Timpo204

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Timpo204 last won the day on 23 May

Timpo204 had the most liked content!

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About Timpo204

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick MC
  timpo204

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick in Joc: timpo204 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 2. Nick in Joc: timpo204 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 3. Nick in joc: timpo204 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 4. Nick in joc: timpo204 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 5. Nick in joc: - timpo204 Scurta descriere tutorial: -Un tutorial despre mobi agresivi Linkuri de descarcare programe - Tutorial mobi agresivi Ce sunt mobi agresivi?: -Mobi agresivi sunt acele creaturi care se spawneaza pe timp de noapte si care te ataca Mobi: 1.Zombie: -Acest mob se spawneaza pe timp de noapte si va incerca sa te omoare fie zi sau noapte. -Acest mob arde cand este zi afara si nu este la umbra 2.Scheleton: -Acest mob se spawneaza si el pe timp de noapte si are un arc cu care va incerca sa traga dupa tine. -La fel ca zombie-ul arde cand este zi afara si nu este umbra 3.Creeper: -Acest mob ca toate de pana acum se spawneaza pe timp de noapte. Acesta nu e ca celalate , acesta va venii aproape de tine si va exploda 4.Enderman: -Mobul asta mare si negru(nu sunt rasist) se teleporteaza si te va ataca daca te uiti in ochii lui 5.Witch: -Aceste creaturi enervante se spawneaza pe timp de noapte si te va otravii cu potiuni. -Acestea se mai spawneaza si in casele lor din biomul swamp 6.Spider/Cave spider: -Paianjenul se spawneaza noaptea si doar noaptea te ataca , pe timp de zi nu te vor ataca doar daca ii ataci tu primul -Cave spider se gasesc in minesheft-urile din mina. Acestia sunt mult mai enervanti pentru ca sunt mai mici si iti dau si poison 7.Silverfish: -Acest mob se gasesc in timp ce minezi. ei sunt camunflati in Stone -Cum stii cand sunt ei? usor , se sparge mai greu si apar cand il spargi niste mobi mici si urati 8.Pigman: -Acest mob se poate gasi in nether cam peste tot si nu te vor ataca daca nu ii ataci tu. Dar in caz ca ataci doar unul , vor venii toti dupa tine. 9.Ghast: -Aceste fantome pe care le gasesti in nether arunca cu bile explozive spre tine 10.Wither scheleton: -Acest schelete negru (nu sunt rasist) se gasesc in nether , in fortress si au o sabie si pe langa ca sunt mai negri iti mai da si efactul de wither. 11.Wither: -Witherul e bossul ala care trage cu capete care explodeaza si iti da efectul de Wither -El se spawneaza cand pui niste soulsand si 3 capete de wither -Capetele de wither le faci rost de la scheleti din nether. 12.Guardian: -Acest mob foarte enervant se gaseste in templele din ocean -Acest mob te ataca cu un fel de "raza" 13.Elder guardian: -Acest mob pe langa faptul ca te ataca cu un fel de "raza" iti mai da si efect de Mining Fatigue -Se spawneaza cate 3 in fiecare monument 14.Dragon: -Dragonul il gasesti in end , il bati destul de greu si mai si zboara. -Dragonul isi reincarca viata de la turnurile acelea , deci , prima data trebe sa distrugi turnurile si apoi bati dragonul Spor la joaca!
 6. Nick in joc: - timpo204 Scurta descriere tutorial: - Cum sa instalezi moduri Linkuri de descarcare programe - 1. https://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/index_1.8.9.html 2 .https://optifine.net/downloads Tutorial moduri Ce sunt modurile?: -modurile sunt acele foldere care va fac minecraftul mai realistic , hardcore sau cum vreti voi. Cum se instaleaza?: Primul pas:Aveți nevoie de forge 1.8.9 Al doilea pas:Aveți nevoie de un mod pentru acel forge iar acel mod il veți gasii pe YouTube. Al treilea pas:Dupa ce ați instalat forge, veti intra in,, My computer'' iar acolo sus unde vă v-a arata Local Disc(C) veți apasa si veți sterge acel cuvânt si veți cauta,, %appdata%'' acolo primul folder care il veți vedea va fii,, .minecraft" apăsați pe el. Dupa căutați filder-ul numit,, mods ". Dupa ce l-ați găsit veți cauta pe YouTube modul dorit. Si dupa ce il descărcați veti trage acel mod in folderul cu,, mods" dupa întrați in minecraft căutați versiunea forge pe care ați instalat-o si veți avea modul. Ca modul sa va mearga trebuie sa căutați un mod cu versiunea dumneavoastră de forge. Acum va voi lasa câteva link-uri catre forge si catre un mod de forge 1. https://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/index_1.8.9.html veți apasa pe download latest 2.https://optifine.net/downloads veți apasa pe versiunea 1.8.9
