Cortez

Members
 • Content Count

  684
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Cortez last won the day on 26 November

Cortez had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About Cortez

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 05/31/1992

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Cortez
 • Nick CS
  n
 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

4,976 profile views
 1. Just, pe la meciuri vii si tu ? Stiu cateva persoane din TR care vin la meciuri, ar fi culmea sa fi printre ele.
 2. Ba uratilor ce faceti ? Care mai este din 2009 pe aici ? :)))
 3. *Aguero mi se pare mie sau esti un pic cam "pasarica". Poze in baie faci, botic faci. Disable 3 zile / Mistouri fata de alt user.
 4. Diverse: Cinefilul anului: Rakku Muzicianul anului: Baton Sportivul virtual: aLerT Spammerul anului:uNNk Profesorul IT al anului: XanTo Cuplul anului: GotRullezz & miLaneZ, Nou venitul anului: ScottSimmons Cea mai mare dezamagire: Korleone Most helpful of the year:XanTo Cel mai bun graffer: iniTial Counter-Strike: Cel mai bun jucator de CS: uNNk Cel mai bun Admin CS: SNN1K3RS Cel mai activ Admin CS: uNNk San Andreas Multiplayer: Cel mai bun lider: SNN1K3RS Cel mai bun helper: PainKiller Cel mai bun admin: sTp Cel mai bun scripter: Xelo Cel mai activ player: nkn0wn Cel mai popu.lar player: Unkn0wn Cel mai rau player: NU VOTEZ Best of: MODERATORUL ANULUI: Rakku GLOBALUL ANULUI: Radu_Toretto CEL MAI ACTIV USER: GotRullezz Cel mai [email protected] user: XanTo
 5. Nick: Cortez http://imgur.com/XluDp9z Aguero, arati ca o pitipoanca proasta de Dorobanti cu botu ala. )
 6. Da WinGage, HooligaN a fost primul meu nick. (quzt si ce se intampla daca postam ? facem ceva rau ? sau trebuie obligatoriu poza sau video ca nu am inteles ? ) warn up / post aiurea. Postezi odata-de doua ori daca ai amintiri din perioada respectiva insotite de poze sau video. Daca vreti sa discutati folositi PM.
 7. Exo sa il salut pe Mr_Pink (MrProper) din partea ta ? WinGage tin minte si eu faza asta cu [TnT]Massacre eram in ykz daca nu ma insel pe vremea aceea.
 8. Salut. Ehe a fost o vreme frumoasa aici pe eGaming (SharpOrizont). Prima data am auzit de samp si de acest server de la Cristy asa ca mi-am facut si eu cont. Primul meu cont a fost HooligaN,inceputul meu pe acest server nu a fost unul prea greu deoarece a avut cine sa ma ajute iar primi prieteni i-am facut datorita job-ului Arms Dealer. Tot ca Arms Dealer l-am intalnit si pe Dragoiboss si de atunci au urmat ore in sir pe skype si in game si primul bug abuse cu el, faceam faza cu masina de politie (wanted 400-500) evident ca am fost prinsi si au urmat nenumarate conturi printre care RedMan si Cortez cont pe care am si primit lider Nortenos la 3 saptamani de la crearea contului. Oricum nu am inteles niciodata de ce am primit lider pe contul Cortez fiind un "jucator nou" care avea contul de 3 saptamani si level 7-8 numai tin minte exact. @Armyw0 uite si acel video pe care il cautai + alte video facute de mine in perioada cand eram lider Nortenos. @WinGage in poza asta apar si eu cu contul RedMan ... Stateam la rand aici sa primim salariul de la Cipolin. @ Maine o sa revin si eu cu poze in perioada in care am fost lider,poze cu primele sedinte din Nortenos si alte activitati. (Stiu ca le-am mai postat odata aici pe forum dar din pacate nu mai dau de acel topic)
 9. Avatarul & ca a uitat cine la ajutat candva (stie el la ce ma refer)
 10. avatar 9 semnatura 5 ( nu ai)
 11. Nu il cunosc prea bine, am auzit ca este de treaba.