zSnow

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About zSnow

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  RPP|sp1ke

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sunt 2 reclamatii cu aceleasi dovezi. Asteptam un grad mai mare.
 2. Reason-ul nu a fost fara sens, nu mai e nevoie sa las dovezi deoarece se vedea si mai sus in poza ta in ce fel vorbeai cu un STAFF. Inca o data, nu suntem bataia voastra de joc, noi incercam sa facem tot posibilul pentru a mentine serverul linistit.
 3. Prost texturat.
 4. Cam prost texturat modul + ca e deja un septar pe Greenwood.
 5. Ce am incercat sa mint? Ti se pare ca nu pot recunoaste o fapta? Ti-am spus, probabil le-am spawnat si am uitat sa le dau destroy, si chiar asa, dupa ce am iesit si am intrat iarasi o hydra era tot acolo. Am cerut dovada deoarece probabil nu le-am lasat eu, fiind si asta probabil si sunt acuzat aiurea, nu zic ca nu e o probabilitate sa le fii lasat eu acolo.
 6. Cand spawnez vehicule VIP, dupa folosirea lor le dau destroy din Admin Panel. Probabil atunci am uitat sa le dau destroy.
 7. Nu mai lasa comentarii aiurea.
 8. Nume (Real) :Vlad Nume pe server:RPP|sp1ke. Nume Cont :zSnow GRAD DETINUT :Moderator Vechime cu gradul detinut:aproape 2 saptamani + inca vreo 3 inainte. Link profil FACEBOOK :https://www.facebook.com/zsnow.mapp.1 Ce curs doresti sa urmezi (SMOD/ADMN)?:SMOD
 9. Eu dupa cum vad a pus ":)))))))))))))))))))". Inainte eu stiam ca se dadea, vazand unii colegi facand asta. Nu aveam de unde sa stiu deoarece sunt la inceput si nu sunt foarte acomodat cu astfel de chestii. Si eu stiam ca reclamatia o face cel pe care l-am sanctionat, nu tu. Daca e sa fiu sanctionat pentru chestia asta, acordandu-i doar 5 minute mute, desigur accept.