YeLLoW22

Manager RTO
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About YeLLoW22

 • Rank
  Joiner

Contact Methods

 • Skype
  iulian.daniel34
 • Facebook
  Iulian Daniel

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  YeLLoW22
 • Nick CS
  YeLLoW22
 • Nick MC
  JacksonWith

Recent Profile Visitors

58 profile views
 1. Acceptat T/C
 2. T/C TatalVostru a castigat!!!! NeVedem pe server sa iti dau casa
 3. CAUTAM ADMINI IN PROBE Nick: Varsta: Cate ore petreci pe server: Cu ce poti ajuta serverul daca devii Admin?: Primele 5 cereti vor fii acceptate pt probe de 1 saptamana, doare 2 din cei 5 vor ramane Admini !
 4. In cursul zilelor de 16/4/2018 - 23/4/2018 se va tine un concurs care va consta in primirea unei case de lvl 10GRATIS !!! Tot ce trebuie sa faci este sa scri un numar de la 1 la 50 jos in comentari si pe data de 23/4 voi alege un castigator prin random.org !!! Doar Playeri obisnuiti si VIPI pot participa la concurs!! SUCCES!!!!
 5. Vinzi o casa sau un business si nu gasesti cumparatori? Fa-i reclama aici! Model Vanzare casa: Zona: (ex. Vinewood, Flintcountry) Nivel casa: (1-10) Pret: (negociabil/fix) Poze: (exterior) Model Vanzare business: Business: (ex. Spital, Politie) Zona: (ex. Vinewood, Flintcountry) Pretul Vanzarii: Pret Business: Poze: (exterior)
 6. Death-match-ul este permis dupa orele 22:00 pana dimineata la 08:00
 7. Nick: Nick-ul jucatorului: Motivul reclamatiei: Dovada: Ora & Data intamplarii: Alte Precizari:
 8. Nick: Nick-ul vip-ului: Motivul reclamatiei: Dovada: Ora & Data intamplarii: Alte Precizari:
 9. Nick: Nick-ul adminului : Motivul reclamatiei: Dovada: Ora & Data intamplarii: Alte Precizari:
 10. Regulament Romania Trucking Office » Sunt INTERZISE urmatoarele: * folosirea programelor de tip software pentru a obtine abilitati peste cele oferite de server, de obicei denumite hack /mods, ca s0beit, speed hack, health hack, air hack. * folosirea unui limbaj agresiv, imoral, indecent, vulgar si/sau care deranjeaza alt jucator/Administrator, va rog sa folositi gramatica limbii române. * reclamele (spam) la alte servere, site-uri web ori produse/servicii. * cererile de admin, bani ori scor: cititi cu atentie forumul si veti gasi raspunsul la aceste Cereri; * DM-ul sau pe scurt, uciderea altui jucator, prin orice mod este permisa doar intre Police/FBI si Mafie * repetarea unei propozitii ori fraze; nu e nimeni orb, vedem ce scrieti, NU va repetati! >> - Toti soferii, dar mai ales cei care fac parte dintr-un convoy sunt sfatuiti sa circule cu grija, sa-si pastreze banda de circulatie si sa pastreze o distanta suficient de mare între ei si vehiculul din fata, astfel încât sa poata opri la timp în cazul unei frânari bruste ori a unui eveniment neasteptat. - Este interzisa cererea pro-urilor pe server/forum. Comportamenul în joc trebuie sa fie unul exemplar, fara a deranja pe ceilalti jucatori prin orice fel de metode.
 11. CERERILE ADMIN SUNT DESCHISE!!
 12. Nick: Varsta(minim 14 ani): Cate ore joci pe zi?: Score(minim 1700): De ce doresti sa intri in staff?: Contact(facebook sau skype):
 13. Nick: Varsta: Poza scor (peste 1000) : Poza /stats (sa ai /cerintevip 3 complet!) :
 14. Nick: Nickul adminului care te-a banat: Motivul banului: Dovezi:(Obligatoriu) Alte precizari: Ip / Serial:
 15. Nume:YeLLoW22 Vârsta:16 Joc:SAMP DNS (nume.eGaming.ro):Romania Trucking Office [eGaming.Ro] Ip server:193.84.64.54 Port:7777 Structura categorie: Serverul este de Trucking facut de mine si putin copiat dupa fostul Trucking Office!! Sistem Job: Trucker Pilot Bus Driver Politist Mafiot Curier Assistence Road Worker Medic FBY Pizza BOY Conducatro de Tren Gunoer Marinar Taximetrist Padurar ------TOTAL 16 JOBURI------- LA WORK SE CASTIGA DE LA 2-6 score!!! Cam atata am avut de zis !! MS DE INTELEGERE!!!