KonsonEG

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About KonsonEG

 • Rank
  In Vino Veritas

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Daca pleaca oamenii din factiunile Non-DM in cele DM atunci problema oricum persista, doar ca se schimba rolurile. Cred ca ar face sens daca s-ar baga iar C-Shotul pentru ca acum aproape de fiecare data la RW o factiune are multi membri online iar cealalta nu. In acest fel ar avea si factiunea cu mai putini membri ON o sansa sa castige, pentru ca se poate misca intr-una si nu trebuie sa stea intr-un loc ca sa traga in rivali, riscand ca cineva sa vina din spate sau din lateral si sa te omoare foarte usor (mai ales daca sunt multi rivali). Acum probabil vor spune veteranii "Daca stii sa tragi, atunci poti sa te lupti si contra mai multi". Ei bine, nu toata lumea este prafy sau addonis sau eu mai stiu cine si nu toata lumea a stat non-stop in factiuni DM ca sa traga asa de bine. Eu sunt PRO
 2. @ChoCaPiK011 e deja a 3-a zi si inca nu a raspuns.
 3. WOOOOW cel mai tare diss track. Deci si-a batut joc de Eminem pentru urmatoarele motive: pentru ca a imbatranit (este ceva uman, totusi nu s-a schimbat aproape deloc la fata), pentru ca este foarte bogat, pentru ca este cel mai bun rapper din lume, pentru ca se uita in dictionar cateodata ca sa devina mai bun, wow. Apoi faza aia cu "Fuck Rap God, I'm the Rap Devil". Without a God there wouldn't be a devil - doar asta am de spus.
 4. Nick-ul tău: KonsonReclam pe : SkylineproMotiv: M-am predat la PULSE. Apoi vine Skylinepro jos in parcare si incepe sa traga in mine fara motiv. Dupa ce ii scriu ca ma predau (normal trebuie sa ma intrebe el, ca nu sunt gang/mafie), el tot ma omoara.Dovada(neapărat un screenshot): https://imgur.com/a/lJMWYd2
 5. Nickname: Konson Level: 11 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: Toate inainte de WIPE De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: Am mai facut parte din aceasta agentie si m-am simtit foarte bine aici. Consider ca este o factiune respectata, serioasa si bine pusa la punct si mi-a placut mereu ideea de a lucra singur, fara sa fii dependent de nimeni. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval anume. Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/2Wx6m3x Alte precizări: "When you kill for money There are no rules."
 6. Chineza si spaniola pentru ca sunt cele mai vorbite pe lume si cred ca ar fi un mare avantaj.
 7. https://imgur.com/a/yqkGlBa
 8. F0r3sT - Acceptat pentru teste! Postez pentru @yungpulse are probleme cu internetul.
 9. Intrati maine toti de la 20:00 sa dam si noi un RW
 10. 1. Ma poti lamuri si pe mine atunci te rog, de ce nu imi mai apare poza la "Poze si filme Crips Gang"? 2. Mda, asta presupui tu, dar din pacate pentru tine nu e adevarat. Am postat poza prima oara iar apoi SEBONE m-a rugat sa o sterg, in schimb el va face ceva pentru mine. Am sters-o, iar el si-a batut joc de mine, asa ca am postat-o iar. Nu este vorba de o gluma sau de trolling, asta e realitatea. 3. Da, m-ai sanctionat inainte sa vorbim pe samp. Dar dupa ce ti-am atras atentia ca ai gresit tu m-ai ignorat pe samp. Asa ca am vrut sa-ti fac post iar tu m-ai amenintat cu acele conturi clona. 4. Precum am scris si mai sus, eu am vrut sa ma banez. I-am dat PM administratorului (Kawasaki) si unor moderatori sa ma baneze pentru ca am vrut sa ma las, dar ei nu au vrut fara motiv. Asa ca am vorbit cu ei sa scriu un cuvant (Stie toate lumea despre ce e vorba, e o alta comunitate mare) iar ei sa ma baneze pentru asta. Nu am daunat absolut deloc comunitatii cu asta.
 11. Numele tau: KonsonEG Numele moderatorului reclamat:Vlad26 Motiv/Descriere: Abuz Am postat de 2 ori aceeasi poza la "Poze si filme Crips Gang", iar la prima am dat edit si am scris "Wrong". Poza asta era despre Sebone, fostul lider Crips, care injura factiunea si cativa membrii. Stiam ca voi fi sanctionat din cauza asta, dar el a abuzat de puterea lui. (A aratat ca e lider crips si ca nu poate fi neutru pe forum). In primul rand a sters ambele post-uri, normal s-ar da EDIT la asa ceva din cate stiu eu cu sanctiunea. In al doilea rand am primit de 2x WARN - unul pentru post neimplicat iar al doilea pentru double-post. In regulament scrie ca la double posting se da avertizare la prima abatere, ceea ce eu aveam. Iar in legatura cu postul neimplicat, precum am scris mai sus am dat EDIT in mai putin de 1 minut de la postare si am scris WRONG. Deci am primit un warn pentru cuvantul "Wrong" si un warn (se da normal avertizare) pentru double-post. In al treilea rand ma ameninta pe samp (inainte sa-i fac plangerea, poate se gandeste ca nu-i mai fac in acest fel) ca se poate si mai rau deoarece eu am mai multe conturi clona pe forum. Dar in regulament scrie: "Crearea și folosirea a mai multor conturi ale aceluiași utilizator în scopuri de a posta până la expirarea suspend-ului pe contul principal sau a altor activități care încalcă regulamentul (Votarea la poll) este interzisă." Pe celelalte 2 conturi am primit ban permanent si nu suspend, deci nu pot folosi acest cont pentru scopul de a posta pana imi expira banul, pentru ca am BAN PERMANENT asa ca nu mai expira (eu am vrut asa, pentru ca m-am lasat). Si oricum pe SAMP s-a dat WIPE, dar daca nu am cont pe forum atunci degeaba am cont pe samp, pentru ca nu pot sa merg in nici o factiune fara sa-i cer mereu cuiva sa posteze pentru mine Se vede ca Vlad26 a gandit aici ca lider Crips si nu ca moderator global. Dovada: Warn 1: + LINK Warn 2: + LINK Amenintare pe samp: + LINK Nu pot sa pun si postarile de la "Poze si filme Crips Gang" pentru ca le-a sters.
 12. Nickname: Konson Level: 7 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: Toate inainte de WIPE De ce dorești să te alături facțiunii Bloods ?: Vreau sa ajut noul lider la ridicarea factiunii si pentru a domina factiunea rivala Crips. În ce interval orar joci SA-MP ?: Nu am un interval fix Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Da Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/3DpvuTQ Alte precizări: