Jump to content

dima_lungu55

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dima_lungu55

  1. 1) Nickname in joc: Dima_Lungu 2a) Varsta: 14 Ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030901 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Cam de 2-3 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Am avut helper pe 3 luni 6) Ai citit regulamentul serverului?: da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 24 ore si 10 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt un om cu bun simt,joc pe sv destul de mult.... 5-6 ore din zi le petrec pe sv 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da de ce nu? 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Cred ca ma pricep.. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Beneficiile sunt ca playeri sa nu vb urit sa nu spameze... 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt foarte de treaba cind ai nevoie ei sunt acolo...Bravo 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Imi place sa ajut... 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 13 voturi 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da de sigur... 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Pe viitor cu siguranta 17) Alte mentiuni:Nu am alte mentiuni...Bafta!!!
  2. am 1 zi si 3 ore m-am incurcat eu...scuze..
  3. 1) Nickname in joc: Dima_Lungu 2a) Varsta: 14 Ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030901 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Cam de 2-3 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Am avut helper pe 3 luni 6) Ai citit regulamentul serverului?: da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 24 ore si 10 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Sunt un om cu bun simt,joc pe sv destul de mult.... 5-6 ore din zi le petrec pe sv 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da de ce nu? 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:Cred ca ma pricep.. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Beneficiile sunt ca playeri sa nu vb urit sa nu spameze... 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Sunt foarte de treaba cind ai nevoie ei sunt acolo...Bravo 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Imi place sa ajut... 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 13 voturi 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da de sigur... 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Pe viitor cu siguranta 17) Alte mentiuni:Nu am alte mentiuni...Bafta!!!
  4. Si carei problema ca am grad pe alt sv !!????:) Adica daca am pe alt sv nu primesc aici nimic ?
  5. 1) Nickname in joc: Dima_Lungu 2a) Varsta: 14 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:2003256 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:cam 2 3 ani 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: builder il am si in prezent dar nu vreau sa fac reclama la sv 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1 ozi 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Am un leptop ASUS 4 GB Ram ma joc pe el Mineraft gta 5 Assasin Cred II 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da de ce nu 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: ma pricep destul de bine.. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Pai cred ca inbunatatirea sv adica eu singur nu as face prea mult dar cu totii am face multe cu siguranta 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Foarte de treaba de cite ori aveam nevoie ei erau colo 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Pentruca e un sv foarte bun si chiar imi place sa joc 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:am 11 voturi pentruca de la inceput ma concentram pe construirea unei case si dupa am inceput sa votez 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?:Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?:Nu nu am dar pe parcurs voi dona sigur pentruca sv e bun ! 17) Alte mentiuni:
×
×
  • Create New...