fourweek

Members
 • Content count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About fourweek

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Italy
 • Interests
  tumblr/skateboarding/photoshop programming/nfmusic

Previous Fields

 • Nick MC
  fourweek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. EVENT MINING ORE În cadrul acestui eveniment jucători trebuie să încerce să colecteze cât mai multe minereuri posibile. La începerea acestui eveniment jucători vor primi o invitație de tip tp, desigur că aceasta invitație poate fi acceptată sau refuzată, deci participarea la acest eveniment nu este obligatorie. Un alt mod prin care jucători pot ajunge la event este următorul: și dacă nu sunteți încă satisfăcuți de aceste metode de a ajunge la event puteți accesa meniul event tastând în chat comanda /event, de aici dați un simplu click pe eye of ender și așteptați să vă teleportați: O dată ce ați ajuns la event aveți două opțiuni, una este să faceți parkour-ul sau să vă urcați pe scări pentru a ajunge la minereuri, alta este să folosiți iepurașul jump. Acest iepuraș o să ajute să săriți direct pe platformele cu minereuri: Dacă nu ați reușit să luați nimic nu fă faceți griji pentru că la acest eveniment platformele cu minereuri vor fi reumplute și veți avea altă șansă. Pe parcursul acestui eveniment este strict interzisă utilizarea beneficiului fly. Orice reproș va vi sancționat conform formalităților înpuse în meniul /event.
 2. Nick in Joc: fourweek Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD, dimensiune 1600x900 Link la Poze:
 3. mă simt onorat să am o bucățică din cetate în acest topic.
 4. - NickName in joc: fourweek - Varsta: 18 ani - De cat timp joci MineCraft?: din versiunea 1.5.2 probabil. - Poza cu /ar check pe serverul de survival: https://ibb.co/dthRPo - Denumirea [/sethome] a casei sau a caselor ce vreti sa fie verificate: fort, am doar un sethome setat. - Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival(Resurse propii): https://ibb.co/e4RBPo https://ibb.co/dfLuc8 https://ibb.co/jhkXVT https://ibb.co/nBAMPo https://ibb.co/fagT4o https://ibb.co/m3yEc8 https://ibb.co/dkW0H8 https://ibb.co/eiXUAT https://ibb.co/iyZsVT https://ibb.co/bVfXVT https://ibb.co/j1JmqT https://ibb.co/kq1QH8 - In ce categorie de experienta in WorldEdit crezi ca te poti incadra?: probabil semi-pro. - In ce categorie de experienta in Voxel Sniper crezi ca te poti incadra?: novice-amateur - Ai citit regulamentul?: da aș dori să menționez că mă descurc cu construcții rustice și medievale dar nu și cu cele moderne.
 5. Nick: fourweekSugestie: Adăugarea pluginului Slimefun, citez de pe pagina de bukkit al pluginului: cred că adăugarea acestui plugin ar face serverul mai unic și în același timp cred că jucătorii ar avea un alt obiectiv în joc. Link-uri către acest plugin: bukkit github