DomnulDiamant

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About DomnulDiamant

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Skriptus
 • Nick CS
  BasIl2912
 • Nick MC
  Vucko100

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vreau sa clarific ca unele cuvinte sunt scrise gresit deoarece aceasta aplicatia a fost scrisa de pe telefon!
 2. Numele Tau (Real):Dan Nume pe server :NO|Dqn Varsta:20 (azi am facut 20) Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/vucko.lucas.3 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Salut! Numele meu este Vasilescu Luca Dan,Conduc o mazda 3 2018 full options Tunata Soft 2 i am schimbat Turbo ul,cutia de viteze,am vopait o alba. Si mai sunt chestii care n au rost sa le spun,despre mine,nu am Probleme cu Depresia ,relatiile si M am lasat de fumaat acum 1 sapt sau 2. Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Este o metoda cat de cat Profesionista sa alegeti staff u Vreau sa fac o mica paranteza (Am citit regulamentul de pe Forum Si Am invatat din greselile mele din Trecut De acum cand nu sunt sigur de o sanctiune sau de o regula incalcata,O sa contactez Un Membru staff mai Experimentat decat mine si el (daca vrea o sa imi spuna ce sa fac atunci) Sau daca este in regulament,ma uit mai intai acolo)
 3. 1.sunt o groaza de Andrei pe Server ul RPP-gaming 2.tu ai luat modelul de la Recrutare Staff Si l ai implementat in staff school.
 4. Vreau sa specific ca mi am schimbat nickname ul in:NO|Basil2912(V)
 5. --------------------------------------------- --------------------------------------------- Numele Tau (Real):Lucas Nume pe server :NO|Vucko100 (DomnulDiamant) Varsta:19 Link PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/vucko.lucas.3 Descrierea ta personala (minim 80 cuvinte):Salut! Ma numesc Lucas Sunt din Brasov si sunt un adolescent pasionat de it si gaming.Eu practic:Baschet si Box Vreau sa raman anonim la fata.Ma joc pe RPP-gaming din 2014 ianuarie dar din pacate am pierdut un cont cu 2.4k ore... Daca nu ma credeti pute ti sa imi adresati diferite intrebari pe facebook . Ce parere ai despre SCOALA STAFF ? :Scoala staff este o metoda foarte profesionista de a alege playerii pentru rolul de Staff.
 6. NUME (real) :Luca vasilescu NUME (pe server):k!r0shima VARSTA :17 LINK PROFIL FACEBOOK:https://www.facebook.com/lucas.vasilescu.50 NUME CONT:DomnulDiamant ORE JUCATE:3000(total din 2 conturi) 130(cont prezent) NUMAR LICENTA MODERATOR : MODE/0045 --------------------------------------------------------------- 1. Descrierea ta personala intr-un paragraf (minim 120 cuvinte) : sunt un simplu adolescent care este pasionat de it stie de gluma si se enerveaza foarte greu. 2.De ce iti doresti sa te alaturi echipei RPP-Staff ? : deoarece dupa 5 ani am vrut sa incerc sectiunea staff 3. De ce ai ales RPP-Gaming ?: deoarece acum 5 l am vazut si acum doar pe asta ma joc,ma joc si altele dar mai rar 4. Cu ce iesi in evidenta fata de ceilalti candidati?: doar vreau sa incerc sectiunea aceasta sa vad cum este. 5. Ai mai avut experienta ca si moderator? Daca da, pe ce server si in ce circumstante?: da,da am mai avut pe un server de roleplay de pe samp si pe unul rpg pe mta acum 6 ani. 6. De ce te-am alege pe tine ca si moderator?: deoarece cred ca as putea fii mult mai ajutator deoarece eu stau on dupa scoala vre o 4-5 ore pe zi la pc si 2-3 ore pe mta uneori chiar si 4. 7. Cate ore pe zi poti oferi server-ului?:eu stau on dupa scoala vre o 4-5 ore pe zi la pc si 2-3 ore pe mta uneori chiar si 4. --------------------------------------------------------------- 8. Ce este STAFF GUIDE ?:este un ghid pentru a invata ce trebuie sa faci la o aplicatie staff 9. Ce este SISTEMUL AW?:este un ghid informativ ca ce se intampla daca incalci regurile staff 10. Care este comanda ce interzice accesul unui jucator pe server?:/ban 11. Cate zile este valabil unu AWp in cazul unui MODERATOR?: in cazul unui moderator AWp urile sunt 15 zile valabile. 12. Diferenta dintre BLOW si DESTROY:/destroy id:care distruge doar una si /blow distruge toate 13. Din ce motive ai da unui jucator MUTE?:jignire,spam 14. Cate AWp pot fi acumulate maxim?: maxim 3 puncte AW 15. Care este comanda pentru a teleporta un jucator la altul?:/warpplayerto 16. Enumereaza 5 comenzi din AP ale MODERATOR-ului:mute , kick, godmode, vgm 17.Cate CAT. are STAFF GUIDE?:8 --------------------------------------------------------------- 18. Pe o scara de la 1-10 care este nivelul tau la limba engleza?: 8-9 19. Cunosti si alte limbi? Daca da, care?:nu
 7. #ninja facea spawnkill admin RPP|OD1N de fata eu la m intrebat de ce nu face nimic in privinta asta si el a raspuns "ai peacemode,foloseste l" eu am zis admine"admine,nu meriti admin.." si el a zis"da?" si mi a dat mute 4 ore pentru jignire staff si kick direct ca sa nu apuc sa fac poza.