Jump to content

imAjax

Members
 • Content Count

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Everything posted by imAjax

 1. Craciun fericit 💪

 2. Era popular, prim-ul in Romania daca nu, dar s-a dus in jos, wipe-uri din an in an poti zice, staff inactiv de multe ori (nu ma refer la toti). Gameplay-u’ e unic, doar ca vechi.... Ar fi mai bine un update, playerii au plecat si din cauza ca gm-ul era vechi si deja “outdated”... Era bine in 2010 - 2012.... btw frumos video :3
 3. Welcome! Propun si eu sa incerci MTA :). Sper sa-ti placa aici la noi, Dom’ Roberto.
 4. Dupa cum stiti, sunt oamei englezi pe server, eu propun o sectiune aparte, numita “English Forum”, unde oamenii pot vorbi unii cu altii, v-a fi o schimbare mica, si nu v-a ajuta cu mult, asa sa atragem si playeri englezi, si poate pun-ti so voi o obligare la staff sa stie engleza macar pe o scara de la 0 la 10, sa fie 6 sau genu’. Daca e nevoie v-oi ajuta cu ce pot, pot eo’ sa fac unele dintre sectiune, insa nu pot realiza nimic fara un vot, nu? Am insumi idei in care consist intre sectiuni, sper sa va ganditi, si propun si aici sa fie un model. O sugestie nu stralucita, si nici prea buna, dar prinde cu incetul.
 5. Aplicatia doar iti da de stire la ce se v-a intampla pe servere si notifocari in advans. Nu am zis ca v-a fi un forum...
 6. Dupa cum vedeti si in titlu, propun o aplicatie facuta de staff-ul egaming-ul-ui, unde poti vedea noutati despre comunitate, starea serveril-or si multe altele. Aceasta este o oportunitate sa facem parteneriar cu developeri, si oameni care sunt buni dispusi de aceasta propunere. Este o sansa la un “nou inceput”, nu ma luati cu “eGaming e vechi si nxare nevoie de un nou inceput”, nu propun un wipe de conturi, ci o aplicatie. V-a fi una unica, nici-o alta comunitate n-are o aplicatie proprie. Aceasta comunitate este veche, si are sanse la un nou inceput, prin asta ma refer ca v-a ridica playeri, ca doar asta vad ca vreti, si v-a avea sansa la ceva care v-a fi o shcimbare enorma. De aici preluati voi, nu mai am ce sa zic, decat sa considerati propunerea, este una de gandit la, eu’ singur zic ca-i o idee buna, si fara discutii v-a aduce oameni pe comunitate.
 7. Pro. Putem realiz ao baza in care mailurile v-or fi trimise doar utilizatorilor activi in ultima luna, sau ceva de genul, asa baza nu se v-a opri la doar 300 de mailuri trimise. Ar merge si prin o aplicatie facuta de eGaming, dar inca nu ma ajuns la acea oprire, mai avem multe. Dar nu e o idee rea.
 8. Un sv bun, Sper sa intri. Despre web, poti cere ajutor de la rAcs, sau JesTyk, te v-or ajuta ei, asta doar cand v-ei fi acceptat. Nu vorbesc pentru ei, nici nu ar trebui. In fine, un server grosav, sper ca se v-a popula curand.
 9. Vand ulei de trandafir.

  Cine cumpara?

 10. La multzi ani bwaa!

  Nici pe tn nu te stiu, dar mere, no? :)

  1. LOZIO

   LOZIO

   Multumesc 

 11. Nici nu stii care-i discord-u’ tau :)))). Numele urmeaza cu un “#”, care e urmat de alte 4 cidre, eg “sepa98#1234”. Ai si gresit sevtiunea, aceasta nu este sectiunea mea de raspuns la, nici nu sunt responsahil de aceasta sectiune. Este o sectiune aparte pentru cereri helper, nu stiu de cereri builder. Mai mult ca sigur sunt destui builderi, in caz in care nu esti sigur, du-te pe profilul lui VRazvan, si da-i follow, sa primesti notificare cand acesta anunta ceva important. Poti sa-i dai si un PM lui sau lui sergius. Mi-a placut sa te ajut!
 12. La multz ani bwe!

  nu te stiu, dar mere!

  1. Alex

   Alex

   ms fra, eu te stiu ca sterg geamurile cu tine si te mai bag la pariuri din cand in cand

  2. imAjax

   imAjax

   :)))) paseaza-mi si mie buretu’ ca ai ratat niste gunoi. 

   “Ajax, He got it from the dish soap.” - Deadpool.

   Trimite tort pe mail :). 

   Ori o bere ar mere.

  3. imAjax

   imAjax

   “Ecs o ecs o ecs o”

 13. Nume artist: MEJKO, synktra feat. Ashley Apollodor Nume piesa: MEJKO, synktra - Voyager (feat. Ashley Apollodor) Link melodie: Alte precizari: Vand Iarba.
 14. “Aleksa” play despacito.

 15. Member title dorit: I’ve been here since the start. La multi ani, eGaming!
 16. Moama ce batran e eGamingu’! 

  La multi ani we! 

   

  1. Show previous comments  3 more
  2. imAjax

   imAjax

   “3 Ani in urma si tot mai batran era ca tn” ma refer ca nu e mai mare decat s-e crede...

   Esti un exemplu’ ca evolutia poate merge in invers pe bune. Eo’ nu sar pe tine acum, doar iti dau de stire. Am fost totusi si Mod Stiri, nu? Ai fi pe prima pagina. 

  3. RespawN

   RespawN

   poti sa te pui pe tine ca te-au corectat 3-4 persoane si tot folosesti "s-e"

  4. imAjax
 17. Intrati maine pe sv de sa:mo va s-e deschide

  p.s - vreau bani ca fac reclama :)!

 18. M-am facut mai alb! :).

   

×
×
 • Create New...