Jump to content

Hector

Members
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hector

  • Rank
    Joiner

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. Hector

    Prototype

    mda, un joc pe cinste cu libertate de miscare pe parcursul gameplay-ului
  2. La sfarsit trebuia sa apara un text ceva cu "eGaming" oricum e frumos
  3. Prima data am ascultato la Partydul Kiss FM. Nu este asa de stralucita dar este ok. Pentru necunoscatori Dj Jungle este roman.
  4. Hector

    GTA IV

    Si cerintele sunt pe masura. Dupa aparatitia GTA IV:MP vor incepe lucrarile si la un mod roleplay. Desigur totul va fi la alt nivel, un roleplay mai bogat.
  5. Desi albumul a fost unul plin de piese re-inregistrare pe alte beat-uri melodia asta ii mai scoate in fata. Oricum albumul este considerat unul slab.
  6. X-Men Origins: Wolverine este un prequel al celebrei serii, care prezinta aventurile mutantului cu uimitoare puteri regenerative inainte de-al intalni pe profesorul telepat Charles Xavier. Wolverine porneste in cautarea propriului sau trecut si a originii uimitoarelor sale puteri prezentand de asemenea relatia complexa pe care a avut-o cu Victor Creed si omniprezentul program Weapon X. In calea sa, Wolverine intalneste numerosi mutanti noi, in film urmand sa apara si cateva legende ale universului X-Men. Sursa: SuperFilme Am vazut filmul si este unul din filmele anului 2009. In recomand tuturor.
  7. Nu ati reusit acel moonwalk dar a iesit foarte bine. Bravo!
  8. Ubisoft anunta ca va lansa pe piata in luna martie 2009 jocul video World in Conflict: Soviet Assault pentru PC. World in Conflict: Complete Edition va include pe langa add-on-ul Soviet Assault, si jocul original World in Conflict. Cei care detin deja jocul de baza vor avea posibilitatea de a descarca Soviet Assault de pe Internet.
  9. Bethesda a dezvaluit cateva detalii despre urmatorul pachet de continut descarcabil al lui Fallout 3. Cei care au fost curiosi sa exploreze fiecare colt al hartii jocului, probabil au dat peste o nava spatiala prabusita ce transmitea un semnal de SOS in eter. In Mothership Zeta, acest mesaj de ajutor va fi receptionat atat de jucator, ceea ce va face nava mai usor de gasit, cat si de cei pentru care mesajul a fost intentionat, extraterestrii. Acest pachet descarcabil va oferi o experienta de joc orientata pe actiune si explorare, jucatorul va fi rapit si dus pe nava Zeta ce orbiteaza in jurul planetei. De aici va trebui gasita o metoda de a reveni pe planeta si un mister va trebui sa fie rezolvat. Ratacitorul singuratic nu va fi singurul om de pe nava, vor fi si alti indivizi rapiti, a caror ajutor va fi necesar pentru supravietuire. Mothership Zeta va fi lansat luna viitoare si din cate se pare, va fi ultimul pachet descarcabil al lui Fallout 3. Bethesda a tot experimentat cu aceste pachete pentru a crea elemnente diferite ce nu au putut fi incluse in jocul original, sau pe care pur si simplu nu au vrut sa le puna. Poate vom vedea rezultatul acestor experiente in urmatorul joc al celor de la Bethesda. Sursa: OXM
  10. Batman: Arkham Asylum este un joc de tip action cu lupte brutale, experimente extreme şi oponenţi gigantici. Acţiunea din Batman: Arkham Asylum se desfăşoară pe o insulă
  11. The Elder Scrolls IV: Shivering Isles este oficialul expansion pack al lui Oblivion - RPG Game of the Year 2006. Contine mai mult de 30 de ore de actiune noua in care jucatorul este trimis sa exploreze un plan complet nou din Oblivion - Taramul lui Sheogorath, Printul Daedric al Nebuniei. Shivering Isles se alatura lumii din Oblivion pentru a putea continua cu caracterul deja existent, sau puteti crea un nou caracter doar pentru a explora noul continut din Shivering Isles. Noi creaturi, arme, armuri, incrediente, questuri secundare si multe multe altele va asteapta pe taramul Maniei si Dementei. Intrati in lumea zeului nebun - Taramul lui Sheogorath. In interiorul acestui taram rupt de "realitate" s-a instaurat intr-un mod creativ, psihoza. Ceva se intampla cu Shivering Isles iar Sheogorath insusi isi pune increderea in tine pentru a-i salva taramul si locuitorii sai de la distrugere. Ai puterea de a supravietui probelor sale, pentru a imblanzi taramul incarcat cu paranoia si disperare si pentru a purta manta unui Zeu ? Caracteristici generale: - exploreaza o lume creata dupa imaginea lui Sheogorath, divizata intre Manie si Dementa si care se deosebeste complet de ceea ce ati vazut in Oblivion; - lupta impotriva locuitorilor din Shivering Isles, un teritoriu plin de insecte hidoase; - gaseste si foloseste arme si armuri noi, sau comanda-le direct facute sa ti se potriveasca talentatilor meseriasi din Crucible si Bliss; - exploreaza un peisaj bizar plin de un labirint de pesteri ingropate printre radacinile copacilor; - descopera misterul din spatele cercului nesfarsit de nebunie si distrugere care ameninta cu disparitia Shivering Isles.
  12. World of Warcraft: Cataclysm Cei de la Blizzard ne pregatesc un nou World of Warcraft. World of Warcraft: Cataclysm este noua versiune de WoW ce se anunta a aparea anul viitor. Noua versiune este complet modificata, textura fiind schimbata si adaugandu-se 2 insule noi. De asemenea cei de la Blizzard au hotarat sa ne uimeasca cu inca doua "rase" - Goblins de partea Hoardei si Worgen de partea Aliantei (varcolaci). In noua versiune Kalimdor, tinutul cu vegetatie scazuta "infloreste" iar Azeroth, tinutul "verde" este distrus de vulcani si cratere pline cu lava. Un update major este si adaugarea unor noi raid-uri dar si extinderea limitei de level la 85. Am incercat sa fac o prezentare scurta cu cuvintele mele. Pentru mai multe detalii vizitati link-ul de mai sus.
×
×
  • Create New...