, nu ma luati cu “eGaming e vechi si nxare nevoie de un nou inceput”, nu propun un wipe de conturi, ci o aplicatie. V-a fi una unica, nici-o alta comunitate n-are o aplicatie proprie. Aceasta comunitate este veche, si are sanse la un nou inceput, prin asta ma refer ca v-a ridica playeri, ca doar asta vad ca vreti, si v-a avea sansa la ceva care v-a fi o shcimbare enorma. De aici preluati voi, nu mai am ce sa zic, decat sa considerati propunerea, este una de gandit la, eu’ singur zic ca-i o idee buna, si fara discutii v-a aduce oameni pe comunitate.
 7. Pro. Putem realiz ao baza in care mailurile v-or fi trimise doar utilizatorilor activi in ultima luna, sau ceva de genul, asa baza nu se v-a opri la doar 300 de mailuri trimise. Ar merge si prin o aplicatie facuta de eGaming, dar inca nu ma ajuns la acea oprire, mai avem multe. Dar nu e o idee rea.
 8. Mersi mult

  1. imAjax

   imAjax

   Puteai sa zici in update-u’ anterior, in fine, np.

 9. Un sv bun, Sper sa intri. Despre web, poti cere ajutor de la rAcs, sau JesTyk, te v-or ajuta ei, asta doar cand v-ei fi acceptat. Nu vorbesc pentru ei, nici nu ar trebui. In fine, un server grosav, sper ca se v-a popula curand.
 10. Vand ulei de trandafir.

  Cine cumpara?

 11. La multzi ani bwaa!

  Nici pe tn nu te stiu, dar mere, no? :)

  1. LOZIO

   LOZIO

   Multumesc 

×
×
 • Create New...