Spuma

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

About Spuma

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick MC
  Spuma
 1. poti sa ne dai harta  de la sv?

 2. serverul este offline
 3. Puteti porni serveru sau e mentenanta sau ceva?
 4. Salut! Ma gandeam ca ar fi bine ca numarul protectiilor care le poti folosii, sa creasca in functie de orele jucate pe server. Gen: New(30min) 1 protectie Member: 5 protectii Addict: 15.... .... si tot asa, pana ajungi la un numar maxim de, sa zic, 50 de protectii de emerald si 10-30 de diamant. stiu ca numarul maxim de protectii e 30.
 5. Nick in joc: Spuma Descriere activitate: In plin santier de lucru. Link la poze:
 6. Descrierea Bug-ului : nu e neaparat un bug, dar apa nu se reface la loc, si cand pun o galeata de apa jos nu curge/imprastie, si la fel e si cu lava. De azi de la vreo 4 a aparut problema asta Poza Bug-ului : +https://imgur.com/4NQFwdQ +https://imgur.com/4NQFwdQ Pasi necesari pentru a-l reproduce: iei o galeata si scoti apa dintr-un lac si o pui langa
 7. As vrea mutarea shop-ului undeva la spawn in subsol sau altundeva si reamenajarea lui. Sa fie mai mic un pic rafturile mai apropiate pentru o simplificare a cautarii. La shop-ul actual e cam dificil sa cauti pt ca e spatiu imens si is foarte departe rafturile. Ma ofer builder la noul shop in caz ca se vrea construirea lui.
 8. O sa se rezolve serverul?