Jump to content

sKaTeR

Members
  • Content Count

    1,916
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About sKaTeR

  • Rank
    Crazy Loop
  • Birthday 12/16/1993

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

60,686 profile views
  1. Votez: 3 Pentru ca: mi-o placut ce-o facut cu sutienele lu mama-sa =)
  2. sKaTeR

    Drag me to Hell

    E acel gen de film care este horror in sensul scarbos, eu l-am vazut la cinema dar nu pot sa spun ca mi-a lasat o impresie placuta, povestea este interesanta, chiar daca are anumite parti mai putin reusite sa spunem..
  3. sKaTeR

    Kung.Fu.Chefs

    Daca Bau l-a recomandat trebuie sa fie ceva de el mi-a starnit interesul.
  4. sKaTeR

    Armored [2009]

    Vad ca toata lumea il lauda atat, nu e cine stie ce, la un moment dat devine plictisitor, ii dau nota 7, ma asteptam la mai multa actiune cand l-am luat.
  5. Eu m-am interesat in mai multe locuri inainte sa ma apuc de sala, am vorbit cu 3 antrenori diferiti si am concluzionat ca un program bun ar fi urmatorul (pe care il si practic): Luni: Piept (4 serii a cate 15 repetari, la 3 aparate diferite+bara) + triceps (4 serii a cate 15 repetari, la 3 aparate diferite+gantere) + abdomene (4 serii a cate 25 repetari, la un aparat, maxim 2, acum depinde ce chef ai...) Marti: Spate (4 serii a cate 15 repetari, 4 aparate diferite) + biceps (4 serii a cate 10-12 repetari, 3 aparate diferite+gantere) + abdomene (4 serii a cate 25 repetari, la un aparat, maxim 2) Miercuri: pauza Joi: Picioare (4 serii a cate 15 repetari, la presa+4 serii a cate 15 repetari la alte 3 aparate). Pentru gambe, separat (2 serii a cate 15 repetari, la 2 aparate diferite) + abdomene (4 serii a cate 25 repetari, maxim 2 aparate) Vineri: Umeri (4 serii a cate 15 repetari, 2 aparate diferite + 2 exercitii cu ganterele) + trapez (ridicari cu bara, 4 serii a cate 10 repetari) Pe langa carne, oua, lapte, fasole si multe alte alimente bogate in proteine, iau ca supliment GFX 8, (cantitate 1,5 kg, imi ajunge pentru ~3 saptamani), imediat dupa antrenament, pe stomacul gol. Pentru cei care iau suplimente, aveti grija, acestea NU inlocuiesc o alimentatie sanatoasa, asa ca pastrati un echilibru.
  6. sKaTeR

    Avatar

    Am inteles ca jocul e super, dar eu nu cred c-o sa-l joc, pentru ca nu mi-a placut nici filmul asa tare...asa ca nu ma atrage.
  7. Acum aud si eu de seria asta, nu prea m-am interesat..oricum, asteptam varianta oficiala.
  8. sKaTeR

    PC Rig'n'Roll

    Nu e genul meu si mi se pare ca cere cam multe resurse, am un tovaras care e pasionat de astfel de jocuri, nu stiu ce gaseste el asa de interesant in ele <'>
  9. sKaTeR

    Call Of Duty

    Am jucat jocu asta, e foarte fain, ai impresia c-ai fi acolo pe campul de lupta, la urma urmei asta e si scopul jocurilor electronice.
  10. Reusit, dar tot Fifa imi place mai mult.
  11. Este unul dintre putinele jocuri pe care le consider cu adevarat reusite. Sunt sigur ca o sa se vanda foarte bine.
  12. Grafica foarte buna, cred ca va avea succes pe piata.
  13. Tu singur te crezi? S-a vazut la ultimul war cine e baza+ se va vedea si maine acelasi lucru. La Cosa Nostra a fost si va ramane cea mai puternica si cea mai unita mafie.
  14. Titlu oficial: La Cosa Nostra - The Memories Data lansării: 13 ianuarie 2010 Gen: Actiune Durată: 2:02 Scurtă prezentare: Este un filmulet alcatuit din poze, pentru ca se ne amintim in viitor de unele momente si pentru ca toti playerii sa vada ce unita este aceasta mafie. Multumesc ENkei pentru ajutorul acordat!
  15. Pare interesant, asteptam versiunea full.
×
×
  • Create New...