fourweek

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

About fourweek

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Italy
 • Interests
  tumblr/skateboarding/photoshop programming/nfmusic

Previous Fields

 • Nick MC
  fourweek

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nick in Joc: fourweek Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 2. mulțumesc tuturor pentru atenția și timpul acordat, cer T/C
 3. Nick in Joc: fourweek Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 4. ce limbaj de programare putem să învățăm?
 5. nu stau chiar în Torino, stau în Alpignano, care e lângă Rivoli
 6. Doresc un: avatar Imagine: https://imgur.com/TaWPSdQ Text: fourweek Dimensiuni: să fie în proporție cu cerințele forumului Ultima cerere: - Detalii: aș prefera ca textul să aibă gradient cu ceva nuanțe de mov sau roz
 7. Nick-ul tau: fourweek Nume: Gașpar Prenume: Bogdan Varsta: 18 Locatia: Torino Jocul/rile Preferat(e): Minecraft, CSGO, No Man's Sky O scurta descriere despre tine: glumeț, serios când se cere, pasionat de gaming, photoshop și programare De unde ai aflat de eGaming: de la un prieten O poza cu tine: -
 8. Nick in Joc: fourweek Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 9. Nick in Joc: fourweek Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 10. EVENT MINING ORE În cadrul acestui eveniment jucători trebuie să încerce să colecteze cât mai multe minereuri posibile. La începerea acestui eveniment jucători vor primi o invitație de tip tp, desigur că aceasta invitație poate fi acceptată sau refuzată, deci participarea la acest eveniment nu este obligatorie. Un alt mod prin care jucători pot ajunge la event este următorul: și dacă nu sunteți încă satisfăcuți de aceste metode de a ajunge la event puteți accesa meniul event tastând în chat comanda /event, de aici dați un simplu click pe eye of ender și așteptați să vă teleportați: O dată ce ați ajuns la event aveți două opțiuni, una este să faceți parkour-ul sau să vă urcați pe scări pentru a ajunge la minereuri, alta este să folosiți iepurașul jump. Acest iepuraș o să ajute să săriți direct pe platformele cu minereuri: Dacă nu ați reușit să luați nimic nu fă faceți griji pentru că la acest eveniment platformele cu minereuri vor fi reumplute și veți avea altă șansă. Pe parcursul acestui eveniment este strict interzisă utilizarea beneficiului fly. Orice reproș va vi sancționat conform formalităților înpuse în meniul /event.
 11. Nick in Joc: fourweek Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD, dimensiune 1600x900 Link la Poze:
 12. mă simt onorat să am o bucățică din cetate în acest topic.