pufosu

Members
 • Content Count

  1,900
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

203 Respected

About pufosu

 • Rank
  Agent 47
 • Birthday 03/25/1995

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  pufosu
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

27,286 profile views
 1. Se poate sa fie si de la DVD-rom-ul Xbox-ului. Poate capul de citire e dus si nu citeste cum trebuie. Instaleaza jocurile pe HDD sa mai menajezi DVD-rom-ul.
 2. Ai jocul respectiv instalat pe HDD sau il joci de pe DVD?
 3. Votez: 1 Pentru ca: E creativa, pot sa spun ca multi s-au luat dupa prima imagine..
 4. Post facut degeaba...E grav cand nu sti ce sa mai scrii si unde sa faci +1. -Cum adica sunt mai faine jocurile? In mare parte sunt aceleasi jocuri pe ambele console cu cateva exceptii...Ambele au cateva jocuri doar pentru ele...deci e cam egal aici. -Mai usor de controlat? Ce vrei sa zici? Daca te referi la controller...e exact invers.
 5. pufosu

  Placa Video

  Gigabyte nVidia GeForce 8600GT 256MB GDDR3, posibilitate de conectare SLI cu alta placa identica....etc.
 6. pufosu

  ASUS Rampage II Extreme

  Chiar ca e placa de baza de vis. Nu stiu cine si-ar cumpara 3 placi video in configuratie SLI/CrossFire.....Nu e tocmai o optiune ieftina daca stai sa te gandesti ca trebuie sa-ti iei doua sau trei placi video identice. Oricum e un mod de a-ti spori performantele video.
 7. pufosu

  Memorii RAM

  2x1GB DDR2. Sunt foarte multumit . N-am probleme, PC-ul merge super ok.
 8. Primul meu Xbox360 care s-a stricat avea sticker ca in poza ta. Acel tip mi-a pus sticker-ul mai nou (ala mare, de hartie de care vorbeai tu). Mi l-a luat fara nici o problema....Acel sticker nou nu se dezlipeste...e din hartie. Cel care mi-a pus mie sticker nou avea...nu stiu de unde le-a procurat dar avea. @GAGS25 Daca mergi la un profesionist nu-ti pierzi garantia. Jocurile sunt usor de facut....Iti trebuie DVD de calitate (Verbatim, TDK..etc) care costa 5-6lei buc si un program numit ImgBurn. Cand extragi jocul, pe langa imaginea .iso apare una .dvd . Aceea o scri la viteza mica (Sub 4x).
 9. 1. A aparut un firmware....iXtreme LT. Cica nu te poate prinde cu el...Faza e ca trebuie sa iti faci multe update-uri la fw, asa cum a zis George, trebuie sa fi foarte atent. La ban-ul care face sa nu-ti mai functioneze HDD-ul: Se poate duce la un om care modeaza si console doar ca este destul de costisitor....intre 200 si 300 RON. 2. La intrebarea cu pierdutul garantiei tin sa te contrazic. Daca duci consola la un adevarat profesionist o s-o pastrezi fara nici o problema. Nu zic asta doar din auzite....Asa mi-a facut mie...a dezlipit sticker-ul cu mare grija apoi l-a pus la loc. Cu cativa ani in urma mi-a dat si mie RRoD consola...nu mai aveam sticker. L-am sunat pe cel care mi-a modat consola, a venit si mi-a pus un sticker de garantie. L-am dus la magazin iar intr-o saptamana m-am dus si am luat altul nou nout din magazin, normal, pe gratis .
 10. Si eu am un Xbox360 Premium, din 2008. Merge perfect, nu mai are problema RRoD. News: Microsoft au anunศ›at ieri searฤƒ o nouฤƒ revizie a consolei Xbox 360. Aceasta vine
 11. pufosu

  Concurs

  Nick: pufosu Banc: Intr-o zi tiganul isi comanda un Ferrari. Peste cateva luni ii vine masina iar tiganul merge la o plimbare.. Merge, merge, a-ntaia, a doua, a treia.....a sasea, tiganul are 350km/h si dintr-o data masina se strica. O trimite la reprezentanta, o repara cei de-acolo si i-o trimit inapoi. Iar merge tiganul, a-ntaia, a doua .......a sasea, iar prinde 350km/h si iar se strica masina. O trimite iar la reparat, peste cateva luni ii vine inapoi. Din nou : A-ntaia, a doua, a treia,....a sasea pana ajunge la 350km/h dupa care iar se strica. O trimite iar la service, iar cand ii aduce masina inapoi vine si un mecanic de la Ferrari sa vada de ce se tot strica masina. Tiganul il ia pe mecanic si porneste. A-ntaia, a doua, a treia...pana la a sasea, prinde iar 350km/h la care tiganul catre mecanic: T:-Nu ti-e frica? M:-Nu domnule, stiu ce poate masina aceasta, nu mi-e frica. T:-Aaa da? M:-Da domnule, am incredere in masina!! T:- Atunci stai sa vezi cand o bag in R de la racheta.