zSnow

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About zSnow

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  sp1ke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. (minim 80 de cuvinte), tu ai scris sub 80, pacat de comportamentul tau si cum bagi si scoti pe server.
 2. Numele meu:sp1ke. Nume admin:RPP|DeYu Motivul reclamatiei:Nerespectare regulament - baietii erau la war cu masinile si i-am tot zis la DeYu sa vina sa le dea kick dar el nici macar nu ma baga in seama, si nu s-a intamplat doar o data sa zic ca nu a vazut ca intre timp el si vorbea si era imposibil sa nu vada si cand i-am zis de reclamatie imediat a vazut. (dovezile sunt de jos in sus) Dovezi(photo,video):https://imgur.com/a/KgA8Guk
 3. Sunt 2 reclamatii cu aceleasi dovezi. Asteptam un grad mai mare.
 4. Reason-ul nu a fost fara sens, nu mai e nevoie sa las dovezi deoarece se vedea si mai sus in poza ta in ce fel vorbeai cu un STAFF. Inca o data, nu suntem bataia voastra de joc, noi incercam sa facem tot posibilul pentru a mentine serverul linistit.
 5. Cam prost texturat modul + ca e deja un septar pe Greenwood.
 6. Ce am incercat sa mint? Ti se pare ca nu pot recunoaste o fapta? Ti-am spus, probabil le-am spawnat si am uitat sa le dau destroy, si chiar asa, dupa ce am iesit si am intrat iarasi o hydra era tot acolo. Am cerut dovada deoarece probabil nu le-am lasat eu, fiind si asta probabil si sunt acuzat aiurea, nu zic ca nu e o probabilitate sa le fii lasat eu acolo.
 7. Cand spawnez vehicule VIP, dupa folosirea lor le dau destroy din Admin Panel. Probabil atunci am uitat sa le dau destroy.
 8. Nu mai lasa comentarii aiurea.
 9. Nume (Real) :Vlad Nume pe server:RPP|sp1ke. Nume Cont :zSnow GRAD DETINUT :Moderator Vechime cu gradul detinut:aproape 2 saptamani + inca vreo 3 inainte. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/zsnow.mapp.1 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD