zSnow

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About zSnow

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  sp1ke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele Tau (Real):Vlad Nume pe server :sp1ke. Varsta:17 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/zsnow.mapp.1 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Mă numesc Vlad, am frumoasa vârstă de 17 ani, sunt la un liceu destul de bun fiind pe profilul de științe ale naturii, consider că învăț cât ar trebui să învețe un elev decent. Nu pot să mă consider exemplar deoarece știu foarte bine că uneori greșesc, dar încerc să remediez greșelile și să învăț cât pot de mult din ele. Pot spune de asemenea că sunt o fire destul de calmă până când îmi sunt călcate principiile. De asemenea, știu să ofer respect atât timp cât respectul este reciproc. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Cred că este o idee inovativă, membrii staff fiind mai bine pregătiți și făcând față în mai multe situații criză.
 2. (minim 80 de cuvinte), tu ai scris sub 80, pacat de comportamentul tau si cum bagi si scoti pe server.
 3. Nume (Real) :Vlad Nume pe server:RPP|sp1ke. Nume Cont :zSnow GRAD DETINUT :Moderator Vechime cu gradul detinut:aproape 2 saptamani + inca vreo 3 inainte. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/zsnow.mapp.1 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD
 4. Numele Tau (Real):Vlad Nume pe server :zSnow Varsta:15 ani. Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/zsnow.mapp.1 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Numele meu este George Vlad, am varsta de 15 ani si sunt din orasul Alba-Iulia. Sunt o fire usor saltareata, dar calma la momentele potrivite. Imi plac majoritatea activitatilor care duc la non-poluarea planetei. Iubesc sa ma joc voleyball cu tovarasii si chiar si fotbal, la voleyball find campion national U16 in 2017. Am inaltimea de 1.87 si 82 de kilograme. Nu imi place sa privesc oamenii cu dispret sau cu superioritate, incercand sa ii conving sa ajungem la pareri egale. Dupa cum am spus, sunt usor "saritor" dar o sa remediez problema aceasta curand. Nu ma consider un exemplu, nu sunt omul perfect, fiecare dintre noi facem greseli, unii mai mici, altii mai mari. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Parerea mea este ca, aceasta "scoala staff" este o tehnica bine dezvoltata care ajuta la pregatirea "viitorului". Cred ca acest "mecanism", daca-l pot numii asa, este unul din cele mai bune sisteme de pregatire a noilor membrii STAFF.