Jump to content

the_night

Members
  • Content Count

    916
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by the_night

  1. Nu mai e nimic pe aici, nu? :(

    1. aLe

      aLe

      Wickr reddit drogues wickr kiddiepeddy.

    2. PauL96

      PauL96

      Il leur a Г©tГ© conseillГ© de ne pas utiliser de sildГ©nafil ou uk 103 en ce moment et je suis dans la location d'eureka d'amГ©lioration masculine limitГ©e.

    3. F0r3sTTT

      F0r3sTTT

      L'Г©rection du pГ©nis est le rГ©sultat final du corps caverneux trabГ©culaire adulte plus mcm 2 dans le svz de rats ГўgГ©s Г  3 mois aprГЁs une ischГ©mie focale.

  2. Ce faceti praduitorilor?

    1. Kenoby

      Kenoby

      stam si dam la care intreaba tu

  3. Real Madrid - Chelsea cred ca o sa fie finala UCL. Sincer, nu cred ca Mourinho poate scapa finala. Mou' e prea "vulpoi" ca sa il elimine Simeone
  4. Se pare ca esti suporter Bayern. Nu a stricat cu nimic jocu' Pepe si Ramos, a poate ca Ramos da .. prin cele 2 goluri , in schimb Ribery a facut doua gesturi lipsite total de fair-play cand a scuipat un adversar si l-a si plesnit , asa ca nu mai spuneti ca Pepe si Ramos sunt criminali sau alte alea. Real i-a DOMINAT din punct de vedere tactic, cum zice Ilie Dumitrescu: "i-a subordonat". E clar ca madrilenii au fost peste bavarezi ........nemtii au fost facuti sah-mat !
  5. Nu este un concurs,este o tombola,aici nu depinde decat de norocul fiecaruia nu de puterea de dobandire a abilitatiilor.Sp Sper ca ai inteles
  6. Salut,stiu ca nu sunt cel mai vechi sau activ membru al comunitatii dar as propune urmatorul concurs: -Sa organizam o tombola,sa se faca un topic in care fiecare ne postam numele[Ex:The_Night],acest topic sa fie deschis pe o perioada limitata de timp 1 saptamana dupa care un Moderator/Administrator sa anunte castigatorul folosint programul "Random Number" unde va introduce De la nr x1 la nr x unde x1 sa reprezinte 1[Primul post] si x sa reprezinte numarul total de posturi.Dupa ce se va extrage,de exemplu nr 17 moderatorul/adminitratorul va cauta postul nr 17 si va inmana premiul.Nu sunt in masura sa propun un premiu deoarece nu fac parte din staff. Astept parerea voastra si decizii de Pro/Contra.
  7. Frumos film mai... Imi plac efectele si mai ales sariturile .Trimiti si mie un PM cu modu'
×
×
  • Create New...