Jump to content

Gattros

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Gattros

  1. Nick-ul tau: Gattros Nume: Pop Prenume: Cipri Varsta: 24 Locatia: Sighetu-Marmatiei Jocul/rile Preferat(e): Sa;Mp , Cs:Go , Call Of Duty O scurta descriere despre tine: Fuck this life ! Vine mafia De unde ai aflat de eGaming: Pai sunt pe eGaming din 2010, acum doar am revenit ! O poza cu tine(sa vedem si noi cu cine stam de vorba,nu este neaparat sa pui o poza): https://imgur.com/TSpDYqY Gattros aka : HELLGOR , Gudhaxx , SaiLeR etc S0B3!t for life
  2. Mai traieste cineva pe aici ?

    1. CadoKey

      CadoKey

      e RIP.

      aia e. 
      Oameni nepotriviti la locul potrivit,ce sa faci.
      Pacat, s-a incheiat o era frumoasa si vremuri frumoase, ramanem doar cu amintiri :)
      O sa se inchida cat de curand si forumul,asta e ultimul an al eGaming-ului(Sharp-Orizont)


      RIP eGaming.

           2008-2019. 

    2. NebuniaLuiJuvele

      NebuniaLuiJuvele

      Eu am ban pe contul Armyw0w din 2013, nici acum nu pot să postez :)) Cam asta a fost cu frustrarea adminilor care în loc să-și facă treaba de administratori/moderatori au preferat să se joace și să se folosească de puterea lor pentru a enerva alte persoane.

  3. U CRAIOVA - CONCORDIA CHIAJNA 0-1 // FOTO Încă o dezamăgire! Oltenii continuă startul horror de sezon » A doua înfrângere pe noul "Oblemenco", 0-1 cu Chiajna Galerie foto (8) FOTO: Facebook U Craiova 75 de comentarii . Scrie și tu! Luni, 20 August U Craiova rămâne fără victorie pe teren propriu în noul sezon. Oltenii au pierdut în fața Concordiei Chiajna, 0-1, după un meci în care au evoluat în 10 oameni încă din minutul 18. Oltenii au jucat extrem de modest în prima repriză. Mai întâi, au rămas în 10 după intrarea dură a lui Donkor asupra lui Andrei Marc. Concordia a încercat apoi să devină periculoasă și a fost la un pas de gol în minutul 39, când Pigliacelli a respins miraculos lovitura de cap a lui Guessan. Craiova a contat o singură dată în prima repriză, când Panait a respins de pe linia porții la ocazia lui Burlacu. Chiar dacă au jucat cu un om în minus, oltenii s-au aruncat în atac în repriza secundă. Cicâldău a irosit o ocazie mare în minutul 58, când, scăpat singur cu Caparco, a șutat în portar. Echipa lui Mangia a avut încă o ocazie mare în minutul 72, dar nou-intratul Raoul Baicu a ratat din câțiva metri. Chiajna a dat până la urmă lovitura în minutul 81. Gorobsov a prins un șut superb de la 20 de metri, iar ilfovenii au plecat cu toate punctele din "Bănie". Concordia Chiajna devine a doua echipă care câștigă la Craiova după inaugurarea noului "Ion Oblemenco". A mai făcut-o FCSB, în play-off-ul sezonului trecut, când s-a impus cu 1-0. U Craiova rămâne fără victorie pe teren propriu în noul sezon, iar echipa lui Mangia e într-o situație complicată: doar 5 puncte după 5 etape, locul 12! Concordia reușește a doua victorie la rând și urcă până pe locul 4. Sursa:
  4. LIGA 1 • DINAMO EXCLUSIV Dan Nistor a vrut să nu se mai antreneze azi și a dat ultimatum: "Dați-mi apartament sau plec la Steaua!" » Becali a plusat la ofertă! Dorit cu insistență de FCSB, care a oferit 500.000 de euro + Kamer Qaka, dinamovistul Dan Nistor (30 de ani) a făcut iureș astăzi la club, informează sursele GSP.ro. Mai întâi, de dimineață, mijlocașul n-a dorit inițial să mai iasă la antrenament, fiind cu greu convins de Florin Bratu să renunțe la idee. Ca să-l calmeze, antrenorul i-a promis că astăzi va discuta cu oficialii clubului, pentru rezolvarea problemei. Tot azi, Nistor a avut o nouă rundă de discuții cu șefii lui Dinamo, cărora le-a transmis clar că vrea o îmbunătățire substanțială a actualului contract, amenințând că în caz contrar ar vrea să dea curs ofertei venite de la FCSB! Nistor e plătit în prezent cu 10.000 de euro pe lună și ar fi de acord să continue la echipa alb-roșie, atât timp cât i se satisfac anumite pretenții în perspectiva noului acord. Dinamo îi oferă prelungirea contractului, care expiră într-un an și jumătate, dar fără să îi mărească salariul. "Dați-mi bani la semnătură sau măcar un apartament la RIN! Altfel, lăsați-mă să plec la Steaua", ar fi spus Nistor pe un ton imperativ. Aflând despre tensiunile iscate în "Ștefan cel Mare" cu oferta lui, Becali a intervenit telefonic și l-a contactat pe impresarul mijlocașului pentru a plusa la ofertă: "Spune-i băiatului că-i dau 20.000 de euro pe lună, nu 15.000!". CEL MAI BUN PASATOR DIN LIGA 1 Dintre fotbaliştii care se află acum pe prima scenă, Nistor este cel care are cele mai multe pase de gol. Nu mai puţin de 45, peste nume importante ca Deac, Cristea sau Culio. NISTOR ÎN ULTIMELE 5 SEZOANE Sursa:
  5. Salut !

    A mai patit careva cu BUG la cont sa nu primeasca RP-urile ?

    1. Alynn

      Alynn

      ia rent la o casa si o sa primesti, asa am patit si eu si cica asa este gandit sistemul,cand am luat rent a fost totul ok..

    2. Gattros

      Gattros

      Mersi frumos ! Asa e trebuie sa stai in casa 

  6. La Multi Ani Maestre !

    La multi ani Sharp-Orizont !

  7. Nu se mai deschide serverul de Sa:Mp?:))

  8. Salut , gata cu serverul de Sa:Mp ?

  9. Ce e cu serverul de nu merge ?:))

    1. Preafericitu_eG

      Preafericitu_eG

      Sufera de platfus

    2. VladM

      VladM

      este inchis temporar pentru rezolvarea unor probleme aparute

×
×
  • Create New...