 7. Nick in joc: - timpo204 Scurta descriere tutorial: -Un tutorial despre Auction house (/ah) Linkuri de descarcare programe - Tutorial Auction House Ce este Auction House?: -Auction house este comanda /ah unde poti sa vinzi itemele nefolositoare altor playeri pentru o suma de banii -Pentru a vinde in Auction house foloseste comanda /ah sell pret in timp ce tii itemul pe care vreti sa il vindeti in mana. -Pentru a scoate un item de la Auction house dati pe diamantul din stanga jos si apoi click pe itemul respectiv -Pentru a v-il da inapoi dati pe cartoful din stanga jos de langa diamant si apoi click pe itemul respectiv Comenzi: /ah help - pentru a va arata comenzile despre Auction house /ah sell pret- Pentru a vinde un item /ah expired - Pentru a vedea ce iteme au expirat sa le iei inapoi /ah selling- Pentru a vedea ce iteme vinzi /ah - Pentru a deschide Auction House Avertisment!!!:Itemele dispar dupa 24 de ore si va trebui sa le scoti din expired sa le vinzi inapoi!!!
 8. Nick in joc: - timpo204 Scurta descriere tutorial: - Un tutorial despre viligeri! Linkuri de descarcare programe - Tutorial viligeri Ce sunt viligeri si ce fac ei?: -Viligeri sunt acele entitati cu care poti face trade.Viligeri (sateni) se pot gasi insate gasite random -Satele se pot gasi in desert , campii si savana. -Viligeri ii mai poti face din zombie viligeri cu ajutorul merelor de aur si o potiune de weakness -PS:ca sa transformi un zombie vilieger in viligeri nu trebuie sa fii intr-o protectie!!! -Viligeri sunt de categori diferite : Farmer , Shepherd , Armorer , weapon smith , tool smith ,Fisherman , librarian ,letherworker , Flatcher , Butcher , Cleric , Cartographer . - Lista cu trade-urile: Spor la Joaca!
 9. Nick in joc: -timpo204 Scurta descriere tutorial: -Un tutorial cum sa faci o usa automata cu redstone Linkuri de descarcare programe - Tutorial usa automata Pasul 1: -Ingrediente : Blocuri de iron(sau ce block vreti voi) , redstone , repeter , redstone torch , sticky Piston. - -Punem sticy piston si blocurile , niste redstone exact cum se vede in poza Pasul 2: - -facem o groapa de 2x10 si punem redstone si repeter Pasul 3: - -Acoperim tot si punem 2 plasure plate sa se deschida Pasul 4: -Facem exact la fel si pe partea anterioara -Si avem o usa automata Avertisment!!!:Puteti folosi orice block in lock la iron block!!!
 10. Nick in joc: - timpo204 Scurta descriere tutorial: - Un tutorial despre sistemul de rankup Linkuri de descarcare programe - Tutorial RankUP Cum Faci RankUP: -Sistemul de rankup functionaza pe baza timpului jucat pe server. -Incepi pe server cu rankul de "Newbie". -Pofi folosi comanda /ar check pentru a vedea cat timp mai ai pana la urmatorul rank. -De fiecare data cand dai rankup iti deblocheaza o comanda si iti da acces la inca un /sethome -La fiecare rankup iti va da niste bani bonus. Rankuri: 1.Newbie: -/event- intrii in meniul de event-uri -/clan- Vezi meniul de ajutor al clanului -/pet- Intri in meniul cu pet-uri -/egaming- Intrii in meniul cu servere -/help- Intri in meniul de ajutor -/tpa- Soliciti teleportarea la un anumit player -/tpahere- Soliciti ca un player sa se teleporteze la tine -/tpaccept- Accepti teleportarea la un player -/tpdeny- Refuzi teleportarea -/vote- Vezi linkul si numarul de voturi pe care le-ai acumulat -/ah- Vezi Shopul playerilor -/kit- Vezi Kiturile -/ar check- Vezi cat timp mai ai pana la urmatorul rank -/vip- Deschizi meniul vip -/jobs- Vezi Informatiile despre joburi -/skin- Selectarea skinului -/w- Trimiti un mesaj privat unui jucator -/bal- Iti vezi banii -/baltop- Vezi cei mai bogati playeri -/home- Te duci unde ai setat home-ul -/sethome- Setezi home-ul -/delhome- Stergi home-ul -/helpop- Soliciti ajutor staff-ului -/list- Vezi lista cu playeri online -/spawn- Teleportarea la spawn -/back- Teleportarea la locul anterior -/ps- Vezi meniul de ajutor al protectiilor -/warp- Vezi lista de warp-uri si te teleportezi la un warp -/rtp- Te teleportezi intr-un loc aleatoriu 2.Member: -Toate comenzile de la rankul de Newbie -/pay - Trimiti bani altui jucator -Dupa 30 de minute jucate pe server primesti rankul de Member 3.Popular: -Dupa 12 ore jucate pe server primesti rankul de Popular -Toate comenzile de la rankul de Newdie si Member -/getpos - Vezi coordonatele la care te aflii 4.Addict: -Dupa 34 de ore jucate pe server primesti rankul de