LeMcArrr

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by LeMcArrr

 1. Nick-ul tau: LeMcAr Descriere problema: An existing connection was forcibly closed by the remote host
 2. Scuze pentru dublu post . Am incercat de multe ori sa ma conectez pe server si am fost detectat ca un bot . [Pe alte servere merge sa ma joc dar pe egaming nu.]
 3. Nick-ul tau: LeMcAr Descriere problema: Cand intru pe server si intru pe sectiunea de Survival ma baga sub mapa si dupa 1minut primesc o eroare "internal exception java.io.ioexception an existing connection was forcibly closed by the remote host"
 4. Nick Name : El3cTr0 Level:23 Vârsta reală: 14 Facțiuni precedente:MF , PD , NG , PD De ce dorești să te alături facțiunii For More Adrenaline ?: Sa fac multe curse si evenimente În ce interval orar joci SA-MP ?: nu am un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: DA Poți să lucrezi în echipă ?: da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/q0MORu9 Alte precizări: "I've got the need for speed!"
 5. Retrag m-am razgandit ca nu este factiunea de mine imi cer scuze!
 6. Nickname: El3cTr0 Level: 23 Vârsta reală: 14 ani Facțiuni precedente: MF , PD , NG , PD De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: Pentru a ajuta liderul si a asasina oameni. În ce interval orar joci SA-MP ?: nu am un interval Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: da normal Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/q0MORu9 Alte precizări: "When you kill for money There are no rules."
 7. Nickname: El3cTr0 Level: 17 Vârsta reală: 14 Facțiuni precedente: MF , PD , NG De ce dorești să te alături facțiunii Police Department?: Pentru a prinde infractorii de pe server si pentru a ajuta liderul În ce interval orar joci SA-MP?: 14:00 - 22:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?:DA Poți să lucrezi în echipă ?:DA Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/9ddc61h Alte precizări: Sunt pregatit pentru a deveni un membru PD!
 8. Nick-ul tău: El3cTr0Reclam pe : Cheloo16HzMotiv: Detinere de job ilegal.Dovada(neapărat un screenshot): https://imgur.com/a/Ytwv0BH PS: Puteai verifica pe panel !
 9. Am dat frisk deoarece a tras in prietenul meu cu m4 si nu aveam voie cu arme si cu drugs ca medic. Imi asum Pedeapsa .
 10. Nick-ul tău: El3cTr0Reclam pe : Cheloo16HzMotiv: Detinere de Arme si Drogurii.Dovada(neapărat un screenshot): https://imgur.com/a/dPvbrUN
 11. Nick-ul tău: El3cTr0Reclam pe : Cheloo16HzMotiv: Ma stropeste aiurea cu FireTruck-ul.Dovada(neapărat un screenshot): https://imgur.com/a/PVkGIud Check Regulamentul general punctul C
 12. Nickname: F0r3sT Level: 7 Vârsta reală: 14 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Bloods ?: Pentru a ajuta leaderul la dezvoltarea acestei factiuni . În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval stabilit. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Desigur. Poți să lucrezi în echipă ?: Da. Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/JFLHS9V Alte precizări: "Daca as trai, te voi ucide. Daca voi muri, te voi ierta. Asta e legea onoarei." PS: Postez pentru el pentru ca nnu are forum !
 13. Nickname: KsT Level: 7 Vârsta reală: 14 Facțiuni precedente: Nici una pe contul asta De ce dorești să te alături facțiunii Bloods ?: Pentru a ajuta leaderul la dezvoltarea acestei factiuni . În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval stabilit. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Desigur. Poți să lucrezi în echipă ?: Da. Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Poze Alte precizări: "Daca as trai, te voi ucide. Daca voi muri, te voi ierta. Asta e legea onoarei."
 14. Nickname: El3cTr0 Level: 13 Vârsta reală: 14 Facțiuni precedente: Dupa wipe am fost MF si PD De ce dorești să te alături facțiunii National Guard ?: Pentru a prinde infractorii care incalc legea si pentru a ajuta factiunea la dezvoltarea ei. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval anume Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/KVQV6F2 Alte precizări: "Sunt pregatit pentru a deveni un agent National Guard!"
 15. Nickname: El3cTr0 Level: 11 Vârsta reală: 14 Facțiuni precedente: Dupa wipe MF De ce dorești să te alături facțiunii Police Department?: Pentru a prinde infractorii de pe server si pentru a ajuta liderul În ce interval orar joci SA-MP?: 14:00 - 22:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?:DA Poți să lucrezi în echipă ?:DA Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizări: Sunt pregatit pentru a deveni un membru PD!
