Jump to content

RaduReleu

Hall Of Fame
  • Content Count

    13,530
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    155

Posts posted by RaduReleu


  1. On 4/2/2020 at 11:45 AM, J0k3ru said:

    sfarsitul lui 2009, aveam un amic care era prin yakuza.nu-mi mai aduc aminte numele lui... Jok3rss nici macar n-a fost contul meu, primul meu cont a fost banat ca am bagat bazooka in jail din sobeit la level 1 si am incercat sa bubui puscaria drept razbunare catre cine m-a bagat acolo, nu stiam eu ca exista anticheat in jocul asta...de atunci am ramas sa joc pe contul jok3rss, deci practic am fost cont clona toata veata

    Daca esti prost... :| 

     

    On 4/3/2020 at 5:48 PM, FenomenaL said:

    Haaai noroc. De unde am aflat de eGaming?

    Pai prin 2009 varmiu mi a zis ba hai ca am gasit un joc misto server astea tot. A venit am instalat impreuna sampu si dupa dai bice. Zic ce cont sa mi pun eu ? Hmm, un nume bun la 11 ani nu? Ovidiu_Jeff, haidee. Dupa nu am mai gasit parola si am facut alt cont, oricum contu ala a fost teroarea copilariei mele, in loc sa pun Ovidiu98 am pus Ovidiu99, toti baietii m au rupt ca esti in 99 etc. Da vremuri frumoase. Cat m am mai.chinuit sa intru intr o factiune.. off, si am intrat in M/F la jonny_vl parca si usor usor am urcat in ierarhie. Apoi mi-am schimbat numele cu FenomenaL. Am fost helper lvl 1 vreo 4 luni si lider bloods( cea mai frumoasa perioada de pe srv) vreo 3 luni jumate sau 4. Am fost in mai toate factiunile dar inima mi a ramas mereu in bloods. ###### @RaduReleu ca n ai vrut sa mi dai helper/lider cand eram copil desi iti ziceam ca mi as dori foarte mult :)) eram dedicat 😡

    Liderii nu i-am ales niciodata singur si daca retin bine aveai cereri praf. :)) Pentru helper era batalie mare, sunt sigur ca se gasesc o gramada care sunt nemultumiti ca nu au primit sansa, poate pe buna dreptate. A si vezi ca nu te ajuta prea mult daca imi tot spunea ca iti doresti mult helper/lider. :)) Concluzia: ma injuri si tu degeaba, dar perioada petrecuta pe eGaming m-a facut imun. :))

    • Like 1
    • Haha 1

  2. On 1/18/2019 at 12:02 PM, ArSsurA said:

    Acum e prima oara cand ma uit la posturi, 13,529 :)) ai rupt spam-ul in atatia ani, vaaaaai.

    Am fost nevoit man. :(

    On 1/18/2019 at 4:24 PM, LilGangsta said:

    Mi-am luat exemple de la oameni buni in toti acesti ani. ;)

    Da daaa :))


  3. Costinestiul e plin de copii... Sa nu mai zic ca s-a umplut de cocalari de o gramada de timp. Eu merg in Vama de cativa ani buni dar din pacate si acolo tendinta este sa se transforme intr-un fel de Costinesti. Deja de anul asta au inceput sa ma enerveze niste chestii. Au inceput sa apara copii de 16-17 ani si se deschid tot mai multe locatii din astea care n-au nicio treaba cu Vama. Spre exemplu, ultima porcarie, Dincolo. 

    • Like 1

  4. Va* fi cel mai probabil Cristi7 pt ca asta voteaza prostimea. Modric sau Griezmann ar merita insa, in opinia mea. Daca ne luam strict dupa performante Ronaldo a castigat UCL, dar asta a facut si Modric, in timp ce Griezmann a terminat cu Atletico peste Real in campionat si a castigat Europa League. In schimb, Modric are in plus fata de Ronaldo o finala de Campionat Mondial si a fost declarat jucatorul turneului, iar Griezmann a fost decisiv in finala Campionatului Mondial si in cea de Europa League. Dar e ok, o sa ia Ronaldo pentru ca le-a dat 7 goluri lui APOEL si a mai jucat bine inca vreo 3-4 meciuri in UCL. 

    • Like 1

  5. r00t Admin 

    yooBogdan - Baiat bun, cunostinte multe, pacat de lipsa de timp.

