Jump to content

Portocala70

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Portocala70

  1. 1) Nickname in joc: Portocala70 2a) Varsta: 11 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030628 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft de 1an si cateva luni 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu am mai avut. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da si sunt de acord cu acesta. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 3d 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Ma trezesc la vreo 7dimineata apoi deschid Pc-ul si intru direct pe minecraft pana la 9 apoi fac o pauza de 1 ora, dar daca voi fii acceptat o sa fiu mult mai activ. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da asi putea pentru ca sunt o persoana culta. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Cred ca sunt menit pt ca imi place sa ajut playeri. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Beneficiul de un helper care incepe activitatea de la 7 dimineata. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt foarte intelegatori. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca e sv meu preferat 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 22 voturi 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Nu chiar tot bagajul! 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sa-mi puneti intrebarile fara prescurtari va rog!!
  2. 1) Nickname in joc: Portocala70 2a) Varsta: 11 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu, nu inca. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: E buna experienta mea. Nu pot spune ca e foarte buna pt ca asi minti si eu nu mint. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Nu am mai avut. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da si sunt de acord cu acesta. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2d 3h 28min 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Ma trezesc la vreo 7dimineata apoi deschid Pc-ul si intru direct pe minecraft pan la 9 apoi fac o pauza de 1 ora, dar daca voi fii acceptat o sa fiu mult mai activ. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da asi putea pentru casunt o persoana culta. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Nu asi spune ca sunt menit. Doar ca asi vrea sa detin aceasta sarcina pt ca pot ajuta playerii mai bine. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Voie buna. Dupa cum am spus , sunt o fire deschisa asa ca prezenta mea in cadrul grupului ar fi un plus din punctul meu de vedere. Asa cum pot ajuta playerii noi, asa pot ajuta si membrii grupului din care sper ca voi face parte in legatura cu starea lor de bine din timpul sesiunii de joc . 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Foarte de treaba . 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca e serverul meu preferat nu spun asta sa obtin crererea si este adevarat. E sv meu preferat! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 8 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: N u am donat. 17) Alte mentiuni: Sa nu imi puneti intrebarile in prescurtari va rog!
  3. 1) Nickname in joc: Portocala70 2) Varsta: 11 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Pot spune ca am fost alaturi de acest joc inca din prima zi. Am inceput sa joc din ziua in care a aparut 1,1 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut,am fost moderator si helper,din pacate nu pot spune ca sunt expert (deci as avea nevoie de coaching) 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da acum cateva luni, dar l-am mai citit de 10ori inainte sa pun cererea 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:La ultima verificare 24 si 52min 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pot spune ca din cauza varstei sunt o persoana linistita si am un comportament civilizat. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Nu pot spune ca sunt cel mai bun pentru a face trb asta dar pot spune ca am experienta si pot incerca sa calmez unele situatii si sa ajut comunitatea cat de mult pot. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Cred ca sunt capabil sa contribui cu ideei noi care ar face serverul mai bun si mai popular. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Pot spune ca staff-ul isi face trb si tine comunitatea fericita(cu exceptia micilor probleme). Consider ca pedepsele sunt corecte. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Stiu ca pot sa fac mai mult decat sa fac cateva casute pe un server si vreau sa imi ajut colegii.(scz pt numarul mic de cuvinte) 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: In total cred ca 4 nu am mai intrat de mult pe sv15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Nu pot spune ca stiu absolut tot despre acest joc si sunt convins ca nimeni nu stie ca raspunda la orice intrebare imediat. Deci in concluzie pot spune ca stiu destule incat sa ajut dar sunt unele domeni in care nu am asa de multe experianta. 16) Alte mentiuni:I sa nu imi puneti intrebarile cu prescurtari ca sa pot intelege mai bine.
×
×
  • Create New...