Jump to content

Litz

Hall Of Fame
  • Content Count

    2,749
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Litz

  1. Nick forum: LitzSteam link: http://steamcommunity.com/id/freeflowing/Numar: 26
  2. Si ramanem la aceeasi parere. Daca era un server deja creat cum este cel RTO care a venit cu jucatorii proprii. Serverul pe care-l propui tu va avea tot membrii comunitatii, nu adusi din afara. In momentul de fata nu dispunem de playeri care sa-i putem intarata cu alt server. Pe langa astea stunt poti face si pe RPG. Decat daca ar fi un mod cu foarte multe obiecte adaugate ar fi interesant insa tot ne-am lovi de problema prezentata anterior. Respins.
  3. Faceti cum a zis Rakku, nu are sens sa facem sectiune pentru niste heist-uri care se pot organiza usor intr-un topic sau chiar prin PM. Respins.
  4. Nu cred ca are sens, din ce vad s-au aratat decat 2 doritori (care eu presupun ca sunt posthunteri)in 3 saptamani. N-ai ce competitie sa faci cu 3 persoane (incluzandu-te si pe tine). Repsins.
  5. Mi se pare ca nu e ceea ce ne trebuie acum. Deschidem 10 servere si nu merge niciunul.
  6. Decat sa facem un sistem special pentru chestia asta putem mai simplu sa facem o regula privind acest lucru. Nu vi se pare mai ok si mai rapid/eficient/simplu de realizat?
  7. Nume joc: Freelancer O mica descriere: E un simulator de nave spatiale foarte interesant, un RPG combinat cu Shooter. M-a fascinat foarte mult pentru ca arata spectaculos pentru vremea aceea. Platforma: PC La data de (aproximativ): 2001 Am jucat si multe alte jocuri inainte dar ala a fost printre primele care m-a marcat cu adevarat. Pe restul care le-am jucat inainte de acesta eram prea mic pentru a intelege mare lucru din ele.
  8. Am dat drumu la competitie, sariti si inscrieti-va.
  9. Am convenit cu Stefan sa organizam competitia pe 1v1. Cel mai tarziu sambata voi da drumu la inscrieri urmand ca urmatoarea sambata sa dam drumu la joaca.
  10. Nu va mai bateti capul cu 2v2 ca nu facem fara un regulament solid si corect, ceea ce e greu de pus la punct. Daca ma apuc sa gandesc un regulament pentru asa ceva si peorma sa nu se prezinte decat 4 echipe mai bine facem intai 1v1 vedem ce doritori avem si dupa continuam cu 2v2. Nu va mai aruncati cu capu' inainte pentru 2v2 daca n-ati jucat nici macar o competitie de 2v2. Eu am jucat si erau o gramada de eroi banati din start, se facea un ban phase pe chat si peorma un pick phase in stil de Captains Mode.
  11. Nu poti sa arunci un regulament la un joc de 2v2 pentru ca nu e balansta. Tu ceri mid si bot si va fi tot un joc de 1v1 pentru ca va fi un erou pe mid si altul top. La 2v2 se joaca tot mid, dar ce mod? Sunt diferite probleme si lucruri de stabilit pentru a fi o egalitate.
  12. Deci v-ar convenii un 1v1 iar in functie de succesul acesteia sa dam si un 2v2? Ideea e ca la 1v1 e mai usor sa setezi regulile. La 2v2 trebuie un regulament mai complex.
  13. Daca te arunci cu capu' in 2v2 nu o sa se inscrie nimeni. De ce e nasol 1v1? Pana la urma nici 2v2 nu e de team play tot pe individual se bazeaza.
  14. Daca e cu premii in iteme ma bag si eu. So prepare ur asses to be wooped. Problema va fi participarea. Ma gandesc la un set de reguli cam stricte chiar si pentru cei care posteaza aici si zic ca sunt PRO pentru o competitie. O sa discut si cu colegii mei si o sa revin cu un reply.
  15. Cum rezolv problema cu proxy detected?
  16. N-o sa administrezi un server cu o atitudine ca a ta. Nu se jignesc membrii dupa ce vi cu asemenea propuneri. Staff-ul eGaming este deja format. Locked.
  17. Stabilit momentan. Cine vrea sa mai contribuie sa-i dea PM lui Mirel0.
  18. In acest topic se discuta problema hostingului. Restul treburilor vor fi rezolvate de cei care vor platii acel host si implicit se vor ocupa de administrarea serverului. O sa ramana problema lor daca va vor include in planurile lor de sustinere a serverului. Repet, folositi acesti topic strict pentru problema hostului nu pentru spawn , admini , helperi sau mai stiu eu ce.
  19. Nu mai postati daca sunteti PRO sau nu. Postati daca vreti sa va implicati in proiect sau veniti cu niste idei constructive.
  20. Litz

    Cum se numeste melodia?

    I think sometimes I love you. //nohomo.
  21. Litz

    Cum se numeste melodia?

    Nick: Litz Versuri: - Video dintr-un film: http://www.youtube.com/watch?v=Mf60IffEmqE Melodia e cam pe toata durata videoclipului.
×
×
  • Create New...