Jump to content

RybaK

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RybaK

  1. 1) Nickname în joc: - RybaK 2a) Vârsta: - 19 ani 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5000124 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - (Da sau Nu) Da 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc acest joc de la aproximativ 12 ani, am avut o perioada cand am lucrat si in bukkit. 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am detinut 2 functii in total pe minecraft: Prima data a fost prin 2014 si am avut functia de admin aproximativ 3-4 luni pe un server englez detinut de un roman, iar a doua oara a fost pe acest server acum 4-5 luni si a fost functia de helper. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Desigur. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - Nu prea am ore jucate ca abia m-am reapucat si vad ca s-a dat si wipe, dar in trecut am avut rankul de veteran. 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Sunt un baiat mai rezervat, dar imi place sa ajut jucatorii si sa ma distrez jucandu-ma pe server, imi place sa cunosc persoane noi. 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Desigur, nu este o problema, pot coopera bine cu staff-ul. 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Cred ca sunt potrivit deoarece am mai detinut functii in staff in trecut si stiu cam cu ce se mananca, functia de helper fiind cea mai accesibila dintre ele. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Timpul petrecut de mine in staff a fost mai mult un ajutor menit jucatorilor noi sau celor care au avut nelamuriri ca acestia sa activeze pe acest server. 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Sincer nu prea ii cunosc pe noii helperi, dar banuiesc ca isi fac treaba bine daca au fost alesi de Razvan. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Deoarece este server-ul meu preferat, pe care am jucat mult timp si pe acest server m-am distrat cel mai fain. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Deocamdata nu am multe, dar in trecut votam zilnic. 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Desigur. 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - RybaK Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper: 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Deocamdata nu. 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - (Da sau Nu) Desigur, sunt abonat de mult timp. 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - (Da sau Nu) Da. 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - (Da sau Nu) Da.
  2. Nick-ul tau : RybaK Nick-ul celui reclamat: Fuzzy_TK Reclam pentru: Abuz de grad. Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) A dat mute la un baiat care isi batea joc de mine, eu radeam la faza aceasta si am primit mute 1 ora, nu am scris in chat nici o injuratura. Data / Ora: 29/08/2018 ; 14:20 O dovada (Poze clare): https://imgur.com/a/nioWRJh
  3. Imi cer scuze ca am comentat aici, nu este treaba mea si stiu foarte bine asta!
  4. Nick in joc : RybaK Descriere : Cateva imagini de pe server. Link la poze : https://imgur.com/a/EVDywLk
  5. 1) Nickname in joc: - RybaK 2a) Varsta: - Am varsta de 18 ani. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5000124 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Da. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: - Joc Minecraft de la aproximativ 12 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Da, am detinut functia de admin pe un server englez pe o perioada de 2 luni. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - In prezent am 1zi si 4 ore, joc de aproximativ 3 zile. O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Am incercat sa ma documentez bine in ce priveste server-ul, sa ma acomodez si sa imi fac o idee asupra sectiunii de survival de pe acest server, particip la event-uri alaturi de jucatori, ca orice jucator normal, daca cineva are nevoie de ajutor il ajut. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Desigur, am abilitatea de a coopera si lucra in echipa. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Consider ca firea mea este potrivita pentru functia de helper deoarece mereu mi-a placut sa ajut jucatorii noi. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Prezenta mea in cadrul grupului ar aduce informarea spontana a jucatorilor noi pe server, probabil si prezenta acestora pe server pentru o perioada mai indelungata. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Din cate am vazut, helperii actuali se ocupa si ajuta jucatorii noi. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Doresc sa ofer ajutor acestui server deoarece imi place foarte mult fiindca este un server foarte bine realizat. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - Aproximativ 6 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Desigur. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Nu am donat. 17) Alte mentiuni: - Va multumesc pentru timpul acordat. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Inca nu sunt abonat. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Nu am intrat inca pe youtube sa ma uit la prezentare.
×
×
  • Create New...