Jump to content

wLLy

Members
 • Content Count

  2,003
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1,500 Renowned

About wLLy

 • Rank
  Veteran eGaming
 • Birthday 10/16/1998

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array

Recent Profile Visitors

2,223 profile views
 1. https://discord.gg/gYyyrHmF Pana rezolvam problema, haideti la vorba!
 2. Buna dimineata prieteni! De ceva timp tot ma framanta un gand, eGaming s-a stins incet si sigur. In toti acesti ani petrecuti aici am trecut impreuna prin nenumarate wipe-uri pe serverul de SA:MP, foarte multe schimbari la nivelul forumului si staff-ului. Din motive ciudate, niciunul din cei care a preluat comunitatea in anii trecuti nu a putut sa o aduca inapoi printre cele mai bune comunitati de gaming din Romania. Acum nu stiu daca cineva din voi are un sentiment ciudat pentru stingerea si destramarea acestei comunitati. Bineinteles, majoritatea de aici ne-am marit destul si avem familii, nu mai exista aceeasi placere ca inainte, legata de comunitate/jocuri. Eu unul inca sunt tinerel, am ajuns doar la 24 de ani pana acum :)). Jumatate din copilaria mea a fost petrecuta aici, cu nopti la rand pierdute si stand cu orele nemancat si nemiscat din fata calculatorului. Am ramas cu un gust foarte amar si o dezamagire maxima dupa ce s-a tras cortina pe aici, e foarte pustiu si mai intrati cate unul cand probabil vreti da vedeti “ce o mai fi pe eGaming?”. In ultimul an am avut insistente foarte mari la adresa lui rAcs si xanto, cu ultimul nereusind absolut deloc sa iau legatura, in niciun fel. Insistentele mele se refera la preluarea acestei comunitati pentru o ultima sansa de a ajunge inapoi unde am fost candva. Stiu foarte bine cat de greu ar putea fi, stiu foarte bine ca o sa am nevoie de oameni capabili si seriosi. Am decis sa imi asum absolut orice pentru un ultim impuls al eGaming. Ceea ce imi doresc este sa mergem la drum in continuare pe acelasi profil al comunitatii(GAMING). Sunt foarte multe jocuri care pot atrage oameni aici si care pot ajuta la dezvoltarea comunitatii. M-as bucura daca as reusi sa atrag inapoi si cativa din oamenii vechi de aici, acei oameni care au fost aici neconditionat. Am cautat toata “brigada veche” pentru a ajunge la omul din umbra a.k.a. xanto dar nu am reusit sa dau de om prin nimeni. Am tinut legatura cu Dragne(rAcs) si l-am tot terorizat sa dea de el, el spune ca nu-i mai raspunde nici lui. Acum mi-e greu sa cred ca Dragne ar vrea sa isi termine viata ca Project Manager pe o comunitate uitata de toata lumea. Pe final as vrea sa va readuc si voua aminte cate nopti ati stat la caterinca pe aici, cate nopti ati pierdut pe jocurile de aici. Cine doreste sa reluam activitatea macar aici pe forum pentru inceput, este bine venit! Daca exista cineva care poate ajunge la omul nostru din umbra, va rog sa o faceti! Nu trebuia sa ramana asa! Think different, think eGaming!
 3. Lamulțean cu sănătate!

 4. Revenim in fortzzaaaa?

  1. Rakku

   Rakku

   skz de seen, n-am fost atent.

 5. Acum au aparut toti baietii muncitori din 1900 toamna sa se afirme cu ce au facut acum 10 ani pe eGaming. Dar atunci cand eGaming a avut nevoie de ei, de oamenii astia vechi care acum plang pe forum pentru preluarea comunitatii cel mai probabil, ati stiut sa cereti bani pentru a ne ajuta. Unde ati fost bai baietilor muncitori atunci cand eGaming era la pamant si avea nevoie de noi toti? Nu v am vazut pe aici...

  1. Show previous comments  5 more
  2. wLLy

   wLLy

   William iti zice ceva? iStefann? Daca nu, inseamna ca in ultimii 5 ani ai petrecut mult prea mult timp pe aici si nu mai cunosti asa pe toata lumea..

  3. sergius

   sergius

   Forta SteauA

  4. FenomenaL

   FenomenaL

   William e un nou RaduReleu, toata cariera a fost in staff, lafel si Caram3l, asta e Robert212 :)) 

×
×
 • Create New...