 16. Nickname : El3cTr0 Level : 5 Vârsta reală : 14 fac 15 Facțiuni precedente : Pe server am fost in aproape toate factiunile inafara de TAXI , NewsReporter si HITMAN De ce dorești să te alături facțiunii Medics/Fireman ? : Doresc sa ajut liderul cu ce pot si sa ajut playerii cu viata ,pills ,treat. În ce interval orar joci SA-MP ? : 14:00-20:00 Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ? : Desigur Poți să lucrezi în echipă ? : Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : Alte precizări : Medic/Fireman Recruteaza ba!
 17. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: Am 14 fac 15. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc MineCraft de 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am detinut functii si pe acest server cum ar fii Helper,Moderator si Admin 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: In acest moment am 46h si 26m --> Click ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Sunt un jucator simplu , intru pe server votez , fac iteme contruiesc , ajut jucatorii cu ce pot si ma distrez cu prietenii 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pot lucra in echipa cu restul membrilor din grup deoarece am mai facut parte din grup in trecut si totul mergea bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pentru ca am fost destul timp in staff in trecut si imi pot desfasura activitatea in continuare pentru a ajuta serverul. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Serverul are nevoie de membrii staff si pot ajuta playerii cu nelamuriri si a sanctiona playerii care nu respecta regulamentu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?(mentiune:minim 10 de cuvinte): De treaba si sunt capabili sa ajute. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Vreau sa ajut serverul de minecraft deoarece este un server minunat si imi place sa ajut playerii cu orice nelamurire. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am acordat 2 voturii. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu consider ca mereu am fost pregatit si am toate cunostintele necesare pentru a trece testul. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sunt pregatit pentru a ajuta playerii. :) ! 18) Esti abonat la canalul ownerului, VRazvan? Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
 18. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: Am 14 fac 15. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc MineCraft de 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am detinut functii si pe acest server cum ar fii Helper,Moderator si Admin 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: In acest moment am 1day 7h 55mins 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Sunt un jucator simplu , intru pe server votez , fac iteme contruiesc , ajut jucatorii cu ce pot si ma distrez cu prietenii 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pot lucra in echipa cu restul membrilor din grup deoarece am mai facut parte din grup in trecut si totul mergea bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pentru ca am fost destul timp in staff in trecut si imi pot desfasura activitatea in continuare pentru a ajuta serverul. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Serverul are nevoie de membrii staff si pot ajuta playerii cu nelamuriri si a sanctiona playerii care nu respecta regulamentu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?(mentiune:minim 10 de cuvinte): De treaba si sunt capabili sa ajute. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Vreau sa ajut serverul de minecraft deoarece este un server minunat si imi place sa ajut playerii cu orice nelamurire. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am acordat doar 8 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu consider ca mereu am fost pregatit si am toate cunostintele necesare pentru a trece testul. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sunt pregatit pentru a ajuta playerii. SANKI ! 18) Esti abonat la canalul ownerului, VRazvan? Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
 19. 1) Nickname in joc: LeMcAr 2a) Varsta: Am 14 fac 15. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5030907 3) Detii cont de Minecraft cumparat?:Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc MineCraft de 4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Am detinut functii si pe acest server cum ar fii Helper,Moderator si Admin 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: In acest moment am 23 de ore si 50 de minute jucate -> Click ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Sunt un jucator simplu , intru pe server votez , fac iteme contruiesc , ajut jucatorii cu ce pot si ma distrez cu prietenii 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pot lucra in echipa cu restul membrilor din grup deoarece am mai facut parte din grup in trecut si totul mergea bine. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Pentru ca am fost destul timp in staff in trecut si imi pot desfasura activitatea in continuare pentru a ajuta serverul. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Serverul are nevoie de membrii staff si pot ajuta playerii cu nelamuriri si a sanctiona playerii care nu respecta regulamentu. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?(mentiune:minim 10 de cuvinte): De treaba si sunt capabili sa ajute. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?(mentiune:minim 10 de cuvinte): Vreau sa ajut serverul de minecraft deoarece este un server minunat si imi place sa ajut playerii cu orice nelamurire. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Am acordat doar 8 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu consider ca mereu am fost pregatit si am toate cunostintele necesare pentru a trece testul. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am donat. 17) Alte mentiuni: Sunt pregatit pentru a ajuta playerii. SANKI ! 18) Esti abonat la canalul ownerului, VRazvan? Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.