Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

0 Neutral

About xZukEe

  • Rank
    Joiner
  1. 1) Nickname în joc: - xZukEe 2a) Vârsta: - 19 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5000229 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - (Da sau Nu) Nu. 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc din versiunea 1.1, dar am facut pauze intre timp. 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut Helper mai demult cand eram pe la inceput si co-fondator pe server-ul unui prieten, dar asta acum ceva ani. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - Am 6 ore si 26 de minute. 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Pai ce pot sa spun, intru pe server si imi vad de treaba, ma joc cu prietenii, daca cineva are nevoie de ajutor sau intreaba ceva pe chat deobicei ii raspund eu daca este cazul sa stiu rarspunsul la problema pe care o are si cam atat. 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Normal, nici nu se pune problema. 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Pai din simplul fapt ca imi place sa ajut oamenii si sa lucrez in echipa. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Posibil o echipa mai unita, mai bine organizata si coordonare mai buna si chiar poate mai multi playeri, deja am adus vreo 7-8, 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Nu am avut ocazia sa fac cunostinta cu acestia din cauza ca la momentul actual ma joc doar skyblock, iar pe acest mod de joc nu am vazut helperi on. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Din simplul fapt ca imi place server-ul, este bine organizat si bine pus la punct, este putin lag din cand in cand, dar nu este o problema mare, presupun ca se poate rezolva. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Am folosit comanda si nu-mi arata, dar am intre 6 si 10 mai mult ca sigur si o sa continui. 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sa speram. 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - xZukEe#0039 Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper: 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu am donat. 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - (Da sau Nu) Da 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - (Da sau Nu) Da 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - (Da sau Nu) Comentariu nu am lasat, dar server-ul este adaugat la favorit.
  2. 1) Nickname în joc: - xZukEe 2a) Vârsta: - 19 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 5000229 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - (Da sau Nu) Nu. 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft? - Joc din versiunea 1.1, dar am facut pauze intre timp. 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. - Am avut Helper mai demult cand eram pe la inceput si co-fondator pe server-ul unui prieten, dar asta acum ceva ani. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - (Da sau Nu) Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: - Nu am jucat survival, eu joc doar skyblock momentan, am 6 ore si 26 de minute. 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte) - Pai ce pot sa spun, intru pe server si imi vad de treaba, ma joc cu prietenii, daca cineva are nevoie de ajutor sau intreaba ceva pe chat deobicei ii raspund eu daca este cazul sa stiu rarspunsul la problema pe care o are si cam atat. 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Normal, nici nu se pune problema. 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Pai din simplul fapt ca imi place sa ajut oamenii si sa lucrez in echipa. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Posibil o echipa mai unita, mai bine organizata si coordonare mai buna si chiar poate mai multi playeri, deja am adus vreo 7-8, 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Nu am avut ocazia sa fac cunostinta cu acestia din cauza ca la momentul actual ma joc doar skyblock, iar pe acest mod de joc nu am vazut helperi on. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Din simplul fapt ca imi place server-ul, este bine organizat si bine pus la punct, este putin lag din cand in cand, dar nu este o problema mare, presupun ca se poate rezolva. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - Am folosit comanda si nu-mi scrie, dar am dat intre 6 si 10 mai mult ca sigur si o sa continui. 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Sa speram. 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - xZukEe#0039 Cerinte optionale, pentru șanse mai mari la funcția de Helper: 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Nu am donat. 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan? (mc-eg.com/vrazvan) : - (Da sau Nu) Da 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - (Da sau Nu) Da 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? (mc-eg.com/vote) : - (Da sau Nu) Comentariu nu am lasat, dar server-ul este adaugat la favorit.
×
×
  • Create New...