Addict -Toate comenzile de la rankul de Newbie , Member si Popular 5.Expert: -Dupa 72 de ore jucate pe server primesti rankul de Expert -Toate comenzile de la rankul de Newbie , Member si Popular -/ar check - Poti vedea timpul jucat al altor playeri 6.Veteran: -Dupa 140 de ore jucate pe server primesti rankul de Veteran -Toate comenzile de la rankul de Newbie , Member , Popular si Expert 7.Legend: -Dupa 256 de ore jucate pe server primesti rankul de Legend -Toate comenzile de la rankul de Newbie , Member , Popular si Expert -/back - Poti da back la locul in care ai murit -/ps setradius - Setezi limita pentru protectia ta 8.Lord: -Dupa 512 ore jucate pe server primesti rankul de Lord -Toate comenzile de la rankul de Newbie , Member , Popular , Expert , Legend -/fly - Poti zbura Avertisment!!!:La fiecare rankup iti da acces la un /sethome in plus!!!
 11. Nick in joc:timpo204 Descriere tutorial: Tutorial cum sa instalezi texture pack Linkuri de descarcare programe utilitare: https://www.planetminecraft.com/resources/texture_packs/?op1=28&p=1 Tutorial Texture Pack https://media.giphy.com/media/3o6ZsTtrW9TTjp1xcI/giphy.gif Ce este Texture Pack: -Pachetul de textura (Texture pack) este acel fisier care va face Minecraftul sa arate mai frumos -Texturile le puteti lua de pe internet sau il puteti face voi manual. Cum instalezi un Texture Pack: Pasul 1: -Intrati pe internet si descarcati ce texture pack va place voua -Un link : https://www.planetminecraft.com/resources/texture_packs/?op1=28&p=1 Pasul 2: -Dupa ce l-ati descarcat de pe internet intrati in folderul [DESCARCARI] si il trageti pe ecran - Pasul 3: -Dupa ce ati tras Pachetul de textura pe ecran intrati in folderul de la Minecraft (click dreapta pe icon-ul cu minecraft -> click dreapta pe "OPEN FILE LOCATION" (culoarea neagra)) - -Intrati in folderul "RESOURCEPACK" (culoarea rosie) si trageti fisierul cu textura in el - Pasul 4: -Dupa ce ati tras textura in folder inchideti totul si deschideti minecraftul -Intrati in OPTIONS -> RESOURCE PACKS - -Apasati pe sageata (culoarea rosu) -Apasati "DONE" -Si Pachetul de textura este setat Pasul 5: -Pentru a dezactiva textura intrati inapoi in OPTIONS->RESOURCE PACKS -Apasati pe sageata (culoarea rosu) - -Apasati "DONE" -Si textura a fost dezactivata AVERTISMENT!!!-Stafful nu este responsabil pentru daunele sau pierderile suferite!!!
 12. Nick in joc:timpo204 Descriere tutorial:Un minut tutorial care te ajuta cu protectiile Linkuri de descarcare programe utilitare: - Tutorial Protectii https://media.giphy.com/media/3o6ZsTtrW9TTjp1xcI/giphy.gif Ce este protectia: Protectia este cubul de diamant care iti ofera protectia casei tale de altii jucatori Protectia antigrief este cubul de emerald , ea iti ofera protectia + protectia opreste atacul impotriva animalelor. 1.Marime protectie diamant: inaltime 40 de blocuri si distanta 20 de blocuri. 2.Marime protectie Emerald : inaltime 45 de blocuri si distanta 25 de blocuri. Comenzile: /ps allow nume - Posibilitatea de a lasa un player sa construiasca pe protectia ta. /ps allowall nume - Posibilitatea de a lasa un player sa construiasca pe toate protectiile tale. /ps remove nume - Scoaterea accesului de a construii unui player de pe protectie. /ps removeall nume- Scoaterea accesului de a construii unui player de pe toate protectiile. /ps on/off - Comanda pentru a activa sau dezactiva protectia. /ps locations- Comanda pentru a afla la ce coordonate este plasata (in caz ca ai uitat sa dai /sethome aceasta comanda este de ajutor). /ps info- Comanda pentru a afla informatiile despre protectia pe care sunteti. /ps setname- Comanda pentru a da nume protectiei. /ps changeowner - Comanda pentru a seta ownerul protectiei. /ps expand [num] [direction] - Comanda pentru a seta cuboidul. /ps setradius - Comanda pentru a marii protectia (doar de la rankul de Legend). /ps visualise - Comanda pentru a vizualiza protectia. /ps mark - Comanda pentru a marca protectia. /ps take - Comanda pentru a lua protectia fara sa o mai cauti. /ps hide - Comanda pentru a ascunde protectia. /ps unhide - Comanda pentru a vedea unde este protectia. /ps who - Comanda pentru a afla cine e pe protectie. /ps allowed - Comanda pentru a vedea cine are acces la protectie. /ps counts - Comanda pentru a vedea cate protectii aveti in total. AVERTISMENT!!!: fiecare acces la protectie este pe baza voastra. Stafful nu raspunde pentru distrugerea de catre playerii care au acces la protectii!!!
 13. Timpo204

