mariangurghis

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mariangurghis

 • Rank
  Joiner

Recent Profile Visitors

15 profile views
 1. Numele Tau (Real)GurghisMarian Nume pe server :Mario Varsta: 17 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/gurghis.marian.1 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Buna ma numesc Marian si sunt baiat linistit si practicam fotbal acum 5 anI!Imi place sa admir stelele din cer seara si noaptea!Mai practic acum in prezent la Box de 1luna !Imi place sa mai admir natura!Imi plac baietii de treaba care sunt seriosi in lucruri serioase inteleg si cand e lucru de distractie e distractie!Muzica mea preferata este Rapul si Hip Hop si Trapul si muzica Etro si imi plac muzica Romaneasca si pentru sarbe imi place sa dansez mai ales la sarbe!Imi place sa mai conduc masini si sa le repar cu tatal meu in atelier!Acum practiv si boxul dar si munca!Imi place muzica si Rock Black Metal o ascult cam rar!IMi place sa fiu creativ!Si am regulile mele care nu mi le incalc!!!Nu prea ma pricep la compuneri!
 2. Numele tau(real);GurghisMarian Nume pe server;Mario Varsta;17 Link profil facebook;https://www.facebook.com/gurghis.marian.1 Descrierea ta personala(minim 80cuvinte);Salut,ma numesc Marian si am 17 ani,8 mai fac 18!Si locuiesc in Bucuresti(Romania)Ma jucam fotbal cand eram mic si cand cand mam mai maturizat mam dus si la KickBoxing si am invatat acolo aproximativ 4-3 ani!Imi place sa comunic cu diferite persoane de treaba !Si sa fiu sincer!Imi mai place sa conduc masini si sa repar masini!Hobby-ul meu este sa ma plimb in natura si sa admir natura,si sa ma uit pe telescop la stele! Ce parere ai despre scoala Staff;Este foarte folositoare deoarece asa se poate alege foarte bine Staff-ul!
 3. NUME (real) :GurghisMarian NUME (pe server):Mario VARSTA :17 LINK PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/gurghis.marian.1 ,Skype;Pe skype ma are Dany ma poate contacta in caz ca nu raspund pe Facebook! NUME CONT:Carnat Tresti ORE JUCATE:139 NUMAR LICENTA MODERATOR : MODE/0042 1. Descrierea ta personala intr-un paragraf (minim 120 cuvinte) ;Salut eu ma numesc Gurghis Marian,sunt din Romania Bucuresti,si sunt in clasa a 11!Sunt un baiat serios !Si imi plac baietii de treaba si seriosi!Nu prea am prieteni dar mai merge si singur!Mai mult ma ocup cu masinile si repararea lor,muncesc cu tatal meu si la scoala ma duc!Cam asta a fost scuzati pentru ca e asa de putin!] 2.De ce iti doresti sa te alaturi echipei RPP-Staff ? ;Imi doresc s-a ma alatur in echipa RPP Staff pentru ca sa ajut oameni care au nevoie de ajutor!Si sa mai ajut Staff-ul care are nevoie de mine s-au ceilalti!Si pe Dany bineinteles pentru ca el este patronul!Si inca ceva sa ma uit la reclamele jucatorilor care reclameaza diferiti jucatori!.! 3. De ce ai ales RPP-Gaming ?;Am ales RPP Gaming pentru ca este un server interesant si nu numai s-a ma joc cu prietenii!Si sunt moduri faine!Si Staff-ul este de treaba buna si taina!!!. 4. Cu ce iesi in evidenta fata de ceilalti candidati?;Ies in evidenta cu ajutor ,plus ca unii oameni suntem egali la marime la ani! 5. Ai mai avut experienta ca si moderator? Daca da, pe ce server si in ce circumstante?;Am avut dar acel server sa desfiintat si sa sters!Si era cam greu dar mam obisnuit!!! 6. De ce te-am alege pe tine ca si moderator?; Ca sa va pot ajuta jucatorii si sugestii la moduri,Si sa va mai ajut cu mana dreapta! 7. Cate ore pe zi poti oferi server-ului?:5-4-3,Ore ofer,in timpul scolii,dar cand in weekend mai mult!Aproximativ 6-5 8. Ce este STAFF GUIDE ?:Este documentul cu toate regulile si sanctiunile incalcarii acestora. 9. Ce este SISTEMUL AW?:Este sistemul prin care membrii Staff sunt sanctionati 10. Care este comanda ce interzice accesul unui jucator pe server?: Ban 11. Cate zile este valabil unu AWp in cazul unui MODERATOR?: In 15 zile 12. Diferenta dintre BLOW si DESTROY: Blow bubuie masina, iar Destroy o despawneaza 13. Din ce motive ai da unui jucator MUTE?: Spam , Limbaj Vulgar, Jigniri aduse comunitatii 14. Cate AWp pot fi acumulate maxim?: Maxim 3 15. Care este comanda pentru a teleporta un jucator la altul?: Warp player to 16. Enumereaza 5 comenzi din AP ale MODERATOR-ului: warp player to, warp to player, mute, kick, spectate 7.Cate CAT. are STAFF GUIDE?: 8 categorii 18. Pe o scara de la 1-10 care este nivelul tau la limba engleza?;8 19. Cunosti si alte limbi? Daca da, care?: Doar romana si engleza;Stiu;Engleza,italiana, si rusa!
 4. Nume pe server(HS)Mario Vreau sa va dau acest mod este o masina ruseasca dar veche Lada! Link;https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/109763-vaz-2101.html Memorie;sultan.dff (8.19mb)sultan.txd (0.67mb
 5. Link mod;https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/96506-volkswagen-golf-mk4-1999.html Marimefortune.dff (3.18mb)fortune.txd (5.91m nume pe server;(HS)Mario Masina nu depaseste mai mult de 8gb,mb si e frumoasa!
 6. Nume pe server;(HS)Mario Link masina;https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/37969-mercedes-benz-190e.html Id;Previon previon.dff (17.04mb)previon.txd (8.51mb)
 7. Nume pe server;(HS)Mario Nume mod;Mercedes Benz E55 Id;Elegy Marime;elegy.dff (11.34mb)elegy.txd (5.78mb) link; https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/109615-mercedes-benz-e55.html
 8. https://www.gtaall.com/gta-san-andreas/cars/109615-mercedes-benz-e55.html