Kotarou11

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Kotarou11 last won the day on 27 June 2018

Kotarou11 had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

About Kotarou11

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 12/11/1999

Contact Methods

 • Steam
  Kota [T.K.]

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Constanta
 • Interests
  Noteblocks and Redstone

Previous Fields

 • Nick MC
  Fuzzy_TK

Recent Profile Visitors

408 profile views
 1. Descriere Bug: Nu pot schimba spawnere cu gradul de VIP. Utilizand comanda /ss change <mob>, imi spune: You do not have permission to change spawners with /spawner. Poza Bug-ului:
 2. @LegendDmG - Respins. Constructiile sunt slabe, vino cu ceva mai bun. -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
 3. Dupa cum se vede in videoclip, ai fost omorat de 2 ori, la 1:45 si 2:05, in ambele dati nu ai primit nici un fel de knockback, ai ramas in aceiasi pozitie. (la 2:48 se si vede ca merge knockback-ul pe server, deci sper sa nu aud scuze de genu) + Nu am zis ca ai sters hack-ul. Am zis ca, in cele 10m-15m cat ai fost iesit de pe server pana sa intri cu alt cont nou, ai fi avut timp sa scoti orice forma de hack. ⬇ Aici link la videoclip ⬇
 4. @LegendDmG - Respins. Nu ai acordat like primului post, semn ca nu ai citit Regulamentul @ascwfuba - Acceptat pentru Teste -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
 5. @melony - Respins. Ai un model de respectat. -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
 6. Mute-ul nu a fost dat pentru ca ai injurat. A fost dat pentru Polemica. Inteleg ca acel baiat facea mare parte din tam-tam, dar tu nu trebuia sa ii raspunzi, sau sa il provoci, cum ai facut. Trebuia sa il lasi sa vorbeasca singur fara sa ii raspunzi. Daca faceai asa, nu ai mai fi primit mute. Aici niste poze cu cearta voastra: https://i.imgur.com/ioXtrSZ.png https://i.imgur.com/sYiVaUT.png https://i.imgur.com/4QLcloP.png
 7. Nick In Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link La Poze:
 8. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. WallpaperHD Link la poze:
 9. Nick in joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD Link la Poze:
 10. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 11. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD.
 12. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 13. Statie Ender - Tutorial Ce este acest sistem? Un Ender Station (Statie Ender) este un mecanism care dropeaza exact un stack de Ender Pearl-uri Materiale Necesare: Blocuri la Alegere: x64 Redstone Dust: x4 Redstone Repeater: x1 Redstone Torch: x3 Buton de Lemn: x1 Dispenser: x2 Pasii de constructie: Incepeti cu o zona de 4x3, si puneti blocurile la alegere ca in imagine: Puneti redstone-ul ca in imagine. Repeater-ul trebuie pus pe 3 tick-uri: Dispenser-ele trebuie puse deasupra Tortelor Redstone: ATENTIE!!!!! Trebuie neaparat un Buton de Lemn, nu Buton de Piatra, deoarece Butonul de Lemn da exact cata putere trebuie pentru un stack de Ender Pearls Spor la Construit!
 14. Tutorial - Mob Softener Ce este un Mob Softener? Un Mob Softener este un mecanism care lasa mobii cu o inima de viata, pentru a ii omora usor. Materialele Necesare: Blocuri la alegere: x64 Piston Sticky: x1 Redstone Dust: x1 Redstone Repeater: x2 Dispenser: x1 Redstone Torch: x1 Buton de Activare: x1 Galeata cu Lava: x1 Pasii de Constructie O sa aveti nevoie de un spatiu de 2x3 ca in imagine. Blocul Rosu reprezinta locul unde mobii for fi. Puneti un Piston Sticky in coltul opus Blocului Rosu. Puneti Blocuri la Alegere ca in imagine. Amplasati Redstone-ul ca in imagine. Repeater-ul din stanga sa fie pus pe 4 tick-uri, iar repeater-ul din dreapta pus pe 2 tick-uri. Puneti Dispenserul in dreptul Blocului Rosu, iar Redstone Torch-ul langa el. (Puneti Lava in Dispenser dupa ce puneti Redstone Torch-ul) Si, in final, puneti Butonul de activare pe blocul pe care se afla Redstone Torch-ul. Spor la construit!