Houdini

Members
  • Content count

    0
  • Joined

  • Last visited

  1. @VRazvan Am vorbit cumva de minecraft? M-am legat de activitatea ta acolo? Vorbesti doar ca sa te afli in treaba. @sergiu Te-am jignit? Ii a doua oara, cand ma jignesti. Dovada, ca degeaba ai varsta pe care o ai. De fiecare data, te-am respectat si nu te-am jignit. Si nici nu am nevoie de helperul tau, doar ti-am spus un lucru pe PM, care te-a deranjat, dovada ca mi-ai dat imediat BAN pe forum, deci eu am donat ca sa fiu clan leader. Pe banii mei ti-ai facut mendrele cu mine. Apropo, pute-ti da TC, imi pierd degeaba timpul cu voi. Vreti sa imi fac comunitate, o sa imi fac si o sa iau toti oamenii capabili, care sunt satui sa fie bataie de joc.
  2. Cu ce ma incalzeste helperul? Am vrut sa ajut, dar cum am deschis gura, mi-a fost scos. Le plac oamenii, care stau si tac si inghit toate magariile.
  3. @William Nu ma deranjeaza, parerea nimanui. Da sa fie la obiect si pe dovezi. Eu am postat o parte, mai am si din conversatiile mele cu el pe PM. Da mi se pare, o lipsa de respect, sa postezi dintr-o conversatie privata.
  4. @WilliamAi citit, ce mi-a spus, ca mi la scos?
  5. Haide-ti sa afla-ti si voi adevarul gol golut. Sergiu a facut harachirii in staff. Mie mi-a scos helperul la misto si dupa ce vorbim pe PM, imi si baneaza contul @victor1422 . Si acuma Sergiu, spunene si noua, ce-ai facut tu, pana acuma ca administrator? Care ii interesul tau, sa distrugi serverul de SA-MP? Sa vina vechi admini, care te-au picat la testele de admin, sa vorbeasca. Asteptam si @XanTo sa ne raspunda la toate magariile facut de sergiu, in ultimul timp. Pacat ca nu ma ascultat @Kawa sa te baneze, cand erai haiterul de serviciu, cu haita ta. Si mai jos, va atasez dovezi si cine sunt eu si sa posteze si sergiu, cine este el, daca are curaj. Si legat de cresterea numarul de playerii, nu ii meritul lui sergiu, este al lui @Kawa. Kawa a discutat cu wraith sa vina de pe forteam, aici. Daca mint cu ceva, sa spuna Alx, de ce a primit admin. Si sa nu aiba careva curajul, sa stearga topicul. https://i.imgur.com/Z9VpPg2.jpg https://i.imgur.com/lr1BO9a.jpg https://i.imgur.com/Yf2an7V.jpg