    Administrator 

    sergius - Un tip controversat, dar care a ajuns sa fie apreciat.

    Moderator Global 

    Rakku - Mereu pregatit sa ajute, fara a astepta ceva in schimb. Un caracter deosebit din punctul meu de vedere.

    Vlad26 - Pot spune doar ca mi-a demonstrat ca poate face treaba buna cand vrea. Si in ultimul timp tot vrea. :)

    Sink - Potential enorm, ma bucur ca s-a intors, sa speram ca o sa fie dispus sa ne ajute cat mai mult timp. Despre caracter, numai de bine. Superbaiat!

    Moderator 

    Alynn - Deja putem spune ca e un membru vechi al staffului, care a ajutat si ajuta destul de mult. E cam orgolios insa si asta nu-l ajuta. :D 

    miLaneZ - Probabil, daca nu sigur, cel mai activ moderator, un moderator care pe mine unul m-a surprins extrem de placut.

    Arssura - Un om caruia ii lipseste stabilitatea. :)) Dar bine, asta nu-i neaparat un lucru rau, e bine ca-i plac mai multe domenii. Doar ca mie imi pare ca renunta cam repede.

    Andrei25 - Marea speranta a eGamingului? Nu il cunosc foarte bine, dar i-am observat evolutia extraordinara. Nu l-am vazut sa se certe cu nimeni, ceea ce e foarte bine.

    Designer

    Eugen85 - Nu prea l-am urmarit sincer. Il stiu de ceva timp, dar nu am avut tangente. 

    LilGangsta - Membru vechi, a ajutat si la SA;MP dar se pare ca tot la Grafica ii sade cel mai bine. :D E bine ca il avem cu noi, avem nevoie de astfel de oameni.

    William - Idem Arssura. Sau cel putin asa mi-a lasat impresia.

    ziADRIAN - Un tip conflictual, cum au fost multi de pe la Grafica. Ce sa le faci, asa sunt artistii. :)) Daca o fi trecut si peste asta, e perfect. Eu unul il apreciez mult si el stie asta, nu degeaba suntem colegi de munca. :)) 

    Admin RPG 

    Jestyck - Si el a fost mereu dispus sa ajute, singura chestie pe care i-o reprosez este ca este prea "moale". Cateodata "functia" impune sa fii dur, chiar daca superi oamenii.

    Sink - Am mai zis de el.

    Rakku- Si de asta.

    Andrutz - La feeel.

    Vlad26 - Si de el. Dc i-ati pus de 2 ori? :O

    italianuL - I-am urmarit si lui activitatea ceva timp si cred ca va urca in curand in ierarhia staffului. Eu nu vad motive pentru care nu ar face-o.

    Safy7 - Au fost niste chestii nasoale cu el in trecut daca-mi aduc bine aminte. Sper sa demonstreze ca lumea s-a inselat in privinta lui la momentul respectiv. Mie mi se pare ca s-a maturizat foarte mult in ultimii ani.

    Derbe - Daca retin bine, el intrase intr-un anturaj dubios si asta l-a tras mult in jos. Acum a demonstrat insa ca e un om pe care te poti baza.

    ziADRIAN- Am mai zis despre el.

    Lozio - Si el poate ajuta foarte mult daca este dornic. Nu am mai avut posibilitatea sa-i urmaresc activitatea in ultimul timp, dar cred ca mai are multe de demonstrat (si nu zic asta intr-un sens rau, ba din contra).

    BlackDay - Nu stiu ce sa zic despre el. Am avut in trecut ceva conflicte, dar cred ca i-am demonstrat si lui cum am demonstrat si altora ca nu sunt genul care sa fie ranchiunos sau rautacios. Eu mereu cand am intrat pe server l-am cam vazut si pe el, asadar daca e activ, eu sunt sigur ca poate ajuta. Are capacitatea necesara si sunt sigur ca e suficient de matur acum.

    Helpers 

    William - Am mai zis despre el.

    ItsMakePvP - Nu il cunosc.

    dEEjay - Nu il cunosc.

    Bioh - Nu mai e helper, dar daca ar fi avut timp eu cred ca ar fi fost de mare ajutor chiar ca admin.

    kafani - Un tip care daca tin minte a comis-o si el in trecut. Totusi, mie mi s-a parut mai mereu un om linistit si cred ca poate sa progreseze mult.

