Jump to content

Kotarou11

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Kotarou11

  1. Descriere Bug: Nu pot schimba spawnere cu gradul de VIP. Utilizand comanda /ss change <mob>, imi spune: You do not have permission to change spawners with /spawner. Poza Bug-ului:
  2. @LegendDmG - Respins. Constructiile sunt slabe, vino cu ceva mai bun. -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
  3. Dupa cum se vede in videoclip, ai fost omorat de 2 ori, la 1:45 si 2:05, in ambele dati nu ai primit nici un fel de knockback, ai ramas in aceiasi pozitie. (la 2:48 se si vede ca merge knockback-ul pe server, deci sper sa nu aud scuze de genu) + Nu am zis ca ai sters hack-ul. Am zis ca, in cele 10m-15m cat ai fost iesit de pe server pana sa intri cu alt cont nou, ai fi avut timp sa scoti orice forma de hack. ⬇ Aici link la videoclip ⬇
  4. @LegendDmG - Respins. Nu ai acordat like primului post, semn ca nu ai citit Regulamentul @ascwfuba - Acceptat pentru Teste -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
  5. @melony - Respins. Ai un model de respectat. -Cei Respinsi puteti face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
  6. Mute-ul nu a fost dat pentru ca ai injurat. A fost dat pentru Polemica. Inteleg ca acel baiat facea mare parte din tam-tam, dar tu nu trebuia sa ii raspunzi, sau sa il provoci, cum ai facut. Trebuia sa il lasi sa vorbeasca singur fara sa ii raspunzi. Daca faceai asa, nu ai mai fi primit mute. Aici niste poze cu cearta voastra: https://i.imgur.com/ioXtrSZ.png https://i.imgur.com/sYiVaUT.png https://i.imgur.com/4QLcloP.png
  7. Nick In Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link La Poze:
  8. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. WallpaperHD Link la poze:
  9. Nick in joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD Link la Poze:
  10. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
  11. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD.
  12. Nick in Joc: FuzzyPandaXD Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
  13. 1) Nickname in joc: - FuzzyPandaXD 2a) Varsta: - 18 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1991211. 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: - 2-3 ani cu o pauza. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Vip timp de 1 luna. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 8 zile 5 Ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:(mentiune:minim 20 de cuvinte) - Zilnic, votez, mai construiesc/nivelez prin baza clanului, si minez cel mai des. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: (mentiune:minim 10 de cuvinte) - Da. Pot sa zic ca cunosc cate ceva despre membrii grupului, deci nu as avea probleme lucrand in echipa. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (mentiune:minim 10 de cuvinte) - Imi place sa ajut alti playeri, si sunt destul de activ. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - In principal, marirea staff-ului. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Intelegatori, de treaba si drepti cand vine vorba de incalcarea regulilor serverului eGaming. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Deoarece este unul dintre putinele servere pe care am jucat perioade mai lungi de 10 minute. Si la momentu actual, sunt atat de atasat de server, incat nu m-as chinuii sa-l schimb. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 8 Voturi 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Donat de 2 ori, 5 euro de fiecare data 17) Alte mentiuni: - Stiu ca nu am fost un player model pe survival (primit cateva mute-uri), dar promit, de acum o sa incerc sa nu mai fac nimic care ar putea enerva/deranja admini/helperi. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Da
  14. Mai dam 5 lei celui care imi explica ce incearca @Timpo204 sa castige din aceste actiuni.
  15. Nici Razvan nu stapaneste bine comenzile, ah? @P18ALEX nu i-ai facut instructajul?
  16. Cuvinte intelepte de la Marele Voievod Razvan
  17. Dau 5 lei lu ala care imi explica ce se intampla aci https://www.youtube.com/watch?v=evEJuogXUt8
  18. Cand nu stapanesti bine comenzile (Acest topic este destul de mort, thought I'd add something)
  19. Ar fi minunat un 1.12.2, da macar 1.9.0/1.9.4 Vreau Elytra asa de mult (βŒ―ΛƒΜΆα·„ ﹏ Λ‚ΜΆα·„βŒ―)゚
×
×
  • Create New...