Jump to content

blackMOON

Members
  • Content Count

    930
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

blackMOON last won the day on 24 June 2011

blackMOON had the most liked content!

Community Reputation

77 Recognised

About blackMOON

  • Rank
    Gamer Jr
  • Birthday 07/16/1996

Contact Methods

  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

9,090 profile views
  1. 1. Lie to Me 2. Kyle XY 3. Dexter 4. Lost 5. Prison Break / The OZ
  2. blackMOON

    Call Of Duty

    PM me si iti dau eu link
  3. Mersi,am reusit. Sunt pe locul 14 http://www.ejocuri.ro/highscores.php?id=bataie-la-cotroceni
  4. Frumos,dar cum setez puterea ?
  5. Prostia a fost ca au repatriat jucatori pe banda rulanta + alti straini care nu au confirmat ex : Miranda.Intr-adevar unii dintre ei au salarii mari,insa prostia cea mare a fost ca au luat multi jucatori pt acelasi post,si anume atacanti : Bratu,Zicu,Niculescu,Danciulescu,A.Cristea si multi altii,dintre care doar vreo 2-3 au confirmat.
  6. blackMOON

    NBA 2k10

    Se pare ca EA este intrecut si la NBA.La fel ca la fotbal,seria NBA facuta de EA Games este intrecuta la toate capitolele de 2k Sports.Este un joc foarte frumos cu o grafica de nota 10.Merita jucat daca aveti calculator pe masura cerintelor.
  7. blackMOON

    2012

    Foarte frumos filmul. Ceva tot o sa se intample in 2012.E demonstrat de sute de fizicieni si cercetatori de pe toate continentele.Si nu numai : Calendarul Mayas,care a prezis o gramada de evenimente,si foarte multe alte lucru legate de Univers,se termina chiar in 2012.Coincidenta ? 2012 nu inseamna sfarsitul lumii,ci doar incheierea unui ciclu calendaristic care va aduce schimbari semnificative : -Prin demonstratii stiintifice polii se vor inversa Ce mai spun Mayasii despre 2012: - vom depasi tehnologia, asa cum o cunoastem noi azi. - vom depasi cunostintele actuale despre Timp si Spatiu. - vom depasi necesitatea Banului. - dupa ce vom trece rapid prin Dimensiunea a 4-a, vom intra in Dimensiunea a 5-a. - planeta Terra si intreg Sistemul Solar se vor sincroniza cu Galaxia si intregul Univers. - ADN-ul uman va fi reprogramat si imbunatatit, si va avea 12 spirale in loc de 2. Marea Schimbare ne afecteaza ciclul veghe-somn, relatiile cu ceilalti, reglarea imunitara a organismului si perceptia asupra Timpului si Spatiului. Alte posibile efecte ale Schimbarii ar mai fi: - migrene, dureri de cap, oboseala. - senzatia trecerii unui curent electric prin creier si coloana vertebrala. - crampe musculare. - simptome de gripa. - vise intense. - creste sensibilitatea corpului uman ca rezultat al vibratiilor noi, mult mai inalte. - actualmente 16 ore echivaleaza cu 24 de ore, Timpul se contracta. - corpul fizic a inceput sa se schimbe, se creaza un nou corp de Lumina. - cresc abilitatile intuitive si de vindecare, dovada multimea de bioterapeuti aparuta in ultimul timp. - structura interna a ochiului uman se transforma in functie de noua atmosfera planetara si cresterea luminozitatii. - activarea capacitatilor latente a fiintelor, noi nascutii avand capacitate telepatica mult marita. - toate bolile incurabile ale sec . XX vor disparea, inclusiv SIDA si cancerul. Deci copiii cu 3 maini vor fi ceva absolut normal.
  8. Foarte frumos scenariul,l-am urmarit pe tot si a fost minunat pana si miscarile au fost la locul lor ,bravo baieti.
  9. Frumos realizat filmul.Numai cuvinte de lauda.
  10. Intr-adevar foarte frumos filmat.Felicitari shoker.
×
×
  • Create New...