Jump to content

pufosu

Members
  • Content Count

    1,900
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

203 Respected

About pufosu

  • Rank
    Agent 47
  • Birthday 03/25/1995

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

28,118 profile views
  1. Se poate sa fie si de la DVD-rom-ul Xbox-ului. Poate capul de citire e dus si nu citeste cum trebuie. Instaleaza jocurile pe HDD sa mai menajezi DVD-rom-ul.
  2. Ai jocul respectiv instalat pe HDD sau il joci de pe DVD?
  3. Votez: 1 Pentru ca: E creativa, pot sa spun ca multi s-au luat dupa prima imagine..
  4. Post facut degeaba...E grav cand nu sti ce sa mai scrii si unde sa faci +1. -Cum adica sunt mai faine jocurile? In mare parte sunt aceleasi jocuri pe ambele console cu cateva exceptii...Ambele au cateva jocuri doar pentru ele...deci e cam egal aici. -Mai usor de controlat? Ce vrei sa zici? Daca te referi la controller...e exact invers.
  5. Primul meu Xbox360 care s-a stricat avea sticker ca in poza ta. Acel tip mi-a pus sticker-ul mai nou (ala mare, de hartie de care vorbeai tu). Mi l-a luat fara nici o problema....Acel sticker nou nu se dezlipeste...e din hartie. Cel care mi-a pus mie sticker nou avea...nu stiu de unde le-a procurat dar avea. @GAGS25 Daca mergi la un profesionist nu-ti pierzi garantia. Jocurile sunt usor de facut....Iti trebuie DVD de calitate (Verbatim, TDK..etc) care costa 5-6lei buc si un program numit ImgBurn. Cand extragi jocul, pe langa imaginea .iso apare una .dvd . Aceea o scri la viteza mica (Sub 4x).
  6. 1. A aparut un firmware....iXtreme LT. Cica nu te poate prinde cu el...Faza e ca trebuie sa iti faci multe update-uri la fw, asa cum a zis George, trebuie sa fi foarte atent. La ban-ul care face sa nu-ti mai functioneze HDD-ul: Se poate duce la un om care modeaza si console doar ca este destul de costisitor....intre 200 si 300 RON. 2. La intrebarea cu pierdutul garantiei tin sa te contrazic. Daca duci consola la un adevarat profesionist o s-o pastrezi fara nici o problema. Nu zic asta doar din auzite....Asa mi-a facut mie...a dezlipit sticker-ul cu mare grija apoi l-a pus la loc. Cu cativa ani in urma mi-a dat si mie RRoD consola...nu mai aveam sticker. L-am sunat pe cel care mi-a modat consola, a venit si mi-a pus un sticker de garantie. L-am dus la magazin iar intr-o saptamana m-am dus si am luat altul nou nout din magazin, normal, pe gratis .
  7. Si eu am un Xbox360 Premium, din 2008. Merge perfect, nu mai are problema RRoD. News: Microsoft au anunศ›at ieri searฤƒ o nouฤƒ revizie a consolei Xbox 360. Aceasta vine
  8. pufosu

    Law Abiding Citizen

    In sfarsit un film care chiar mi-a placut cu adevarat. Il recomand.
  9. pufosu

    Spartacus.2004

    L-am vazut. Nu pot sa zic ca mi-a placut foarte mult, dar merge...
  10. Imi place foarte mult. Urmaresc serialul, e foarte tare.
  11. Mi-a placut foarte mult pana acum.
  12. Am auzit ca e tare. Cred ca am sa ma apuc de el
  13. pufosu

    Kung.Fu.Chefs

    O sa-l descarc sa vad ce e de el.
×
×
  • Create New...