Jump to content

Angel_13

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About Angel_13

  • Rank
    Joiner

Profile Information

  • Gender
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Nick in Joc: Angel_15 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
  2. Nick in Joc: Angel_15 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
  3. Nick in Joc: Angel_15 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
  4. Nick in Joc: Angel_15 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
  5. Nick in Joc: Angel_15 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
  6. Nick in Joc: Angel_15 Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
  7. 1) Nickname in joc: Angel_15 2a) Varsta: 13 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:-------- 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft:Joc de aproape 4 ani,deci cunosc majoritatea lucrurilor esentiale. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Am fost moderator aproximativ un an la unul dintre cele mai mari servere din Romania din perioada 2016-2017 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?: 1d 2h 8)O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server :Tin legatura pe cat posibil cu staff-ul si cu playerii,deoarece majoritatea timpului petrecut pe server e pe chat.Mare parte din playeri ma cunosc si imi cer ajutorul in cazul neclaritatilor.Nu se pune problema de activitate,intrucat am luat vacanta recent. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,avand in vedere ca am facut cunostinta cu majoritatea membrilor staff-ului si stiu cum actioneaza fiecare in parte,consider ca n-ar fi o problema sa lucram impreuna. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:In mare parte,consider ca experienta pe care am avut-o in trecut ar veni in ajutor. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:Dupa cum se spune,doua capete sunt mai bune decat unul.Mai devreme am spus ca stiu majoritatea lucrurilor esentiale la care se adauga si viteza mea de scris,deci raspunsurile la playeri sunt aproape instantanee. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Pot spune ca isi fac treaba ca la carte,cu toate ca nu am facut cunostinta cu intreg staff-ul.Cei care intra zilnic stiu in ce mod sa raspunda sau cum sa lucreze cu playerii. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Cand am intrat initial pe server,cel mai mult mi-a placut relatia staff-player,pe care nu foarte multe servere o mai au.As vrea sa depind si eu de aceasta relatie si sa lucrez pentru eGaming. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 8 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu 17) Alte mentiuni: Sunt sigur ca ne vom intelege perfect.O sa dau ce am mai bun. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da
×
×
  • Create New...