    Wraith - Probabil cel mai vechi om aflat inca in activitate pe eGaming. Un baiat extraordinar, matur, saritor. Daca aveam un cuvant de spus, el ar fi fost Admin SA;MP demult.

    Leaderi 

    italianuL - Am mai zis despre el.

    Lozio - Am mai zis despre el.

    BlackDay - Am mai zis despre el.

    kafani - Am mai zis despre el.

    Wraith - Am mai zis despre el.

    Alex_Robert -  Nu il cunosc.

    Nas - Nu il cunosc.

    kid16 - Ca multi altii a dorit raul eGaming si totusi a fost lasat in pace. Acum vad ca i s-a dat si o sansa la lider. Poate ca asta l-a schimbat, nu stiu ca nu am mai avut tangente cu el. Eu sper totusi sa ii para rau acum pentru momentele alea, desi nu cred, la cum l-am cunoscut atunci. In rest, sa fie sanatos! :)

    Suport Tehnic RPG 

    CaRaMeLL - Unul dintre oamenii care a ajutat cel mai mult comunitatea in ultimii ani, daca nu cumva cel mai mult. Ma felicit ca l-am contactat atunci cand am fost numit Administrator. :D 

    HonciucGabriel - La inceput nu il stiam deloc, el fiind "blocat" in sectiunea de Tutoriale. A demonstrat insa ca este un tip pasionat si care ajuta enorm.

    Moderator RTO 

    YeLLoW22 - Nu il cunosc.

    Alex14G - Nu il cunosc.

    Moderator CS 

    KeLLy - Are un caracter foarte frumos din punctul meu de vedere, insa este inconstant in activitate si asta din pacate nu il poate propulsa acolo unde comunitatea ar avea nevoie de el.

    Ovidiu666 - Nu il cunosc.

    Moderator MC 

    Totala - Saracu... El are ceva probleme la mansarda am impresia, sper sa nu se supere pe mine. N-ai cum sa dai atatea taguri frate... :)) In rest, ce a facut el la Minecraft e extraordinar. Practic a populat serverul de la 0 intr-un timp foarte scurt. Trebuie apreciat! Am glumit cu problemele la mansarda... Sau poate nu. 

    P18Alex - Nu il cunosc.

    DjStivz - Nu il cunosc.

    Yagmur - Nu il cunosc.

    Moderator RPP 

    DanyAlex - Nu il cunosc.

    GabrielGoku - Nu il cunosc.

    ZeOX - Nu il cunosc.

    • Like 5

  6. Mi-as fi dorit sa castige Viitorul ca sa le mai dea Hagi o palma patronilor din fotbalul romanesc. Desi cred ca a fost suficienta aia din sezonul trecut pentru ca vad ca au inceput sa se miste lucrurile la nivelul copiilor si juniorilor si la alte cluburi. 

     

    Cel mai probabil CFR Cluj, nu pentru ca este cea mai buna echipa, ci pentru ca are un antrenor care stie sa castige meciurile, chinuit si cu un fotbal oribil ce-i drept, dar le castiga.


  7. 16 hours ago, AdriaN said:

    Releu a zis ca se face abuz cica si deaia s-a scos :))) s-a gandit el asa ... 

     

    PRO ! Pierdeai,castigai .. asta e, injurai de toti mortii dar mai pierdeam rp-uri neavand ce face cu ele 

    Ha?! "Releu a zis" dar a scos-o Kawa. Nu cred ca m-am gandit eu "asa". Sistemul din ce imi aduc aminte era facut prost. Adica erau prea mari sansele de castig. Si da, parca cineva a abuzat. Dar nu l-am scos eu.


  8. Nu sunt prea putini playeri pentru o alta factiune? Unii vreti Tow Car, altii NG, tu acum esti cu Hells Angels astia. Cu School Instructor v-a trecut? :)) Eu nu mai joc dar zic ca idee. Cred ca-i mult mai misto sa ai 7-10 factiuni populate 30/30 decat sa ai 20 cu 5/30. Parerea mea.

     

    O factiune de genul s-a propus de catre Pushki daca retin bine minte, cu mult timp in urma. N-ar fi rau sa existe, n-am nimic cu ea, chiar ar fi interesant ca si FMA sa aiba o rivala. Si misiuni pentru ei s-ar putea gasi de genul Fast and Furious. Curse intre ei, jafuri la TIR-uri, etc. 

