ItsMakePvP

Members
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About ItsMakePvP

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Titlul topicului sa contina numele celui reclamat: (ajuta adminii la search ) Nick-ul tau : ItsMakePvP Nick-ul celui Reclamat pentru: Yagmur Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) Mute fara motiv i-am zis "Daca te prind pe SA:MP iti rup capu Data / Ora: 1/5/2018 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/a/YBVNyjR
 2. Kelly eu dar nu am multi abonati
 3. O sa intre un Administrator sa rezolve daca chiar este un BUG
 4. Titlu topic: Bagare /n | Poate uni playeri au nevoie sa puna intrebari si sa nu scrie /needhelp pentru o intrebare si la fiecare /n helper-ul sa primeasc VP sau odata la 100 /n-uri sau 10 .. Nick server: ItsMaKePVP Descriere: O comanda cum sunt si pe serverele mari si nu doar mari si mici am mai vazut . De ce sa dea un player /needhelp pentru o intrebare? Cand poate sa scrie /n si intrebarea EX: /n Cat costa Infernus in DS .. Helper: Masina respectiva valoreaza 82.000.000 in DS iar la 10/100/1000 intrebari raspunse helper-ul sa primeasca niste vp-uri..
 5. PRO ! o idee foarte foarte buna
 6. Da , sunt de acord poate asa se va.. umple serverul.. sau macar 50/100 sa fie Da , si.. asigurarea.. trebuie schimbata dai prea mult pentru 1 saptamana macar 2-3 saptamani sa fie..
 7. Pai daca sunt admini ce vrei?
 8. La prima iti dau un PRO dar la faza aia cu masinile un CONTRA Gen daca tu l-ai luat acuma 1 an din DS .. si acuma nu este.. sa iti scoti bani vorba aia vrei nu vrei tot trebuie sa dai bani pe masina..
 9. Propun sa se faca event-uri de 2v2 pvp pe eliminari sau 1v1 .. pana cand castiga 1 echipa sau 1-ul si sa fie un premiu destul de mare sau depinde de cum decideti