Jump to content

Just4Dream

Members
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Just4Dream

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 09/07/2003

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

1,259 profile views
  1. Nick-ul tău : LeMcAr Nick-ul celui reclamat: voldemort Reclam pentru: Ban aiurea Descrierea faptei pentru care reclami: (din ce cauză ,te-a înjurat, jignit, mai multe detalii etc.) ban pentru fly dar in regulament ca se da WARN https://imgur.com/nGy3n7C Data / Ora: aproximativ 16:40 O dovadă (Poze clare): https://imgur.com/a/Dp7gQWK
  2. Scuze pentru dublu post . Am incercat de multe ori sa ma conectez pe server si am fost detectat ca un bot . [Pe alte servere merge sa ma joc dar pe egaming nu.]
  3. Nick-ul tau: LeMcAr Descriere problema: An existing connection was forcibly closed by the remote host
  4. Nick-ul tau: LeMcAr Descriere problema: Cand intru pe server si intru pe sectiunea de Survival ma baga sub mapa si dupa 1minut primesc o eroare "internal exception java.io.ioexception an existing connection was forcibly closed by the remote host"
  5. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: Am 14 fac 15. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc MineCraft de 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am detinut functii si pe acest server cum ar fii Helper,Moderator si Admin 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: In acest moment am 46h si 26m --> Click ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Sunt un jucator simplu , intru pe server votez , fac iteme contruiesc , ajut jucatorii cu ce pot si ma distrez cu prietenii 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pot lucra in echipa cu restul membrilor din grup deoarece am mai facut parte din grup in trecut si totul mergea bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pentru ca am fost destul timp in staff in trecut si imi pot desfasura activitatea in continuare pentru a ajuta serverul. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Serverul are nevoie de membrii staff si pot ajuta playerii cu nelamuriri si a sanctiona playerii care nu respecta regulamentu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?(mentiune:minim 10 de cuvinte): De treaba si sunt capabili sa ajute. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Vreau sa ajut serverul de minecraft deoarece este un server minunat si imi place sa ajut playerii cu orice nelamurire. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am acordat 2 voturii. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu consider ca mereu am fost pregatit si am toate cunostintele necesare pentru a trece testul. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sunt pregatit pentru a ajuta playerii. :) ! 18) Esti abonat la canalul ownerului, VRazvan? Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
  6. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: Am 14 fac 15. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc MineCraft de 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am detinut functii si pe acest server cum ar fii Helper,Moderator si Admin 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: In acest moment am 1day 7h 55mins 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Sunt un jucator simplu , intru pe server votez , fac iteme contruiesc , ajut jucatorii cu ce pot si ma distrez cu prietenii 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pot lucra in echipa cu restul membrilor din grup deoarece am mai facut parte din grup in trecut si totul mergea bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pentru ca am fost destul timp in staff in trecut si imi pot desfasura activitatea in continuare pentru a ajuta serverul. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Serverul are nevoie de membrii staff si pot ajuta playerii cu nelamuriri si a sanctiona playerii care nu respecta regulamentu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?(mentiune:minim 10 de cuvinte): De treaba si sunt capabili sa ajute. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Vreau sa ajut serverul de minecraft deoarece este un server minunat si imi place sa ajut playerii cu orice nelamurire. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am acordat doar 8 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu consider ca mereu am fost pregatit si am toate cunostintele necesare pentru a trece testul. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sunt pregatit pentru a ajuta playerii. SANKI ! 18) Esti abonat la canalul ownerului, VRazvan? Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
  7. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: Am 14 fac 15. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc MineCraft de 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am detinut functii si pe acest server cum ar fii Helper,Moderator si Admin 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: In acest moment am 23 de ore si 50 de minute jucate -> Click ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Sunt un jucator simplu , intru pe server votez , fac iteme contruiesc , ajut jucatorii cu ce pot si ma distrez cu prietenii 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pot lucra in echipa cu restul membrilor din grup deoarece am mai facut parte din grup in trecut si totul mergea bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pentru ca am fost destul timp in staff in trecut si imi pot desfasura activitatea in continuare pentru a ajuta serverul. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Serverul are nevoie de membrii staff si pot ajuta playerii cu nelamuriri si a sanctiona playerii care nu respecta regulamentu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?(mentiune:minim 10 de cuvinte): De treaba si sunt capabili sa ajute. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Vreau sa ajut serverul de minecraft deoarece este un server minunat si imi place sa ajut playerii cu orice nelamurire. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am acordat doar 8 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu consider ca mereu am fost pregatit si am toate cunostintele necesare pentru a trece testul. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sunt pregatit pentru a ajuta playerii. SANKI ! 18) Esti abonat la canalul ownerului, VRazvan? Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
×
×
  • Create New...