    • Like 1

  9. Realistic vorbind, nu stiu pe ce va bazati cand ziceti ca prinde. Ea e in afara locurilor de play-off in acest moment si are un program infernal: Craiova, Chiajna, FCSB, Astra. Ma rog, oi zice asa si pentru ca sunt antidinamo :)) Eu sper sa prinda totusi, chiar si un FCSB - Dinamo, chiar daca nu e Steaua - Dinamo, e peste un FCSB - Botosani sau FCSB - Astra.


  10. On 10.01.2018 at 1:25 PM, iStefann said:

    Pentru ca nu prea ii intereseaza, vad doar amaratele alea de teritorii si atat.

    Ok dar nu mi se pare ok nici sa ii oblige stafful sa faca war cand vrea adminu cutare. Chestiile astea trebuie sa vina de la voi. Inainte, cand m-am apucat eu, nu se faceau waruri organizate. Nu aveam nici teritorii. Eu in LCN stateam toata ziua la GSSF si asteptam Yakuza sa ma rup in doua cu ei. :)) Primele waruri din astea organizate pe forum au fost asa ca niste evenimente supertari. Ne strangeam faceam strategii, ne organizam. Acum din ce-am vazut toata lumea-i pe bubuiala pe teritorii cu renko sau mai stiu eu ce cod. In fine, ideea e ca daca ar organiza stafful, cred eu ca ar fi asa, un war ca oricare altul. In schimb daca ar face-o liderii, pe un pariu ceva, ar fi altceva. Noi tin minte ca ne puneam interdictii, care pierdea warul nu mai avea voie sa mearga la GSSF. Sau liderul castigator isi premia membri din war cu bani sau le dadea voie sa aiba job car jacker.


  11. On 05.12.2017 at 0:42 PM, BogDan11 said:

    Salut. Am decis ca e timpul sa fac o schimbare in clanul de clash of clans si doresc sa-l populez si sa-l fac sa "prospere". Deja m-am apucat de moderarea acestei sectiuni si sper sa postez cat mai multe chestii. 
    Pentru cei ce nu stiu, clanul comunitatii inca exista, are lvl 9(facut acum 1 zi). Numele este eGRomania. In prezent suntem 20 de membrii. Diseara voi posta mai multe lucruri. 

    Daca vad ca donati si sunteti activi revin si eu. O sa va urmaresc. :D 


  12. 20 minutes ago, miLaneZ said:

    @RaduReleuL-am jucat pe PC dupa ce primise deja cateva pach-ul importante si era bine optimizat , daca ai o placa video din seria 900 cel putin nu ar trebui sa-ti faca probleme .

    Hai ca poate-mi fac si eu timp in vacanta asta de urmeaza saptamana viitoare sa-l joc. Mersi pt ajutor. :D


  13. On 21.11.2017 at 0:32 AM, miLaneZ said:

    @RaduReleu depinde de stilul tau de joc , eu fiind un pasionat de stealth si care savureaza jocul  , mi-a luat cam 35 de ore sa-l termin .

    Daca ii dai "rush" il vei termina in 15-20 de ore.

     

    ( Daca dai de vrun bug sa repedeti o misiuni de 10 ore pentru ca nu explodau 5 butoaie tampite , se mai pune o ora )

    A... Deci e scurt. :( Si eu  sunt genul care savureaza jocul. :D 

     

    Am inteles totusi ca e prost optimizat pt PC. L-ati jucat pe PC sau consola?


  14. In primul rand trebuie sa ajungeti voi, playerii, la un numitor comun. Trebuie sa va hotarati o data si pentru totdeauna ce vreti de la server. Ce vreti inapoi, ce vreti scos, ce vreti modificat. Pentru asta ar trebui o dezbatere lunga, fara pic de graba in care sa se hotarasca si la o adica sa fie votata varianta perfecta. Important ar fi sa luati legatura si cu fosti playeri, care s-ar intoarce si sa spuna si ei ce i-a alungat de pe server si ce i-ar aduce inapoi. 

     

    Daca toata lumea-i pe ideea "wipe la functzi k vreau si io helpar" atunci, ce pot sa zic, sperante 0. E foarte greu ca serverul sa fie repus pe picioare acum. Eu stiam ca wipe asta de s-a dat acum era foarte important in ceea ce priveste viitorul serverului. Acum poate cine stie, reusiti o minune, dar asta numai daca ajungeti la un numitor comun, lasati orgoliile deoparte si jucati de placere. 

×
×
  • Create New...