WingOfWar

Members
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About WingOfWar

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  WingOfWar
 • Nick CS
  WingOfWar
 • Nick MC
  God

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aveti voi smecheriile voastre, nu stiu ce ati vorbit voi in comunitatea voastra (staff-ul) ,dar eu nu am fost pe server cand am primit sanctiunile ceea ce inseamna ca scoateti din burta! Nici cu dovezi nu veniti pentru ca nu aveti! Si eu nu sunt nici primu' nici ultimu' player de pe aceasta comunitate care a fost neindreptatit! Si asta nu e prima data cand mi se intampla, am primit si jailuri si mute-uri pe nedrept, sunt multe de spus ca si altii s-au plans de postari sterse, de comenzile date aiurea/prea exagerate din orice mica greseala. Repet, voi faceti cum faceti cu smecheriile voastre, pana intr-un moment dat. Se da reset account asa dupa ureche, cica am primit mute 24h, cum sa primesc sanctiunea daca nu am fost pe server!? Normal ca daca aveti grad si va credeti mai zmei ca ceilalti jucatori faceti cum vreti si mintiti cum vreti, ei bine asta e doar in imaginatia voastra. Intr-o lume virtuala sigur ca va credeti zmei. Sau mai nou asa se cerseste mai subtil de la playeri? 5 euro si ai unban, 5 euro si ai vip, ce usor cresc doantiile, nu? Sincer eu jucam minecraft doar 4 fun, dar cu un staff ca asta care vine cu aberatii de genul asta.. Mai bine raman cu banul, daca ma gandesc mai bine. In concluzie, staff-ul de pe aceasta comunitate e favorizat, mai bine zis, ridicat in slavi. Ei nu gresesc aproape niciodata. Nu faceam aceasta postare daca eram sanctionat pe merit, daca chiar greseam cu ceva, cu aceasta ,,reclama" ziceam si eu ca a fost pe merit, dar dupa atat de mult timp petrecut pe server si dupa atatia ani de experienta pe joc, nu aplicam aceasta postare, aici si acum, cu siguranta!
 2. Cum puteam sa fac reclamatie in 24 de ore cand am stiut doar a 3-a zi?
 3. Nick-ul tau : God Nick-ul celui reclamat: Yagmur Reclam pentru: ban pe nedrept. Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Reclama? nici nu am stiut ca am luat ban, n-am mai intrat de 3 zile si cand am vrut sa reintru azi vad ca am ban... Vreau sa imi explice si mie cineva ce s-a intamplat de fapt.. Data / Ora: 19.04.2018 (banul) si azi am observat 22.04.2018 15:30 O dovada (Poze clare):
 4. Nick forum: WingOfWarSteam link: (Link-ul ce duce la profilul dvs, nu vreau sa vad SteamID-uri sau username): http://steamcommunity.com/id/wingofwarx/Numar: (Intre 1 si 30, trebuie sa corespunda cu numarul pe care l-ati trecut in comentariu de la articol): 7.
 5. Sau sa se adauge o noua regula. Cine face grief la clan, membrul clanului vine cu dovada(poza) si playerul va fi sanctionat cu ban/jail/warn.
 6. Nick: GodSugestie: Descrie ce benefici ar aduce server-ului daca implementam ceea ce ai spus. Vreau un amarat de crafting table la /warp shop. 1 singur, nu cer mult:)). Serios, ajuta mult playerii care cumpara mult iron ingot (de exemplu) si vrea sa faca block-uri, nu mai trebuie sa astepte 20 de secunde pentru tp, dupa aceea iar 20 inapoi si tot asa, ajuta foarte mult daca ai inventarul cam plin(cum sunt eu) si ai putine sloturi libere exact cat sa faci niste block-uri. Multumesc anticipat!
 7. Nick: GodSugestie: Descrie ce beneficii ar aduce server-ului daca implementam ceea ce ai spus. Deci as dori sa se aplice o noua comanda, pentru clanuri sau sa se modifice una actuala. Sincer mi-e frica sa adaug playeri pt ca daca imi fac o baza a clanului, oricine poate distruge. Pe oricine bag in clan are ps allow automat, mai exact membrii clanului au automat ps allow intre ei. Ar fi minunat daca comanda /clan trust [player] sa fie valabila, adica daca are trust acel player sa poata sparga, daca nu, inseamna ca e untrusted. Nu vreau sa ma trezesc ca il apuca pe unu nebuniile si ma trezesc fara baza, constructiile care vor urma... as dori o rezolvare.
 8. Nick-ul tau : God Nick-ul celui reclamat: P18Alex Reclam pentru: Abuz de grad, mi-a deschis chestul si a inlocuit absolut toate itemele mele enchantate. Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Nici nu stiu cum sa incep... Desi parca am avut o presimtire ca voi ajunge aici si exact de aceea m-am pregatit cu niste poze(screenshot-uri). Nu stiu cum merge treaba prin staff, nici nu ma intereseaza, deocamdata. Nu stiu nici de la ce rank/grad se poate cineva uita in chesturile playerilor, iar daca intreb nu mi se raspunde pe baza motivului ca comenzile/regulamentul pt staff e strict pt staff. Ok, am inteles. Si daca nu mi se ofera raspuns, il banuiesc pe P18Alex ca mi-a furat itemele enchantate si le-a inlocuit pe toate cu unele obisnuite(fara enchant). Am stat aprox 4 zile sa imi fac 5 seturi de armuri full prot 4 unbr 3 si pe 4 chestplate-uri cu thorns 2 si asta patesc.. Sa imi fure staff-ul din chest! Aseara am intrat pe Discord sa vb cu P18Alex, VACati0n si inca 1 pers., sa ii cunosc, sa mai schimb niste vorbe cu ei, iar dupa ce am iesit probabil ca au pus ochii pe mine. Am avut aprox 930k pe care i-am consumat numai pe seturile de armuri, pentru asta ma consum cel mai tare, pentru acele armuri, fiindca de sabii si celelalte nu prea ma intereseaza.. Armurile le-am facut foarte greu si in cele din urma.. mult timp pierdut, ca sa patesc asta. Data / Ora: 19.01.2018; dupa ora 00:22 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/bcVAuBf https://imgur.com/w1FxUT8 https://imgur.com/JBDbEyp https://imgur.com/Jym8nWX https://imgur.com/2KbgLDn https://imgur.com/VdW1oFG https://imgur.com/zl6isO9 Si ce am gasit? itemele inlocuite... https://imgur.com/LCBRqCo Dintre toate serverele l-am ales pe acesta pt ca am avut cont mai vechi aici si mai am cativa prieteni si imi place serverul ca e bine realizat. Vreau sa ma joc in continuare, dar va rog, sa se faca dreptate! O zi faina sa aveti!