  Tutorial PVP

  Nick in joc:timpo204 Descriere tutorial:Un micut tutorial despre PVP pentru cei ce nu stiu! Linkuri de descarcare programe utilitare:- Pentru cei ce nu stiu , sa omori un Newbie este interzis La rankul de Newbie PVP-ul este dezactivat. Pana la rankul de member (30 de minute /ar check) pvp-ul este mereu dezactivat. De la rankul de member PVP-ul este mereu ON , doar cei din TEAM , STAFF si VIP au accesul la /pvp pentru al dezactiva. Doar pentru 5euro poti sa te protejezi mai bine dezactivandu-ti PVP-ul si sa nu risti sa iti faca cineva TPA+KILL. SPOR LA JUCAT!!!
 14. Nick in joc:timpo204 Descriere tutorial:Un mic tutorial despre cum sa faci banii Linkuri de descarcare programe utilitare: - Metoda 1:Poti face banii alegandu-ti joburile potirivite La fiecare nivel facut la job iti mareste suma de banii pentru a vedea comenzile scrieti /jobs joburile : WoodCutter ,Miner , Builder , Digger , Farmer , Hunter , Explorer , Crafer , Fisherman , weaponsmith , brewer , enchanter Metoda 2: Daca ai niste iteme si vrei sa faci banii (ex:emeralde) poti merge la /warp shop sa le vinzi (click stanga sa cumperi , click dreapta sa vinzi) Metoda 3: Daca gasiti sate cu viligeri puteti sa dati la schimb pentru emeralde si puteti aplica METODA 2. Metoda 4: Puteti vinde itemele de care nu va mai folositi la altii playeri folosind comanda /ah sell pret (tinand itemul in mana) Metoda 5: Puteti dona cel putin 5euro pentru gradul de VIP sau pentru o suma de banii Link : mc-eg.com/vip pentru mai multe informatii. SPOR LA FACUT BANII!!!