Hambal

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hambal

 • Rank
  Joiner
 1. NUME (real) :Madalin NUME (pe server):Madalin.klak VARSTA :16 ani LINK PROFIL FACEBOOK:https://m.facebook.com/baciuc.mada.18 NUME CONT:DomnulDiamant ORE JUCATE:225-227 --------------------------------------------------------------- 1. Descrierea ta personala intr-un paragraf (minim 120 cuvinte) :Salut Sunt Madalin Sunt un Adolescent de 16 ani si sunt pasionat de Gaming It Si altele. Imi plac drifturile si Masinile.Lovuiesc in judetul prahova Sunt o persoana De treaba pana la un punct adica esti om cu mine sunt om cu tine.. Daca deja incepe cineva sa ma ia peste picior se strica treaba 2.De ce iti doresti sa te alaturi echipei RPP-Staff ? : deoarece vreau sa ajut playerii si cred ca as fii un membru staff cum se cade 3. De ce ai ales RPP-Gaming ?:Este un server frumos si binr facut. Gm u e foarte tarr la fel ca si adminul 4. Cu ce iesi in evidenta fata de ceilalti candidati?:nu ies deloc. Poate orele per zii. 5. Ai mai avut experienta ca si moderator? Daca da, pe ce server si in ce circumstante?:Da am experienta 6. De ce te-am alege pe tine ca si moderator?:orele jucate si comportentul decent fata de ceilalti playeri 7. Cate ore pe zi poti oferi server-ului?:3 sau 4 ore uneori ajung pana la 7 --------------------------------------------------------------- 8. Cat timp poti acorda serverului?:7 sau 5 depinde de zi 9. Ce este SISTEMUL AW?:sistemul prin care membrii staff sunt sactionati pentru greselile lor. 10. Care este comanda ce interzice accesul unui jucator pe server?:ban 11. Cate zile este valabil unu AW in cazul unui MODERATOR?:15 zile cred. 12. Diferenta dintre BLOW si DESTROY:blow o explodeaza destroy distruge 13. Din ce motive ai da unui jucator MUTE?:jignire staff. spam. Reclama. Limbaj jignire server 14. Cate AW pot fi acumulate maxim?:3 15. Care este comanda pentru a teleporta un jucator la altul?: warpplayerto --------------------------------------------------------------- 18. Pe o scara de la 1-10 care este nivelul tau la limba engleza?:9 sau 10 alte limbi nu stiu daca Administratorul care recruteaza crede ca nu sunt bun pentru asa ceva il rog sa ma supuna la un test staff multumesc!
 2. 2.De ce itiο»Ώ doresti sa ο»Ώte alaturi echipei RPP-Staff ? :este o echipa minumata si calduroasa am uitat sa raspund la intrebarea acesta aplicatia a fost facuta de pe telefonul mobil.
 3. Defapt numele pe server este RPP|Hambal
 4. NUME (real) :Madalin NUME (pe server):Hambal VARSTA :16 azi LINK PROFIL FACEBOOK:https://m.facebook.com/baciuc.mada.18 NUME CONT:2327 ORE JUCATE:aproape 210 --------------------------------------------------------------- 1. Descrierea ta personala intr-un paragraf (minim 120 cuvinte) :Salut ma numesc madalin sunt un adolescent de 16 ani iubesc masinile nu pot sa spun ca nu am probleme cu depresia.sunt ala tacut din clasa si batjocorit technologia este scaparea mea si rpp gaming este fortza 2.De ce iti doresti sa te alaturi echipei RPP-Staff ? : 3. De ce ai ales RPP-Gaming ?:deoarece e unicul server de freeroam din romania de pe mta si e super 4. Cu ce iesi in evidenta fata de ceilalti candidati?:Poate scopul meu de a ajuta playerii si a le oferii un ajutor cald 5. Ai mai avut experienta ca si moderator? Daca da, pe ce server si in ce circumstante?:pe mta nu 6. De ce te-am alege pe tine ca si moderator?:deoarece sunt un tip care este darnic sa ajute si vreau sa ajut server ul 7. Cate ore pe zi poti oferi server-ului?:circa... 3 sau 5 ore in perioada testelor 2 sau 3 ore --------------------------------------------------------------- 8. Cat timp poti acorda serverului?:3 sau 5 ore difera de zi si de program 9. Ce este SISTEMUL AW?:sistemul prin care membrii staff sunt sanctionati prin remove sau down la 3 comiteri 10. Care este comanda ce interzice accesul unui jucator pe server?: ban 11. Cate zile este valabil unu AW in cazul unui MODERATOR?:15 12. Diferenta dintre BLOW si DESTROY:blow o explodeaza si destroy o distruge 13. Din ce motive ai da unui jucator MUTE?:limbaj spam jigniri comunitate si jignire staff 14. Cate AW pot fi acumulate maxim?:3 15. Care este comanda pentru a teleporta un jucator la altul?:warpplayerto 16. Enumereaza 5 comenzi din Admin Panel : /ban /kick /mute /warpplayerto give armor. Give health give gun --------------------------------------------------------------- 18. Pe o scara de la 1-10 care este nivelul tau la limba engleza?:9 19. Cunosti si alte limbi? Daca da, care?:engleza