NicolaeFlorea

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About NicolaeFlorea

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Numele Tau (Real): Nicolae Nume pe server : KenzyX Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/colea.florea Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Pentru inceput,ma numesc Nicolae,sunt o persoana creativa,imi place sa rid si sa glumesc :D(cand e nevoie).Imi place sa ascult lucruri interesante pe care cineve la povesteste,nu ma plictisesc asa usor si plus la asta,cand te afli intr-o companie cu mine,niciodata nu-ti va fi urat,pentru ca sunt foarte energic si mereu predispus si incing atmosfera :))).Imi place sa ascult muzica,sa cant,sa dansez,im timpul liber stau mai mult la PC,joc fotbal,citesc carti s.a.Imi place sa scriu poezii,articole pe blog unde-mi ''astern'' minutios intreg sufletul si simt cum devin liber.Imi place sa vorbesc cu prietenii,sa-i fac sa zimbeasca! Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Este o initiativa foarte bin gandita,sa speram ca o sa functioneze.
 2. :))))))))))))))))))))) morrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
 3. Numele Tau (Real): Nicolae Nume pe server : KenzyX Varsta: 15 Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/colea.florea Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Pentru inceput,ma numesc Nicolae,sunt o persoana creativa,imi place sa rid si sa glumesc :D(cand e nevoie).Imi place sa ascult lucruri interesante pe care cineve la povesteste,nu ma plictisesc asa usor si plus la asta,cand te afli intr-o companie cu mine,niciodata nu-ti va fi urat,pentru ca sunt foarte energic si mereu predispus si incing atmosfera :))).Imi place sa ascult muzica,sa cant,sa dansez,im timpul liber stau mai mult la PC,joc fotbal,citesc carti s.a.Imi place sa scriu poezii,articole pe blog unde-mi ''astern'' minutios intreg sufletul si simt cum devin liber.Imi place sa vorbesc cu prietenii,sa-i fac sa zimbeasca! Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Este o initiativa foarte bine gandita,sa speram ca o sa functioneze.
 4. e scriptat prea prost, @DanyAlex
 5. Numele Tau (Real): Nicolae Nume pe server : KenzyX Link PROFIL FACEBOOK: https://www.facebook.com/colea.florea Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte): Pentru inceput,ma numesc Nicolae,sunt o persoana creativa,imi place sa rid si sa glumesc :D(cand e nevoie).Imi place sa ascult lucruri interesante pe care cineve la povesteste,nu ma plictisesc asa usor si plus la asta,cand te afli intr-o companie cu mine,niciodata nu-ti va fi urat,pentru ca sunt foarte energic si mereu predispus si incing atmosfera :))).Imi place sa ascult muzica,sa cant,sa dansez,im timpul liber stau mai mult la PC,joc fotbal,citesc carti s.a.Imi place sa scriu poezii,articole pe blog unde-mi ''astern'' minutios intreg sufletul si simt cum devin liber.Imi place sa vorbesc cu prietenii,sa-i fac sa zimbeasca! Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? : Este o initiativa foarte bin gandita,sa speram ca o sa functioneze.
 6. Am fost martor, si cred ca asta are Mod degeaba ,nu face nimic , vede ca ala injura nu ii da mute si il lasa, dar cand injur eu imi da mute o ora.Clar
 7. Numele meu pe server: [GLA]Xerath Numele celui reclamat: [BKM]Titan Motivul reclamatiei: Abuz vip(tank) Dovezi: Am descarcat toate ss-urile,in 1 ss Titan a distrus car meetingu,facut de k3nt la cj,el a venit si a inceput sa traga ca disperatu cu tanku in toti,in al 2-lea ss am vrut sa va arat ca Titan,imbla cu tanku la sf,in a 3-lea ss,Titan o inceput sa TRAGA CA DISPERATU CU TANKU,noi nu i-am facut nimic,nici n-avem de gand sa tragem in el,noi pur si simplu ne plibam.Si in a 4-lea ss eram cu prietenul meu 'DMC' la drop2,si Titan iar o venit SI IAR A TRAS CU TANKU in noi. @GabrielGoku @ZeOX @DanyAlex
 8. pai,da.... si am mai spus si glume,foarte proaste.
 9. @DanyAlex E un mod super fain! chiar as vrea sa ma plimb cu asa masina
 10. pardon !numele la momentul primirii banului : KenzyX @GabrielGoku