WingOfWar

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About WingOfWar

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  WingOfWar
 • Nick CS
  WingOfWar
 • Nick MC
  God
 1. Sau sa se adauge o noua regula. Cine face grief la clan, membrul clanului vine cu dovada(poza) si playerul va fi sanctionat cu ban/jail/warn.
 2. Nick: GodSugestie: Descrie ce benefici ar aduce server-ului daca implementam ceea ce ai spus. Vreau un amarat de crafting table la /warp shop. 1 singur, nu cer mult:)). Serios, ajuta mult playerii care cumpara mult iron ingot (de exemplu) si vrea sa faca block-uri, nu mai trebuie sa astepte 20 de secunde pentru tp, dupa aceea iar 20 inapoi si tot asa, ajuta foarte mult daca ai inventarul cam plin(cum sunt eu) si ai putine sloturi libere exact cat sa faci niste block-uri. Multumesc anticipat!
 3. Nick: GodSugestie: Descrie ce beneficii ar aduce server-ului daca implementam ceea ce ai spus. Deci as dori sa se aplice o noua comanda, pentru clanuri sau sa se modifice una actuala. Sincer mi-e frica sa adaug playeri pt ca daca imi fac o baza a clanului, oricine poate distruge. Pe oricine bag in clan are ps allow automat, mai exact membrii clanului au automat ps allow intre ei. Ar fi minunat daca comanda /clan trust [player] sa fie valabila, adica daca are trust acel player sa poata sparga, daca nu, inseamna ca e untrusted. Nu vreau sa ma trezesc ca il apuca pe unu nebuniile si ma trezesc fara baza, constructiile care vor urma... as dori o rezolvare.
 4. Nick-ul tau : God Nick-ul celui reclamat: P18Alex Reclam pentru: Abuz de grad, mi-a deschis chestul si a inlocuit absolut toate itemele mele enchantate. Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Nici nu stiu cum sa incep... Desi parca am avut o presimtire ca voi ajunge aici si exact de aceea m-am pregatit cu niste poze(screenshot-uri). Nu stiu cum merge treaba prin staff, nici nu ma intereseaza, deocamdata. Nu stiu nici de la ce rank/grad se poate cineva uita in chesturile playerilor, iar daca intreb nu mi se raspunde pe baza motivului ca comenzile/regulamentul pt staff e strict pt staff. Ok, am inteles. Si daca nu mi se ofera raspuns, il banuiesc pe P18Alex ca mi-a furat itemele enchantate si le-a inlocuit pe toate cu unele obisnuite(fara enchant). Am stat aprox 4 zile sa imi fac 5 seturi de armuri full prot 4 unbr 3 si pe 4 chestplate-uri cu thorns 2 si asta patesc.. Sa imi fure staff-ul din chest! Aseara am intrat pe Discord sa vb cu P18Alex, VACati0n si inca 1 pers., sa ii cunosc, sa mai schimb niste vorbe cu ei, iar dupa ce am iesit probabil ca au pus ochii pe mine. Am avut aprox 930k pe care i-am consumat numai pe seturile de armuri, pentru asta ma consum cel mai tare, pentru acele armuri, fiindca de sabii si celelalte nu prea ma intereseaza.. Armurile le-am facut foarte greu si in cele din urma.. mult timp pierdut, ca sa patesc asta. Data / Ora: 19.01.2018; dupa ora 00:22 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/bcVAuBf https://imgur.com/w1FxUT8 https://imgur.com/JBDbEyp https://imgur.com/Jym8nWX https://imgur.com/2KbgLDn https://imgur.com/VdW1oFG https://imgur.com/zl6isO9 Si ce am gasit? itemele inlocuite... https://imgur.com/LCBRqCo Dintre toate serverele l-am ales pe acesta pt ca am avut cont mai vechi aici si mai am cativa prieteni si imi place serverul ca e bine realizat. Vreau sa ma joc in continuare, dar va rog, sa se faca dreptate! O zi faina sa aveti!