Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

0 Neutral

About aqua_fresh

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • Nick MC
  Array
 1. 1) Nickname in joc: -aqua_fresh 2a) Varsta: - 13 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 971540 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -2ani cu pauze 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: -am avut functia de builder timp de 1an 6) Ai citit regulamentul serverului?: -da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -50ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Pai intru pe server vorbesc cu prieteni construiesc uneori case fac ferme automatizate etc. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Eu consider ca pot sa lucrez cu ceilalti membri pentru ca ma inteleg foarte bine cu membri. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Eu cred ca sunt menit deoarece vreau sa ajut serverul si playeri incepatori . 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -beneficile sunt seriozitatea si indemanarea 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Ii descriu ca niste prieteni buni de treaba si intelegatori 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -vreau sa ajut serverul pentru ca este cel mai misto server il iubesc intru in fiecare zi pe el 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 4 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -nu 17) Alte mentiuni: - sper sa ajung helper !!
 2. 1) Nickname in joc: -aqua_fresh 2a) Varsta: - 13 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 971540 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -2ani cu pauze 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: -am avut functia de builder timp de 1an 6) Ai citit regulamentul serverului?: -da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -50ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Pai intru pe server vorbesc cu prieteni construiesc uneori case fac ferme automatizate etc. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Eu consider ca pot sa lucrez cu ceilalti membri pentru ca ma inteleg foarte bine cu membri. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Eu cred ca sunt menit deoarece vreau sa ajut serverul si playeri incepatori . 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -beneficile sunt seriozitatea si indemanarea 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Ii descriu ca niste prieteni buni de treaba si intelegatori 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -vreau sa ajut serverul pentru ca este cel mai misto server il iubesc intru in fiecare zi pe el 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 4 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -nu 17) Alte mentiuni: - sper sa ajung helper !!
×
×
 • Create New...