Jump to content

tudy_luik

Members
  • Content Count

    465
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About tudy_luik

  • Rank
    The chosen one
  • Birthday 04/05/1992

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

3,673 profile views
  1. In sfarsit am gasit unde sa postez. Vreau sa imi cumpar un xbox 360 slim (+kinect) . Ce imi recomandati? 4 GB sau 250 GB?
  2. Parerea mea e ca in stadiul acesta jocul nu e jucabil. Tocmai mi-am facut cont, bani nu am sa imi cumpar putere de atac sau de aparare din shop, iar la "batalii" am prins un singur user de level 9 (avand in vedere ca eu am level 1, aia-i) si, evident, m-a facut terci. Voi astepta cel putin o versiune beta.
  3. Votez: 1 Pentru ca: E ok baaaaaa Nu , serios, chiar mi-a placut si mi se pare ca pe nokia-ul din dreapta jos are un apel pierdut sau un mesaj primit
  4. Daca nu era Matresq sa comenteze in topicu' asta pierdeam filmu'. Foarte frumos facut. Si ideea si tot. Ce-i drept, lagul chiar strica destul de mult din film. In legatura cu camera de sus, nu am ce sa zic decat cuvinte de lauda. A iesit foarte bine. Si mai imi place ca ai miscat camera destul de mult, nu ai lasat-o intr-un loc. Dar, nu imi place miscarea sacadata de la mouse. Intra in Cam Hack > Control Settings > Mouse Settings (in partea dreapta) > Sensitivy si fa-l mai mic. Chiar daca tragi mai mult de mouse, vor iesi miscari mai line, nu asa sacadate. Daca ar fi sa dau o nota, dau 9.50 (depunctarea de 0.5 e din cauza lagului). Mult succes in continuare.
  5. Coming soon = In curand ... Nu vad care e problema ta ... Daca inca nu e scos, ce vroiai sa zic? Copy/paste de unde ? La faza cu "coming soon"? Hai ca ma faci sa rad... E ca si cum as spune "Ma duc sa cumpar paine" si vi tu si zici "Uuu, ai copiat fraza asta".
  6. Nu prea am inteles ce ai vrut sa zici ... Dar... Tipu' ala are un secret ... Stie un lucru pe care altcineva nu il stie ... O sa vedeti in film (sper sa il mai fac, deoarece acum s-a bagat si data si arata urat in filmulet ... nu era de ajuns ca strica ceasu' <vedeai cand era filmat> mai strica si data) eGaming sa:mp server pentru filme
  7. Am reusit sa "repar" ceva ... Nu e chiar stralucit, ca doar am editat putin videoclipul precedent, cu un tutorial gasit pe youtube ...
  8. Tocmai de aceea e trailer, sa te tina in suspans Omu nu se plimba de colo in colo ci intra pe usa, merge la sertare si verifica ceva acolo insa e prins de camerele de supraveghere (cele 2 unghiuri). Am spus, e primul meu video, deci orice critica ma va ajuta pe viitor.
  9. Titlu oficial: Secretul (The Secret) Data lans
  10. tudy_luik

    Saw VI

    Regia: Kevin Greutert Rolurile principale: Tobin Bell Costas Mandylor Gen: Horror Premier
  11. Idem Cel mai tare film vazut de mine (nu veniti cu post-uri de genu' : "Cel mai tare film? Inseamna ca nu ai vazut ......" pentru ca gusturile nu se discuta)
  12. foarte frumos facut am o propunere pentru tine (daca vrei si daca ai timp) sa faci unul aproape asemantor insa putin mai scurt care sa poata fi downloadat si folosit ca si Intro la toate filmuletele facute pe egaming ar fi ceva apropo, ce program ai folosit?
×
×
  • Create New...