AnaGabril

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AnaGabril last won the day on 30 January

AnaGabril had the most liked content!

Community Reputation

11 Good

2 Followers

About AnaGabril

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele Tau (Real):Ana Gabril Nume pe server :NO|ana Varsta:17 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/ana.gabril.75 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Ma numesc Ana Gabril am 17 ani sunt din Bucuresti sunt pasionata de fotografie. Lucrez part-time la o agentie de turism [cand imi permite timpul pentru ca inca nu am terminat liceul].Sunt o persoana sincera si silitoare.Pe viitor imi propun diferite colaborari pe partea de fotografiere si sa imi deschid o mica afacare bazata pe acest lucru,dar pana atunci ma gandesc sa termin liceul si poate si o facultate probabil.In rest nu cred ca mai am ceva de spus despre mine. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Mi se pare o initiativa buna si bine planificata.
 2. Numele Tau (Real):Ana Nume pe server :ana. Varsta:16 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/ana.gabril.75 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Ma numesc Ana Cristina Gabril am 16 ani sunt din Bucuresti mai exact sectorul 1. Sunt o persoana sincera si intelegatoare. Dupa parerea mea ma pot intelege cu absolut oricine. Ma cred o persoana matura deoarece mi se pare ca m-am maturizat de mica deoarece mi s-au intamplat foarte multe lucruri. In general toata lumea ma crede o fetita care nu zice si nu face nimic Deoarece nu imi place sa fiu cu gura pe sus sau sa arat niste lucruri din viata mea altora. Cam atat despre mine. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Este foarte bine gandita. Mie una imi place.
 3. MODEL: ------------------------------------------------ NUME TOPIC: Inscriere RANKUP [NUMELE TAU] ------------------------------------------------ Nume (Real) :Ana Gabril Nume pe server:RPP|Kamishiro Nume Cont :Andreea10 GRAD DETINUT :Moderator Vechime cu gradul detinut: O luna Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/ana.gabril.75 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD
 4. Numele Tau (Real):AnaGabril Nume pe server :Ana Varsta:16 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/ana.gabril.75 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Ma numesc AnaGabril sunt din Bucuresti am 16 ani impliniti pe 27 August. Ma cred o persoana calma (in unele cazuri) si normala. Sunt la liceul Teoretic Constantin Brancoveanu din Bucuresti sectorul 1. Sunt pasionata de fotografiat natura. In rest sunt ca orice persoana normala.De 3 ani sunt in Bucuresti. Pana atunci am stat in Timisoara dar m-am mutat in Bucuresti pentru ca am vrut sa fiu la un liceu bun si sa pot avea o slujba in Bucuresti sau in alta tara. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Mi se pare foarte buna deoarece asa se alege mult mai bine stafful.
 5. Nume (Real) :AnaGabril Nume pe server:ana. Nume Cont :GhosT123 GRAD DETINUT :Moderator Vechime cu gradul detinut:3 Saptamani. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/ana.gabril.75 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD
 6. Numele Tau (Real):AnaGabril Nume pe server :Ane Varsta:16 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/ana.gabril.75 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Ma numesc AnaGabril sunt din Bucuresti am 16 ani impliniti pe 27 August. Ma cred o persoana calma (in unele cazuri) si normala. Sunt la liceul Teoretic Constantin Brancoveanu din Bucuresti sectorul 1. Sunt pasionata de fotografiat natura. In rest sunt ca orice persoana normala.De 3 ani sunt in Bucuresti. Pana atunci am stat in Timisoara dar m-am mutat in Bucuresti pentru ca am vrut sa fiu la un liceu bun si sa pot avea o slujba in Bucuresti sau in alta tara. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Mi se pare foarte buna deoarece asa se alege mult mai bine stafful.