Jump to content

AlliHell

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

AlliHell last won the day on 25 February 2020

AlliHell had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About AlliHell

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

650 profile views
  1. Salut! Astazi am revenit cu niste GFX-uri noi! Evident ca am improvizat cu efectele si multe altele. Tin cont sa spun ca nu am avut nici cea mai vaga idee in legatura cu textul la banner caci daca puneam effect peste el se face alb, era o eroare asa ca am pus niste picioare. :3 V-as ruga sa-mi spuneti parerea si daca ati dorii si voi 1. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500814848206 (va fii nevoie de zoom-out) 2. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500814887005 (fara effect) \ Care Mai 3. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500814887351 (cu effect) / Arata Bine? 4. https://www.photobox.co.uk/my/photo/full?photo_id=500814889992 Parere va rog?
  2. Imi place CC-ul pe care il folosesti, interesant font-ul dar plasarea textului, meeh, nu te condamn nici eu nu stiu sa pun text asa de bine :)). Frumoase pozele! In special cea cu Yasuo ;)
  3. 1) Nickname in joc: AlliHell 2a) Varsta: 19 Ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1970924 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc Minecraft de 5 ani si ceva. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Helper (3 luni (m-am lasat)) , Moderator (Server inchis) . 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da si sunt constient. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 21 de ore, pot sa fiu activ 3 ore maxim 5 depinde de perioada si am rank-ul popular conform regulamentului. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Zilnic intru pe server sa vad ce se mai intampla, vin cu vointa de a ajuta playerii daca Yagmur nu mi-o ia inainte. Sunt pasionat de building si vreau sa imi construiesc propriul meu oras. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Da, ma ofer sa ajut oriunde este nevoie, mai putin in legatura cu itemele, sunt in faliment. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Eu cred ca merit sa fiu helper pentru ca imi place sa ajut playerii. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Nu prea imi folosesc benificiile deoarece eu ajut si construiesc. Ar fii un benificiu, acela de a zbura! Si de a da mute daca este nevoie. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Helperii de pe acest server sunt buni si constienti! Sunt prezenti la nevoie si ajuta in totalitate. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Unii playeri chiar au nevoie de ajutorul unui helper uneori, iar nu toti helperii pot ajuta, daca un helper este ocupat pot eu sa ajut player-ul respectiv cu cea mai mare placere. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 14 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da si sunt constient de asta. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu deocamdata, dar voi dona pe viitor. 17) Alte mentiuni: Comunitatea eGaming este tare 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Desigur 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Parerea mea este ca arata bine! Si da! L-am apreciat!
  4. Salut! Inainte de a va arata vreau sa mentionez ca sunt oarecum incepator . Vreau sa va arat cateva din creatiile mele GFX si sper sa va placa! Aceste poze au iesit putin blurate din cauza ca trebuia sa le dau resize caci site-ul nu imi permitea sa pun pozele cu dimensiunea asta asa ca asa au iesit : Cam atatea am (Deocamdata) , o sa imi fac mai multe , aceste doua poze mi-au luat in total 2 ore sa le fac Daca vrei si tu lasa un comentariu cu discordul , skypeul etc. tau si te voi contacta .
×
×
  • Create New...