MMA

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MMA last won the day on 31 May 2018

MMA had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About MMA

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 04/29/2003

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

116 profile views
 1. Numele meu:Numele jucatorului respectiv [BGS]KinG Nume admin:RPP|Razz Motivul reclamatiei:Razz il jignea pe KinG dupa ce a luat ban. Dovezi(photo,video):https://imgur.com/a/tmwX1ad , https://imgur.com/a/IWzg98u
 2. Ai face bine sa nu faci double-post, adica Ms si dupa postezi ce ai de zis, zi tot intr-un singur reply.
 3. Nu-i mai lua apararea ca n-o sa ajungi prin cercurile lor si incearca fratemiu de pe Google Chrome link-ul, incearca de doua ori inainte sa te exprimi cu o parere.
 4. Numele meu(la momentul primirii banului):Alva Numele adminului:RPP|Titan Motiv:M-am conectat cu un nickname care nu trebuia pe server.. nu mi-a dat nici macar o avertizare inainte sa-mi acorde ban. Durata ban:Permanent Dovezi(photo,video): https://imgur.com/a/GVEzgVG
 5. Nume Tau (Real):Vlad Bodean Nume pe server:Alva Varsta:15 ani. Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/vladut.bodean Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Sunt un băiat calm, sociabil, prietenos, ambitios cu cei 7 ani de acasă și sunt foarte perseverent pentru a obține ce îmi doresc. În timpul meu liber ies cu prietenii, facem diferite chestii, uneori mai exagerăm și profităm de ocazie ca să facem atmosfera cât mai plăcută. Nicodată nu mă dau bătut indiferent de situație, îmi respect deciziile și respect mult oamenii care merită. Nu-mi plac oamenii falși, neserioși ce se dau drept "șmecheri" și care se cred ceea ce nu sunt. Ce parere ai despre SCOALA STAFF? : E o idee foarte bună, așa majoritatea doritorilor vor fi mai experimentați și mai pregătiți pentru această funcție.
 6. Tin sa spun ca Titan n-a dat nici macar o avertizare!
 7. Nume Tau (Real):Vlad. Nume pe server:[BGS]Alva Varsta:15 ani. Link PROFIL FACEBOOK: Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Sunt un băiat calm, serios, bine pus la punct, nicodată nu mă dau bătut indiferent de situație, îmi respect deciziile și sunt matur, respect mult oamenii care merită și am cei 7 ani de acasă, în prezent joc la o echipă de fotbal din Republica Moldova, r. Nisporeni. Nu-mi plac oamenii falși și care se cred ceea ce nu sunt. Ce parere ai despre SCOALA STAFF? : E o idee foarte bună, nu stau să mă complic că nu sunt genul..