Jump to content

P18ALEX

Moderator MC Global
  • Content Count

    43
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by P18ALEX

  1. Am patit si eu la fel. A fost o incercare de flood si AntiBot-ul blocase anumite ip-uri cu o structura asemanatoare. Incearca acum, ar trebui sa mearga. La mine merge. Las topic deschis 24h pentru feedback.
  2. Sanctiune Supzy mistoruri staff: -Ban ridicat. Warn ridicat. -Tempmute 5 h Justificare : [20:23:29] [main/INFO]: [CHAT] ? [STAFF] [Admin] Terror: La comanda ta? [20:23:32] [main/INFO]: [CHAT] ? [Player] [Newbie] Supzy: da Sanctiune Terror BAN aiurea: Se discuta intern T/C
  3. Salut, Te rog sa faci cateva speedtest-uri. Din ce vad, pare ca ai o problema de conexiune, mai exact viteza internetului are fluctuatii.
  4. Cum pot dona pentru Minecraft?

  5. Server-ul de survival este deja mult prea usor in comparatie cu un survival normal. Acel plugin ar afecta termenul de survival.
  6. Dredd04- warn Voi vorbi cu Montezuma sa vad ce decizie a luat pe loc. Daca nu ti-ai primit banii, ii vei primi cand voi intra pe server. T/C
  7. Ba da nu ziceai ca a murit? De ce posteaza? @Kawa

    1. VRazvan

      VRazvan

      Chiar credeam ca a dat masina peste el :)) Acum na...

    2. P18ALEX

      P18ALEX

      Nu e timpul pierdut. Daca vrei, facem chetă si iti reparăm noi bara față:))

    3. VRazvan
  8. A fost o problema. S-a rezolvat, ai primit unban.
  9. Te rog sa intri in folderul %appdata%-> minecraft->logs si sa imi dai din fisierul "latest" partea in care te-au chemat acolo pentru tranzacție.
  10. De ce merge Razvan iarna la coltul blocului? 

    Că acolo sunt 90 de grade.

     

  11. Vrei un bon de masa? E de 15 lei...ti-l dau cu 10 lei.

    1. VRazvan

      VRazvan

      Te drecu, am bon pe card, si cumpar carburant.

    2. P18ALEX

      P18ALEX

      Am 3 carduri, toate goale. Prefer carnetel de bonuri.

  12. Si te rog frumos sa ai grija cum vorbesti. Alea cu care am pierdut banii nu erau panarame, erau doar domnisoare pe interes. (Mama lor de kurwe)
  13. O bere nu am vazut de la tine la cate nopti albe am avut cu tine pe server incercand sa repari cate ceva
  14. 1) Nickname in joc: - P18ALEX 2a) Varsta: - 23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1941226 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - Sa am oare cam un an juma? Cam asa ceva. Cred ca prin martie 2017 m-am apucat, cand m-am despartit de gagicamea. Era Ioancii owner. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Pe alte servere? Eu sunt patriot. Am avut pe eGaming: helper, moderator, admin, organizator, terra, manager.Ba chiar si helper cu OP. Si cand nu era atent VRazvan, mai aveam si VIP sau Owner. shhh, sa nu ii spuneti. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - As putea spune ca da. L-am si corectat de cateva ori. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 2zile, 2 ore si 20 minute 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Stau in spawn si vorbesc pe chat. Sincer, as vrea sa pot spune mai multe, dar doar asta fac. Bineinteles, ajut si playerii, ca na...old habits dies hard. Mai dau si cate un RTP. Ce ciudat e sa astepti 2 secunde la teleportare. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Sigur ca pot. Doar daca nu are Razvan chef sa lucreze la server la 3 dimineata. Ca na, oamenii mai merg si la munca. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Carisma.Inteligenta.Vocabularul.Felul meu prietenos de a fi. Frumusetea. Inteligenta. Calitatile mele organizatorice. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Are Razvan de cine sa se ia, ca probabil i-a terorizat pe astia mici de cand am plecat:)) 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Bai, sincer nu ii cunosc pe toti. Da am auzit ca Neko e helper. Te pup, Neko!!! Usui, scuze, dar nu m-am putut abtine. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Bai. Sincer. Parca imi e dor de Minecraft. Viata reala e naspa, imi placea mai mult cand stateam online toata ziua. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 3 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Sa ajut orice jucator, da. Sa iau testul, nu stiu. Vezi exemplu testul lui Yagmur de acum ceva timp 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Aoileu, iar ma intreaba asta daca am luat salariul. 17) Alte mentiuni: - Am dat 14 milioane la dentist, intreaba si tu luna viitoare. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Nu 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Nu mai tin minte, sincer 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)-P18ALEX
  15. Iar l-ati bagat pe @VRazvan in top? Nu va invatati minte...

  16. Boss, ai 5 lei pana luni?

    1. Show previous comments  2 more
    2. sergius
    3. P18ALEX

      P18ALEX

      Stiu ca are...am intrebat politicos ca na...nu tre sa stie lumea ca stiu ca are:))

    4. VRazvan
  17. Multumim pentru promovare! Vei primi un bonus din partea staff-ului eGaming! Alexandru Andrei, Community Associate
  18. Tot xiaomi e mai bun!

  19. Boss, Vrei 100 lei pana la salariu?

    1. Show previous comments  6 more
    2. VRazvan

      VRazvan

      Nu merita nimic mustaciosu.

    3. P18ALEX

      P18ALEX

      Ai de capu meu.. Am gresit.. Am vrut sa cer, nu sa ofer:)) 

    4. imAjax

      imAjax

      @P18ALEX da da sigur =)) 

×
×
  • Create New...