Spuma

Members
 • Content count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Spuma

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick MC
  Spuma

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spuma

  poti sa ne dai hartaΒ  de la sv?

 2. Puteti porni serveru sau e mentenanta sau ceva?
 3. Salut! Ma gandeam ca ar fi bine ca numarul protectiilor care le poti folosii, sa creasca in functie de orele jucate pe server. Gen: New(30min) 1 protectie Member: 5 protectii Addict: 15.... .... si tot asa, pana ajungi la un numar maxim de, sa zic, 50 de protectii de emerald si 10-30 de diamant. stiu ca numarul maxim de protectii e 30.
 4. Nick in joc: Spuma Descriere activitate: In plin santier de lucru. Link la poze:
 5. Descrierea Bug-ului : nu e neaparat un bug, dar apa nu se reface la loc, si cand pun o galeata de apa jos nu curge/imprastie, si la fel e si cu lava. De azi de la vreo 4 a aparut problema asta Poza Bug-ului : +https://imgur.com/4NQFwdQ +https://imgur.com/4NQFwdQ Pasi necesari pentru a-l reproduce: iei o galeata si scoti apa dintr-un lac si o pui langa
 6. As vrea mutarea shop-ului undeva la spawn in subsol sau altundeva si reamenajarea lui. Sa fie mai mic un pic rafturile mai apropiate pentru o simplificare a cautarii. La shop-ul actual e cam dificil sa cauti pt ca e spatiu imens si is foarte departe rafturile. Ma ofer builder la noul shop in caz ca se vrea construirea lui.