cingsoramea

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cingsoramea last won the day on 30 September 2018

cingsoramea had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About cingsoramea

 • Rank
  Joiner
 1. :)))))))Nu prea stii ce vorbesti....adica ce? Poate sa dea ban asa ca se plictiseste...nu are logica si la comunitatea pe care o au sa faci chestii deastea copilaresti,nush ce sa zic.
 2. ,,In plm trecura 1 zi, si te astepti sa stea staffu’ dupa tine sa-ti vada cererea?”-Avand in vedere ca staff ul e on cam mereu cred ca nu ar fi prea greu sa mai traga cu ochiul din 4 in 4 ore...ar fi chiar ok ,,Una-i sa astepti si alta sa iei ban, si sa mai si vb cacao...” - Nu am zis nimic ce nu e adevarat β€œBan-uri de la Fondatori raman.”- Dar banurile fara motiv,raman?
 3. Nimeni nu poate raspunde la cerere?...nici nu ma steptam,doar indiferenta...
 4. Numele meu(la momentul primirii banului):CingIsMySister Numele adminului:RPP/Zeox Motiv:Troll-Baza.....Tot ce am facut este sa vin in fata bazei Norad cu o masina de gunoi si sa claxonez.Nu am facut nimic interzis si nu ar trebui sa se ofenseze cineva din asa ceva+Hand-ul troll...nu am facut troll nimenui si stiu ca am voie cu el daca nu sunt la war.Pe scurt.. un ban fara pic de motiv...Imi dau seama ca unii se supara ca am hand troll si nu ma poate omora cu Hunter ul,dar ban 15 zile? Durata ban:14 zile,23 ore si 47 de minute Dovezi(photo,video):https://imgur.com/a/1XJK3tH