Dorian_Bgu

Members
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Dorian_Bgu

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Dorian
 • Nick CS
  Dorian
 • Nick MC
  Dorian
 1. NUME (real) : Balan Dorian NUME (pe server):Dorian VARSTA :18 LINK PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/balan.dorian.56 NUME CONT:Dorian.bgu ORE JUCATE:63+70 NUMAR LICENTA MODERATOR : MODE/0026 --------------------------------------------------------------- 1. Descrierea ta personala intr-un paragraf (minim 120 cuvinte) :Sunt un baiat din Galati, am 18 ani. Detin permis de conducere. Am facut Mixed Martial Arts (MMA) pana la varsta de 15 ani pentru ca am avut un accident neplacut si mi-am rupt piciorul destul de nasol la un concurs, etapa judeteana. Imi place sa ma joc pe calculator si prefer jocurile multilplayer unde pot interactiona cu alti jucatori. 2.De ce iti doresti sa te alaturi echipei RPP-Staff ? :Pentru ca ma consider apt pentru aceasta functie. 3. De ce ai ales RPP-Gaming ?: Pentru ca e un server de stunt iar eu ader spre acest tip de server. 4. Cu ce iesi in evidenta fata de ceilalti candidati?:Toti suntem egali, nu sunt mai presus de nimeni. Pot spune doar ca gandesc mai matur decat membrii staff-ului mai mici in varsta ca mine. 5. Ai mai avut experienta ca si moderator? Daca da, pe ce server si in ce circumstante?:Da, pe un server de DayZ, RomaniaZ. 6. De ce te-am alege pe tine ca si moderator?:Sunt destul de matur sa imi insusesc aceasta functie ca atare. 7. Cate ore pe zi poti oferi server-ului?:2-3-4. --------------------------------------------------------------- 8. Ce este STAFF GUIDE ?:Reprezinta totalitatea cunostintelor din regulament necesare pentru a putea intra in staff. 9. Ce este SISTEMUL AW?:Modul prin care se sanctioneaza membrii staff. 10. Care este comanda ce interzice accesul unui jucator pe server?:/ban 11. Cate zile este valabil unu AWp in cazul unui MODERATOR?:15 zile. 12. Diferenta dintre BLOW si DESTROY:Blow: Distruge vehiculul facandu-l sa explodeze. Destroy:Distruge vehiculul facandu-l sa dispara. 13. Din ce motive ai da unui jucator MUTE?:Din cauza limbajului. 14. Cate AWp pot fi acumulate maxim?:3 15. Care este comanda pentru a teleporta un jucator la altul?:/warp player to 16. Enumereaza 5 comenzi din AP ale MODERATOR-ului:kick, mute, spectate, set health, set skin 17.Cate CAT. are STAFF GUIDE?:8 --------------------------------------------------------------- 18. Pe o scara de la 1-10 care este nivelul tau la limba engleza?:8-9 19. Cunosti si alte limbi? Daca da, care?:Nu cunosc alte limbi.
 2. Numele meu:Dorian Nume admin:RPP|Quick Motivul reclamatiei:Mi-a dat mute 2 ore pentru simplul fapt ca l-am facut pe unu Kent idiot, iar favorizatii acestuia, nu imi vin acum in minte, cand injura, acest respectiv Quick se face ca nu vede. Definite cuvant idiot:IDIÓT, -OÁTĂ, idioți, -oate, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care suferă de idioție; tâmpit, cretin, imbecil. 2. Adj. (Despre manifestări ale oamenilor) Care manifestă, care denotă nerozie, stupiditate etc. [Pr.: -di-ot] – Din fr. idiot. Dovezi(photo,video):https://imgur.com/a/uHUMJ
 3. Mi-ai cam furat parerea despre staff boss
 4. Numele Tau (Real):Stefan-Dorian Nume pe server : Dorian Varsta:18 Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/balan.dorian.56 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Bai, ce sa zic. Am facut Mixed Martial Arts (MMA) de la 9 ani. Am renuntat acum 2 ani pentru ca mi-am rupt piciorul intr-un accident la sala. Am permis, imi place sa conduc, sa stau cu fratii mei. Sunt in clasa a 12-a, am BAC-ul, am pus-o :)). Hai va pup pe toti ca nu stiu ce sa mai zic. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Este o scoala de instruire a membrilor staff. O privesc ca pe ceva frumos, nu am mai vazut asa ceva pana acum, care ajuta la formarea membrilor staff pentru a nu fi neinstruiti atunci cand vor obtine rank-ul pe care si-l doresc.